ribo7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Έχω αγοράσει το Kaspersky Internet Security 2010. Όταν το ανοίγω από το System Tray, κάτω δεξιά στις Απειλές που εντοπίστηκαν μου γράφει για 6 ιούς. Όταν πατάω εκεί, μου ανοίγει το παράθυρο της κατάστασης όπου στο tab Εντοπισμένες Απειλές μου έχει 2 συμβάντα με τον ιό HEUR:Trojan-Downloader.Script.Generic. Είναι από ένα site που είχε επισκεφτεί παλιότερα. Στο Scan που κάνω η αναφορά δε μου βγάζει απειλές. Η ερώτησή μου είναι η εξής: έχω απαλλαγεί από τον ιό? Απλά τον εμφανίζει για στατιστικούς λόγους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
warewolf Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 ειναι απο το log που κραταει. αν δεν υπαρχει κατι στην καραντινα, τοτε μπορεις να διαγραψεις την αναφορα για να μην το βλεπεις.
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Η αναφορά δείχνει ότι είναι από την heuristic engine του antivirus, δλδ της προληπτικής μηχανής που ψάχνει για υπογραφές που ΜΠΟΡΕΙ να είναι ιός γιατί ΜΟΙΑΖΕΙ με ιό. Δεν είναι σίγουρα ιός. Αλλά και να είναι, αν κάνεις heal ή clean ή όπως αλλιώς το λέει θα στο καθαρίσει, ότι κι αν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.