Προς το περιεχόμενο

diNovo MAC EDITION@Crazy Sundays 18,00 euro

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλώς να σημειώσω ότι δεν υποστιρίζει unifying...κατα τα άλλα, εξαιρετική τιμή...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
απλώς να σημειώσω ότι δεν υποστιρίζει unifying...κατα τα άλλα, εξαιρετική τιμή...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αφού αναφέρει ότι έχει μικρό δέκτη που μπορεί να συνδέσει έως 6 συσκευές ταυτόχρονα.

Δημοσ.

να πω πως τα πλήκτρα F δεν δουλεύουν από μονα τους, χρειάζονται k το fn το οποιο δεν γίνετε lock, πχ το alt+F4 δεν φτάνει, χρειάζεται alt+F4+fn, κατά τα αλλα είναι απίστευτο πληκτρολόγιο για τα 18 euro με απίστευτη αίσθηση πληκτρολόγησης

Δημοσ.

Εγω τσιμπησα το ALEXANDER TOTAL WAR + ROME GOLD,μ'αρεσουν πολυ αυτου του τυπου τα strategy(αν σκεφτει κανεις οτι παιζω ακομη τα age of empires 2 & 3).Νομιζω καλη τιμη...

Δημοσ.

Έχω ένα απλό Logitech και την δουλειά μου την κάνω.Λέτε για 18 ευρώ να το χτυπήσω ? (αν και με χαλάει που δεν έχει ελληνικά).Μήπως όμως με κατίτις παραπάνω παίρνεις κάτι καλύτερο ?

πχ

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-Cordless-Desktop-MK300-Keyboard.htm

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-920-001977-Wireless-Keyboard-K340-920-001977.htm

Δημοσ.

Πήρα και εγώ το Di-Novo παλιότερα και το χρησιμοποιώ σε Windows Xp. Το κακό είναι ότι δε μπορείς να βάλεις drivers - το αναγνωρίζει όμως σα standard keyboard - άρα δε λειτουργεί το unifying και κάποια από τα πλήκτρα (η αυξομείωση έντασης και το calculator λειτουργούν). Επίσης αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω με το Fn είναι πολύ εκνευριστικό. Και δεν έχει ελληνικά γράμματα πάνω.

Κατά τ άλλα είναι ένα πολύ καλό keyboard, σχετικά αθόρυβο (σα τα laptop) με πολύ μεγάλη εμβέλεια, καλή μπαταρία απ ότι έχω διαβάσει και εξωτερική εμφάνιση.

Για μένα όλα είναι οκ εκτός από το Fn που δε κλειδώνει...

Δημοσ.

@Βασίλης 07

όρισε "λογική χρήση"...

Δημοσ.
8 ώρες καθημερινά χρήση του PC (συνολικά από 2+ άτομα).

Ο κατασκευαστης "λεει" 3 χρονια.. :-)

Στην πραξη ομως δεν ξερω..

Προσωπικα, ειχα κανει μια "πατεντα" και ειχα συνεχεια πατημενο το Fn και σε 2 βδομαδες τελειωσαν, επειδη δουλευε συνεχως... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...