z@xos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλησπερα, πριν λιγο αλλαξαμε με εναν φιλο μου το παλιο του hardware(s478 P4,256 ram και mobo) με ενα αλλο(s462 AMD athlonXP 2600+....) αλλα δεν χρειαστικε να κανουμε format γιατι το PC bootαρε κανονικα. Κατεβασαμε τους drivers του νεου mobo(asrock) τους καναμε εγκατασταση και το μηχανιμα δειχνει να δουλευει κανονικα. Δεν απεγκαταστησαμε ομως τους παλιους drivers. Υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε προβληματα στο μελλον?? Aν ναι, τι ειδους προβληματα θα ειναι αυτα και αν ειναι απαραίτητο να απεγκαταστησουμε τους παλιους drivers πως θα το κανουμε? Να επισημανω οτι η καρτα γραφικων παραεμεινε η ιδια... Ευχαριστω προκαταβολικα
niksakl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Άσχετα με το λειτουργικό που τρέχεις και δεν αναφέρεις, επειδή μιλάμε για mobo και μάλιστα διαφορετικού chipset, εγώ θα έκανα φορμάτ οπωσδήποτε. Τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν είναι από 0, μέτρια (πχ ελαφρά πεσμένα fps σε παιχνίδια), μέχρι μεγάλα (πχ BSOD). Για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο, τράβα ένα φορμάτ...
z@xos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Άσχετα με το λειτουργικό που τρέχεις και δεν αναφέρεις, επειδή μιλάμε για mobo και μάλιστα διαφορετικού chipset, εγώ θα έκανα φορμάτ οπωσδήποτε. Τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν είναι από 0, μέτρια (πχ ελαφρά πεσμένα fps σε παιχνίδια), μέχρι μεγάλα (πχ BSOD). Για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο, τράβα ένα φορμάτ... Το λειτουργικο ειναι windows ΧP 32bit SP3 και σιγουρα καποια στιγμη θα γινει format απλα ειναι κομματακι δυσκολο να γινει στο αμεσο μελλον... Τα πεσμενα fps δεν με αγχπνουν γιατι το μηχανημα δεν προοριζεται για τετοια χρηση αλλα μερικες BSODs θα ηταν οντως προβλημα
Nik.K Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Με τους υπολογιστες ολα ειναι πιθανα, μπορει να μην σου παρουσιασει τπτ η και τα παντα..... Προς το παρον αφου ειναι ολα καλα αστο ως εχει, καλου κακου ομως πεστου να κανει και κανα Backup οτι αρχεια δεν μπορει να χασει.
z@xos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Με τους υπολογιστες ολα ειναι πιθανα, μπορει να μην σου παρουσιασει τπτ η και τα παντα.....Προς το παρον αφου ειναι ολα καλα αστο ως εχει, καλου κακου ομως πεστου να κανει και κανα Backup οτι αρχεια δεν μπορει να χασει. Back up καναμε γιατι πολυ απλα δεν περιμεναμε οτι θα bootαρει με αλλαγη μητρικης και εμεινα εκπλητος οταν το ειδα οχι απλα να φωρτωνει κανονικα το λειτουργικο αλλα και να λειτουργει απροβληματιστα εδω και μερικες ωρες ( το pc αυτην την στιγμη ειναι ανοιχτο και online). Το μονο προβλημα που αντιμετωπισαμε ειναι οτι δεν μπορουμε να συνδεθουμε στο msn με κανενα λογαριασμο απο τους δυο.
kfyros Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οι παλιοί drivers δεν δημιουργούν πρόβλημα. Απλώς υπάρχουν στο repository και δεν χρησιμοποιούνται από το σύστημα. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν από τους drivers αν είναι κακογραμμένοι και έχουν πειράξει εγγραφές στο registry που δημιουργούν αστάθεια στο λειτουργικό σε περίπτωση αλλαγής hardware (σκουπίδια που επηρεάζουν το λειτουργικό), ή από bugs του ίδιου του λειτουργικού (ειδικά σε αλλαγές επεξεργαστή). Το έχω κάνει και εγώ παλιότερα και δεν είχα πρόβλημα, αλλά format έκανα καλού κακού μετά από κάποιο καιρό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
z@xos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Tελικα σημερα το πρωι καναμε format το pc με wXP 32bit sp3 και συνεχιζουμε να αντιμετοπιζουμε το ιδιο προβλημα να μην μπορουμε να συνδεθουμε στο msn....Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει??
z@xos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Τί κωδικό προβλήματος βγάζει? 80048820 Eυχαριστω για το ενδιαφερον ---------- Προσθήκη στις 14:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:51 ---------- Τί κωδικό προβλήματος βγάζει? 80048820 Eυχαριστω για το ενδιαφερον Τελικα δεν ειχαμε το σωστο ετος στην ημερομηνια!!! lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.