Προς το περιεχόμενο

diNovo MAC EDITION@Crazy Sundays 18,00 euro

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρέπει να εξαντλήθηκε :rolleyes: .Μακάρι να βάλουν το αντίστοιχο για PC για όσους δεν πρόλαβαν όπως έκαναν με τον εκτυπωτή :-).

Ποιό εξαντλήθηκε;

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ για χρήση σε PC. Πολύ καλή αίσθηση, αθόρυβο, πολύ όμορφο (για το σαλόνι είναι καλύτερη επιλογή από το dinovo που είχα) και κάποια βασικά πλήκτρα λειτουργούν σωστά (homepage, media player, mail, calc), ενώ έχει και διακόπτη on/off.

Από την άλλη, θα μου πάρει καιρό να το συνηθίσω, ενώ δεν συνεργάζεται με τον usb δέκτη του δικού μου dinovo (αναγκαστικά έχω συνδέσει και τους δύο!) και κάποια πλήκτρα που προφανώς δουλεύουν σε Mac, για το Pc φαίνεται να είναι απλώς διακοσμητικά.

Για 18 ευρώ πάντως, είναι τρελό value for money.

Και πολύ γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση από τα παιδιά στο κατάστημα Σταυρούπολης. Μπράβο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

sorry που επαναφερω το θεμα αλλα μην ανοιγω καινουργιο για μια απορια , γραφω απο το divono τωρα αλλα δεν βρισκω το printscreen key , ξερει κανεις ?

Δημοσ.
sorry που επαναφερω το θεμα αλλα μην ανοιγω καινουργιο για μια απορια , γραφω απο το divono τωρα αλλα δεν βρισκω το printscreen key , ξερει κανεις ?

Δοκίμασε ένα από τα F13-14-15 με πιθανότερο το F14.

Από το αντίστοιχο PC edition:

58-logitech_dinovo_keyboard.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...