THEMACHINE Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το dock με τα ηχεία για ipod/iphone είναι αυτό που τις προάλλες το είχε 50 ευρά ή κάνω λάθος? όχι άλλα είναι
lambra1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το dock με τα ηχεία για ipod/iphone είναι αυτό που τις προάλλες το είχε 50 ευρά ή κάνω λάθος? Αυτά εδώ είχε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501683&u=LOGITECH-984-000028-PURE-FI-MOBILE-BLUETOOTH
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πρέπει να εξαντλήθηκε .Μακάρι να βάλουν το αντίστοιχο για PC για όσους δεν πρόλαβαν όπως έκαναν με τον εκτυπωτή .
lambra1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πρέπει να εξαντλήθηκε .Μακάρι να βάλουν το αντίστοιχο για PC για όσους δεν πρόλαβαν όπως έκαναν με τον εκτυπωτή . Ποιό εξαντλήθηκε;
kondoras Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το πήρα κι εγώ για χρήση σε PC. Πολύ καλή αίσθηση, αθόρυβο, πολύ όμορφο (για το σαλόνι είναι καλύτερη επιλογή από το dinovo που είχα) και κάποια βασικά πλήκτρα λειτουργούν σωστά (homepage, media player, mail, calc), ενώ έχει και διακόπτη on/off. Από την άλλη, θα μου πάρει καιρό να το συνηθίσω, ενώ δεν συνεργάζεται με τον usb δέκτη του δικού μου dinovo (αναγκαστικά έχω συνδέσει και τους δύο!) και κάποια πλήκτρα που προφανώς δουλεύουν σε Mac, για το Pc φαίνεται να είναι απλώς διακοσμητικά. Για 18 ευρώ πάντως, είναι τρελό value for money. Και πολύ γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση από τα παιδιά στο κατάστημα Σταυρούπολης. Μπράβο!
p_under Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 sorry που επαναφερω το θεμα αλλα μην ανοιγω καινουργιο για μια απορια , γραφω απο το divono τωρα αλλα δεν βρισκω το printscreen key , ξερει κανεις ?
ninos30 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 sorry που επαναφερω το θεμα αλλα μην ανοιγω καινουργιο για μια απορια , γραφω απο το divono τωρα αλλα δεν βρισκω το printscreen key , ξερει κανεις ? Δοκίμασε ένα από τα F13-14-15 με πιθανότερο το F14. Από το αντίστοιχο PC edition:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.