exilecaptain Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Γεια σας ενδιαφερομαι για ενα λαπτοπ καθαρα για χρηση ιντερνετ και στις 13,3 ιντσες και οικονομικο.Βρηκα μονο αυτο που να δινει ολα τα παραπανω http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Leaf.htm Σε πολυ καλη τιμη απλα αν καποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο ή εχει αυτον τον φορητο και μπορει να πει την γνωμη του για το αν αξιζει η αγορα του διαφορετικα ισως να επιλεξω κατι πιο ακριβο οπως αυτο http://multirama.gr/products/product?pid=0458753&catid=010200 στην περιπτωση που δεν αξιζουν τα 370 ευρω του turbo-x γιατι δεν μου περισευουν κιολας. Ευχαριστω.
letni Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Για εμενα κανενα απο τα δυο. Φιλος αγορασε απο Media Markt το Dell 1564 προχθες και οι εντυπωσεις του ειναι αριστες,εχει στα 555 ευρω με Intel Core i3 330M, 500GB σκληρο,3 GB DDR3 RAM,Intel GMA HD. Νομιζω ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια. φυλλαδιο(pdf)
lagoudakis Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 θα συμφωνησω με τον φιλο,μακρυα απο turbo,καλυτερα δωσε κατι παραπανω για κατι καλυτερο,συν οτι η αξια μεταπωλησης των turbo ειναι ανυπαρκτη
exilecaptain Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 η οθονη 13 θα με βολευε αρκετα γι αυτο το σκεφτομουν αλλα αν ειναι να εχω προβληματα καθε τοσο τοτε καλυτερα να διαθεσω κατι παραπανω
isay Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αν θες να είσαι τακτικός πελάτης εδώ μέσα (από άποψη προβλημάτων) πάρε turbo-x ή acer
np91 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ουτε για αστειο turbo X δωσε κατι παραπανω και παρε κατι αλλο εκτος βεβαια απο ACER
strouga2000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Εγώ το έχω αγοράσει το έχω περίπου 1 μήνα είμαι πολύ ευχαριστημένος εγώ το αγόρασα 419 Τώρα τω έχουν πολύ καλή τιμή , Αν νομίζεις ότι τα 2 χρόνια εγγύηση δεν σου φτάνουν πάρε επέκταση εγγύησης Επίσης αν το αγοράσεις απέτισε να σου δώσουν στην ίδια τιμή την προέκταση με το usb και το lan στα ίδια χρήματα και να σου αλλάξουν τα vista με win 7
lagoudakis Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οπως στα λενε τα παιδια....μακρυα απο αυτες τις εταιρειες,καλυτερα κανε λιγο υπομονη και μαζεψε χρηματα για κατι πιο αξιοπιστο
exilecaptain Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 και ενω τα πηγαιναμε μια χαρα με τα ασχημα σχολια ηρθε ο strouga2000 που εχει να πει κατι καλο και εγω δεν μπορω να αποφασισω.σας ευχαριστω παντως ολους.
isay Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 και ενω τα πηγαιναμε μια χαρα με τα ασχημα σχολια ηρθε ο strouga2000 που εχει να πει κατι καλο και εγω δεν μπορω να αποφασισω.σας ευχαριστω παντως ολους. δηλαδή το ότι τόσοι νοματαίοι σου λέμε μακριά, μετρά λιγότερο από το παρακάτω; Εγώ το έχω αγοράσει το έχω περίπου 1 μήνα είμαι πολύ ευχαριστημένος... Όπως νομίζεις.
exilecaptain Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εννοειται πως ακουσα ολα τα σχολια γι αυτο και σας ευχαριστησα ολους.ολα καλα θα αποφασισω και βλεπουμε.
gs20309 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 δεν έχω εμπειρία από υπολογιστή turbo-x αλλά ότι άλλο turbo-x αγόρασα ποτέ τα έφτησε (ups,mp3 player,ακουστικά) (μόνο τα πιαστράκια για τα καλώδια βγήκαν καλά, ίσως φταίει που είναι από ύφασμα..) το ότι κάτι έχει εγγύηση 2χρόνια δε σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις για αλλαγές κάθε 3κ λίγο. το καλό είναι ότι το πλαίσιο δε μασάει κ σου δίνει πιστωτικό, τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου στις 2 φορές που προιοντα turbo -x βγήκαν off. στη καλύτερη το παίρνεις κ αν είσαι τυχερός όλα καλά στη χειρότερη αν σου ρεταλιάσει παίρνεις πιστωτικό δίνεις και 100-200 ευρά παραπάνω κ πας σε κάτι πιο αξιόπιστο. απλά αν δεν έχεις χρόνο για χάσιμο πας κατευθείαν σε κάτι αξιόπιστο. είναι και το ξενέρωμα που τρως αν πάρεις κάτι καινούργιο κ σου βγει σκάρτο, σε χαλάει λίγο, αν δεν έχεις κ υπομονή για να πας για αλλαγή κτλ του δίνεις κ μια στο τοίχο κ τελειώνει.. ΄μη ξεχνάς ότι είναι κ θέμα τύχης, δε πα να πάρεις κ alienware, αν έχει πρόβλημα η παρτίδα από κάποιο εξάρτημα την έκατσες.. τουλάχιστον στο πλαίσιο πιστεύω με αλλαγές κτλ να μην έχεις κανένα πρόβλημα.. από κοντά το έχεις δει? από θέμα ποιότητας δλδ..
exilecaptain Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 οχι δεν το εχω δει απο κοντα.σιγουρα ειναι ρισκο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις χωρις παντα να σημαινει οτι δεν εχω καει απο επωνυμα ακριβοτερα προιοντα.
aris1986 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εχω τραβήξει πολλα απο turbo-x λαπτοπ Για καλο στο λέμε ΜΑΚΡΙΑ Αλλιως θα τρεχεις να σου αλλάζουν μητρικες και σκληρούς. Ίσως και να τα κανουνε επίτηδες να χαλάνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.