N0tisOO7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μπορείτε να με προτείνετε ένα Media Player (free, όχι πχ. PowerDVD) για να βλέπω DVD στον υπολογιστή; Βλέπω με το KMPlayer και με βολεύει καθώς όταν βάλω ταινία που είχα δει πρίν, μου αρχίζει το μέρος εκείνο που σταμάτησα.
liopyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μπορείτε να με προτείνετε ένα Media Player (free, όχι πχ. PowerDVD) για να βλέπω DVD στον υπολογιστή; Βλέπω με το KMPlayer και με βολεύει καθώς όταν βάλω ταινία που είχα δει πρίν, μου αρχίζει το μέρος εκείνο που σταμάτησα. Δεν κατάλαβα νομίζω την απορία σου, αφού σε βολεύει ο kmplayer γιατί δεν βλέπεις μέσω αυτού dvd;
parsifal Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Και γιατί δε συνεχίζεις να χρησιμοποιείς τον KMPlayer αφού σε βόλεψε... ; Αν θέλεις απλά να δεις κάποιον εναλλακτικό, προτείνω τον Media Player Classic Home Cinema, που στις τελευταίες SVN εκδόσεις του έχει προσθέσει τη λειτουργικότητα που αναφέρεις:
N0tisOO7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Απλά να δώ και άλλους players, έτσι από περιέργια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.