Sapounos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αγόρασα σήμερα από το plaisio έναν εσωτερικο 2ΤΒ σκληρο seagate 32mb cache 5900rpm και ενω μου τον αναγνωρίζει στο BIOS και στο Device manager όταν μπαινω στο my computer δεν μου τον βγάζει... :S μήπως πρέπει να κάνω κάποια έξτρα ρύθμιση???
Sapounos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 δεν τον βλέπω. μόνο από τον device manager τον βλέπω
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Εκέι δεν σου έχει επιλογή να κάνεις διαμόρφωση; ---------- Προσθήκη στις 04:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:20 ---------- Ναι δεν έχει έχεις δίκιο. Το πως κάνεις διαμόρφωση μου είναι μόνιμο πρόβλημα... Πάντα ξεχνάω πως γίνεται και τρώω κανά μισάωρο μες τα windows ψάχνοντας...
Sapounos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οχι πάω στο volumes πατάω Populate και μου βγάζει αυτά στην καρτέλα Volumes. Disk: Disk 0 Type: Unkown Status: Not intialized Partition style: Not Applicable Capacity: 1907729 MB Unallocated Space: 0 MB Reserved space: 0 MB όταν πατάω το Populate γίνεται αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δυστυχώς επειδή είμαι πολύ κουρασμένος δεν έχω το κουράγιο να ψάξω αυτή την στιγμή. Αν δεν σου απαντήσει κάποιος που το θυμάται,θα το ψάξω άυριο και θα σου πω
liopyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Στο device manager ---> disk management --> enable (ή κάτι τέτοιο).
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 σωστός,αν έχεις win7 κάνει search από το start menu διαχείρηση δίσκων ή disk management όπως λέει και ο φίλος liopyr. Εκεί φαίνεται ο σκληρός,δεξί κλικ στον καινούριο σκληρό -> διαμόρφωση και έτοιμος Αλλιώς Πίνακας Ελέγχου -> Προβολή ανά κατηγορία -> Σύστημα και Ασφάλεια -> Εργαλεία διαχείρησης -> Δημιουργία και διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου -> δεξί κλικ στον καινούριο σκληρό -> διαμόρφωση και έτοιμος
lionheart75 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ένας πιο μπακαλίστικος αλλά εξίσου αποδοτικός τρόπος. Aν έχεις το cd/dvd εγκατάστασης βάλτο στο drive και κάνε boot κανονικά σαν να είναι να περάσεις το OS. Αφού τρέξει το πρόγραμμα και φτάσει στο σημείο όπου επιλέγεις τα volumes για να κάνεις την εγκατάσταση λειτουργικού, επέλεξε τον σκληρό που έβαλες και κάντον διαμόρφωση (για win 7), διαφορετικά για xp πάτα το C για create partition. Εννοείται δεν θα προχωρήσεις παραπέρα σε εγκατάσταση αλλά θα βγείς πατώντας F3 ή το reset button. Στη συνέχεια το λειτουργικό σου θα τον βλέπει κανονικά.
Sapounos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ένας πιο μπακαλίστικος αλλά εξίσου αποδοτικός τρόπος. Aν έχεις το cd/dvd εγκατάστασης βάλτο στο drive και κάνε boot κανονικά σαν να είναι να περάσεις το OS. Αφού τρέξει το πρόγραμμα και φτάσει στο σημείο όπου επιλέγεις τα volumes για να κάνεις την εγκατάσταση λειτουργικού, επέλεξε τον σκληρό που έβαλες και κάντον διαμόρφωση (για win 7), διαφορετικά για xp πάτα το C για create partition. Εννοείται δεν θα προχωρήσεις παραπέρα σε εγκατάσταση αλλά θα βγείς πατώντας F3 ή το reset button. Στη συνέχεια το λειτουργικό σου θα τον βλέπει κανονικά. ΧΑ! Σε πρόλαβα! Μπακαλίστικος μεν αλλά αυτός έπιασε! τώρα είναι οκ!
lionheart75 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 :lol: well done, τελικά οι μπακαλίστικοι είναι και οι καλύτεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.