Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με LAN

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχωτο pc της υπογραφης και η συγκεκριμενη mobo εχει δυο gigabit LAN ports και εγω χρησιμοποιω αυτην την στιγμη την μια. Το προβλημα ειναι οτι που και που καθως εχω κανονικα internet εμφανιζει στην οθονιτσα που ειναι στο tray ενα τριγωνο που σημαινει οτι δεν εχει συνδεση.. Σε τυχαιες στιγμες μιλαμε και τυχαιες χρονους μεταξυ τους.. Τεσπα βρηκα οτι αν κανω disable και μετα enable το πορτ η τον υπολογιστη ολοκληρο φτιαχνει για λιγο αλλα μετα τα ιδια.. Η μονη λυση ειναι να το βαλω στο δευτερο πορτ που μετα παλι απο λιγο καιρο (τυχαιο) παθαινει ακριβως τα ιδια.. Τι να κανω ρε παιδια help!

---------- Προσθήκη στις 12:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:02 ----------

τιποτα ρε παιδια???:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Για ip conflict μου φαινεται...

Καθως το dhcp του ρουτερ μοιραζει ips καθε τοσο, τυχαινει να δινει την ιδια ip στον δικο σου με καποιον αλλο υπολογιστη του δικτυου σου, που πιθανον εχει σταθερη ip.

Δοκιμασε

- ειτε να βαλεις σταθερη ip

- ειτε να περιορισεις το ευρος των ip που δινει το dhcp, βγαζοντας εκτος την/τις σταθερη(ες) ip(s)

Επισης, θα βοηθουσε ενα screenshot που να δειχνει τις λεπτομεριες της συνδεσης με το προβλημα, την στιγμη που αυτο παρουσιαζεται.

Δημοσ.
Για ip conflict μου φαινεται...

Καθως το dhcp του ρουτερ μοιραζει ips καθε τοσο, τυχαινει να δινει την ιδια ip στον δικο σου με καποιον αλλο υπολογιστη του δικτυου σου, που πιθανον εχει σταθερη ip.

Δοκιμασε

- ειτε να βαλεις σταθερη ip

- ειτε να περιορισεις το ευρος των ip που δινει το dhcp, βγαζοντας εκτος την/τις σταθερη(ες) ip(s)

Επισης, θα βοηθουσε ενα screenshot που να δειχνει τις λεπτομεριες της συνδεσης με το προβλημα, την στιγμη που αυτο παρουσιαζεται.

Και ομως εγω το εχω κανει static ip...

Δημοσ.
Μπορεί να κολλάει το modem

δεν νομιζω να εχει σχεση.. αφου με το που το βαλω στο αλλο port η κανω disable και enable παλι το port λειτουργει..

Δημοσ.
Προβληματικο καλωδιο τοτε?

Κλεισε και το dhcp απο το ρουτερ αν θες.

Και εγω το σκεφτηκα το καλωδιο αλλα μετα λειτουργει τζι τζι παλι... αρα δεν χερω τι σκατα γινρται.. επισησ να αναφερω και κατι αλλο. οταν κολλαει ετσι που σας ειπα, να βγαλω το καλωδιο ΑΠΟ ΤΟ router το εικονιδιο κατω μενει κολλημενο με το τριγωνακι και ο υπολογιστης φαινεται σαν να ειναι συνεμενος μς το router αν και το εχω βγαλει.. Τελος τι ειναι το dhcp πως το ειπες να το κλεισω??

Δημοσ.

Είναι γνωστό πρόβλημα των nforce ethernet drivers με τα windows 7.

Iδιαίτερα εκνευριστικό, το πάθαινα κι εγώ. Λύθηκε με τους 15.53 beta drivers, που για καλή σου τύχη προχθές κυκλοφόρησαν WHQL.

Here you are.

:-)

Δημοσ.
Είναι γνωστό πρόβλημα των nforce ethernet drivers με τα windows 7.

Iδιαίτερα εκνευριστικό, το πάθαινα κι εγώ. Λύθηκε με τους 15.53 beta drivers, που για καλή σου τύχη προχθές κυκλοφόρησαν WHQL.

Here you are.

:-)

Λες ρε liopyr να ειναι αυτο??? Τωρα θα το κατεβασω να το δοκιμασω... Κατι μυριστηκα οτι παιζει να φταινε οι οδηγοι και παλι καλα που ετυχε και βρηκα και το αλλο post ανοικτο και εγραψα και με βρηκες..:mrgreen: ημουν πολυ κωλοφαρδος thx! Θα το δοκιμασω και θα postαρω αποτελεσματα!

Δημοσ.

Δε λέω, είμαι σίγουρος. Είχε γίνει ένας μικρός χαμός με αυτό το θέμα στα φόρουμ της nvidia, κάποιοι το πάθαιναν με συχνότητα μερικών λεπτών.

Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται πως δεν λύθηκε ούτε με τους νέους drivers το πρόβλημα, αλλά ήταν ελάχιστες περιπτώσεις.

Εγώ πάντως ησύχασα. ;)

Δημοσ.
Δε λέω, είμαι σίγουρος. Είχε γίνει ένας μικρός χαμός με αυτό το θέμα στα φόρουμ της nvidia, κάποιοι το πάθαιναν με συχνότητα μερικών λεπτών.

Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται πως δεν λύθηκε ούτε με τους νέους drivers το πρόβλημα, αλλά ήταν ελάχιστες περιπτώσεις.

Εγώ πάντως ησύχασα. ;)

I don't want to jinx it yet αλλα ΜΑΛΛΟΝ εφτιαξε! Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Μετα το περας αρκετων ημερων χωρις προβλημα μπορω να πω οτι εφτιαξε!!! φιλε liopyr σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...