Προς το περιεχόμενο

COSMOKAPTA-2 ΩΡΕΣ δωρεάν ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

panagiotisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά έχει έρθει και σε άλλους αυτό το μήνυμα; εμένα όχι... αν ισχύει είναι σημαντικό!

εμένα μου ήρθε μήνυμα για προσφορά απεριόριστου myview + 120mb internet με 3 euro και φυσικά το ενεργοποίησα, pas mal...

αν ισχύει πάντως 2 ωρες προς όλους ξεχωριστά από τα 2 cote τσαμπέ (0,001 πόσο είναι τέλος πάντων) είναι τέλεια!

Ναι ισχυει.

Θα καλεσεις χωρις χρεωση το 1317 οπου θα ενεργοποιησεις την προσφορα με καθε 10€ ανανεωση 120 λεπτα (βασικα ειναι στην καλυτερη 40 κλησεις των 3 λεπτων). Στην επομενη ανανεωση που θα κανεις θα παρεις τα δωρεαν λεπτα.

Μετα θα στειλεις μυνημα στο 1313 το 01 αριθμος1 αριθμος2 (οι αριθμοι πρεπει να ειναι cosmote.

Για να επιβεβαιωσεις οτι ολα ειναι κανονικα στελνεις ΥΠ το 1314, εκει θα σου λεει υπολοιπο χρηματων ΧΧ€ και υπολοιπο λεπτων Χ λεπτα. Θα παρατηρησεις οτι μεχρι να καταναλωθουν τα λεπτα τα χρηματα ειναι σταθερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Το μήνυμα το κράτησα για να το γράψω εδώ (γι' αυτό είναι σε "εισαγωγικά") και μετά το έσβησα.. Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν το αναφέρω αυτό επειδή πιστεύω ότι με αμφισβητείς, αλλά για να πω ότι το μήνυμα το αντέγραψα αυτολεξεί..

Φίλε μου σε καμία περίπτωση δεν σε αμφισβητώ, απλά ρωτάω αν το έχει λάβει και άλλος γιατί δεν το έχω λάβει εγώ.

Ρε Παναγιώτη με μπέρδεψες λίγο...

Σε γραμμή η οποία είχε ήδη περασμένους 2 αριθμούς Cote και πριν ένα μήνα περάστηκε η προσφορά για τις 2 ώρες, χρειάζεται να γίνει ξανά από την αρχή η διαδικασία όπως την περιγράφεις; ...Ή περάστηκε αυτόματα το "patch" της αφαίρεσης του χρόνου ομιλίας με τις 2 γραμμές από το χρόνο των 2 ωρών; Αυτή είναι η απορία μου...

Φίλε μου σε καμία περίπτωση δεν σε αμφισβητώ, απλά ρωτάω αν το έχει λάβει και άλλος γιατί δεν το έχω λάβει εγώ.

Ρε Παναγιώτη με μπέρδεψες λίγο...

Σε γραμμή η οποία είχε ήδη περασμένους 2 αριθμούς Cote και πριν ένα μήνα περάστηκε η προσφορά για τις 2 ώρες, χρειάζεται να γίνει ξανά από την αρχή η διαδικασία όπως την περιγράφεις; ...Ή περάστηκε αυτόματα το "patch" της αφαίρεσης του χρόνου ομιλίας με τις 2 γραμμές από το χρόνο των 2 ωρών; Αυτή είναι η απορία μου...

Εγώ που είχα ενεργοποιημένες και τις δύο υπηρεσίες από πριν, δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. ;)

Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το τσέκαρα με κλήση στον αριθμό 0,01/λεπτό και έφαγε μια χαρά από τον χρόνο των 2 ωρών.

Όπως είπα δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε, απλά σας λέω τι συμβαίνει στην περίπτωση μου.

Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το τσέκαρα με κλήση στον αριθμό 0,01/λεπτό και έφαγε μια χαρά από τον χρόνο των 2 ωρών.

Όπως είπα δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε, απλά σας λέω τι συμβαίνει στην περίπτωση μου.

Εδώ γίνεται αναφορά στην προσφορά και έχει και screenshot με το εν λόγω μήνυμα..

Στο ίδιο thread παρουσιάζεται αντίστοιχο παράδειγμα με το δικό σου, να συνεχίζει η χρέωση όπως πριν.

Πάντως είναι επίσημο και από το site της Cosmote:

Οι κλήσεις προς τους επιλεγμένους αριθμούς της υπηρεσίας «0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE » δεν καταναλώνουν από το δωρεάν χρόνο.
Ποιος ξέρει.. μπορεί να το "εφαρμόζουν" σταδιακά.. για κάποιο λόγο που δεν θα έπρεπε! Δεν χάνεις πάντως να καλέσεις την εξυπηρέτηση καρτοκινητής και να ρωτήσεις.. :rolleyes:

Στο ίδιο thread παρουσιάζεται αντίστοιχο παράδειγμα με το δικό σου, να συνεχίζει η χρέωση όπως πριν.

Έτσι όπως το λες... Δοκίμασα και να ξαναενεργοποιήσω την υπηρεσία αλλά τζίφος....

Το μόνο που μένει είναι μια φρέσκια ανανέωση μπας και... αλλιώς απλά περιμένω με σταυρωμένα τα χέρια.

έκανα ανανέωση, πάω να "ξαναγραφτώ" με κλήση στο 1317 και μου λέει πως είμαι ήδη γραμμένος στην υπηρεσία...

μήνυμα ακόμα δεν μου έχει έρθει

• 1 μήνα μετά...

το μονο που ξερω ειναι οτι η κοσμοτε προσπαθει ολο και πιο πολυ για να φερει τους συνδρομητες κοντα....και με την ελαχιστη χρεωση δεν εισχυει!!!!!!!!!

το μονο που ξερω ειναι οτι η κοσμοτε προσπαθει ολο και πιο πολυ για να φερει τους συνδρομητες κοντα....και με την ελαχιστη χρεωση δεν εισχυει!!!!!!!!!

Για να μην είμαι άδικος θα πω ότι από τότε που ολοκληρώθηκε η ενεργοποίηση (και δεν τρώει το δωρεάν χρόνο απο τα δυο "προνομιακά" νούμερα) η καρτούλα πάει μια χαρά (βασικά έχω σχεδόν την εντύπωση ότι τα προνομιακά δεν τρώνε καθόλου μονάδες!)

Ναι λοιπόν... σημειώστε ότι υπάρχουν και μερικοί που τους βολεύει να μιλάνε τσαμπέ με 2 νούμερα + 40/3' κλίσεις με 10 ευρώ.

Επίσης την προσφορά για τα 120MB την ξέσκισα κρίμα που τελειώνει τώρα (και ξέρω ότι Wind/Voda έχουν πολύ καλύτερες προσφορές εδω και καιρό).

Ένα μπράβο από εμένα για την Cosmote

Τώρα που έληξε η προσφορά υπάρχει το κανονικό data pack της Cosmote για καρτοκινητά. Δηλαδή 3€ για 60MB με λήξη στις 30 ημέρες. Για περιστασιακή χρήση φτάνουν και με το παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...