Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μπλε οθόνες....

tribalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

διέγραψα τελείως το διαμερισμα τον χρ κ εβαλα κανονικά τα 7 που ως τωρα μ δουλεύουν καλα αν εξερεσεις τής μπλε οθόνες..

Ειμαι περιεργος να δω που ειναι αυτο το setupdd.sys που προκαλει το προβλημα.Για κανε ενα search σε ολους τους σκληρους σου,για να μαθουμε.

το μόνο π δν δουλεύει σωστα κ δν 3ερς γτ ειναι η καρτα γραφικών μ NVIDIA GeForce 6600 εχω κατεβάσει παιχνιδι με τής λιγότερες απετησης κ το κολλάει ....

Εχεις βαλει drivers?

• Moderators
Δημοσ.
κατι μ έδωσε καποιος να κατεβασω αλλα κ πάλι τα κολλαει..

www.nvidia.com.

Πιο official δεν γινεται.Τα "κατι,καποιος"μονο ευχαριστα δεν ακουγονται παντως.

Κανε και το search που σου ζητησα πιο πανω.

Δημοσ.

κοιτα η δικια μ μπλε οθονη μπορει να μην ειναι ακριβός ιδια με αφτί π ανεβασα απο site αν ξαναβγάλει θα βγαλω φωτογραφεία να δουμε αναλυτικά..

• Moderators
Δημοσ.
κοιτα η δικια μ μπλε οθονη μπορει να μην ειναι ακριβός ιδια με αφτί π ανεβασα απο site αν ξαναβγάλει θα βγαλω φωτογραφεία να δουμε αναλυτικά..

Εχμ...Πλακα κανεις ε?

Δημοσ.

ναι απο εκει τούς κατεβασα αλλα πάλι κολαγε μήπως φτεει η καρτα γραφικών κ μ βγάζει μπλε οθόνη, μήπως υπαρχή καποιο προγραμμα να το τσακαρουμε??

---------- Προσθήκη στις 04:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:02 ----------

απλα ήθελα να σάς δείξω πως ειναι περιπου στην επομένη θα βγάλω φωτογραφεία..

• Moderators
Δημοσ.

απλα ήθελα να σάς δείξω πως ειναι περιπου στην επομένη θα βγάλω φωτογραφεία..

Kαι οταν ρωτησα για το αρχειο systemdd.sys αν ειναι καθε φορα το ιδιο σε καθε μπλε οθονη,γιατι απαντησες ναι?Παω να σε βοηθησω και τελικα,αδικα ασχολουμαι τοση ωρα.

I rest my case,καλη συνεχεια.

Δημοσ.

νόμιζα οτι ενοουσες την μπλε οθόνη συγνώμη φίλε δεν ήθελα να ασχοληθείς τσάμπα.. τεσπα αν θες με βοηθάς..

---------- Προσθήκη στις 05:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:10 ----------

παιδεία μ ξανα εκανε κ εβγαλα φωτογραφεία αλλα δν ξερω πως να την ανεβάσω το μόνο που μπορώ να σάς πω ειναι οτι μoυ ελεγε MEMORY_MANAGEMENT ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ERROR..

---------- Προσθήκη στις 05:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:21 ----------

παιδεία μ ξανα εκανε κ εβγαλα φωτογραφεία αλλα δν ξερω πως να την ανεβάσω το μόνο που μπορώ να σάς πω ειναι οτι μoυ ελεγε MEMORY_MANAGEMENT ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ERROR..

---------- Προσθήκη στις 05:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:21 ----------

---------- Προσθήκη στις 05:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:25 ----------

tribalos κάτι δε μας λες καλά, και δε μας το λες καλά και σε δυσανάγνωστη γραφή sms που απαγορεύεται. ;)

Την επόμενη φορά που θα δεις bsod στο λειτουργικό που είσαι τώρα, βγάλε μία φωτογραφία και ανέβασέ την.

δεν ξερω πως να την ανεβασω MEMORY_MANAGEMENT μου βγαζει πρεπει να ειναι αφτο το error..

Δημοσ.

Λοιπον φιλε,δεν τα λες και πολυ καλα ωστε να καταλαβουμε τι συμβαινει.Τεσπα εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις πειραξει τιποτα στο bios και δεν εχεις αλλαξει καποιο hardware-software(drivers-προγραμματα).Μπες εδω http://www.memtest.org/ και κατεβασε το προγραματακι αυτο.Ειναι σε μορφη iso.Θα το καψεις σε ενα cd,θα το βαλεις στον driver και θα κανεις επανεκκινηση.Θα μπεις στο bios και θα το βαλεις να κανει boot απο cd.Αυτο το προγραμα ελεγχει τις μνημες.Αστο να τρεξει καμια ωρα το λιγοτερο και πες αν σου βγαλει λαθη.

Δημοσ.

φιλε μου ως τορα εχει 33 λεπτα κ εχει βρει 29696 errors .......:(

---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ----------

wall time.0:33:00 cashed.2047mb rsvdmem.200k memmap.e820 cache.on ecc.of test.std pas.0 errors.29696 ecc errs.0

Δημοσ.

οταν σταματηση θα μπω και θα σου πω..

---------- Προσθήκη στις 00:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:34 ----------

γιατι δεν το εχω πσαξει απο εναν φιλο το πηρα το pc...

Δημοσ.

για πες μου λιγο πως μπορω να δω της καρτες στο pc μου windows 7 εχω..

---------- Προσθήκη στις 00:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:41 ----------

πρεπει να της βγαλω για να δω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...