giorgos_grig Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ενταξει με τα 3 λεπτα ελαχιστη χρεωση η προσφορα αυτη ειναι ΜΟΥΦΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 όντως τότε πάμε στις 40 κλήσεις... και το ότι μετράει ο χρόνος από τις κλήσεις με 0.01 είναι πολύ σπαστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εάν κατάλαβα καλά θα πρέπει να μιλήσεις 3 λεπτά σε κάθε κληση (που χρεώνεσαι κανονικά) και έπειτα είναι δωρεάν χρόνος 120 λεπτά των μηνα ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εάν κατάλαβα καλά θα πρέπει να μιλήσεις 3 λεπτά σε κάθε κληση (που χρεώνεσαι κανονικά) και έπειτα είναι δωρεάν χρόνος 120 λεπτά των μηνα ???? Όχι! Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ξεκινάει απευθείας, αλλά υπάρχει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών ανά κλήση, δηλαδή είτε μιλήσεις 30" είτε 2' θα σου αφαιρεθούν 3' από τα 120'. Εννοείται ότι αν μιλήσεις 4' θα αφαιρεθεί 4' από τα 120' και πάει λέγοντας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Όχι! Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ξεκινάει απευθείας, αλλά υπάρχει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών ανά κλήση, δηλαδή είτε μιλήσεις 30" είτε 2' θα σου αφαιρεθούν 3' από τα 120'.Εννοείται ότι αν μιλήσεις 4' θα αφαιρεθεί 4' από τα 120' και πάει λέγοντας.. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δηλ. για έναν που μιλάει με Cosmote (τους δύο προεπιλεγμένους αριθμούς) ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ αφού μιλώντας με αυτούς θα εξαντλήσει τα 120 λεπτά παίρνοντάς τους 40 φορές έστω κι αν μιλήσει 10-20δευτ. κάθε φορά. Όπως π.χ. συμβαίνει με τη γυναίκα μου που έχει τους δύο προεπιλεγμένους αριθμούς για μένα και την κόρη μας. Οπότε ελάχιστα θα επωφεληθεί παίρνοντας 5-10 κλήσεις κινητά άλλων δικτύων ή σταθερά... Το ερώτημα είναι για τις χρεώσεις μετά τη συμπλήρωση των 120 "δωρεάν". Τρέχουν όπως πριν;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotas kokos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Οι γνωστες κακομοιριές της cosmote.... έχω 3 καρτοκινητά και με βλέπω να μετακομίζω ή στη wind ή στη vodafone, μην πω για Q.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μου ήρθε sms σήμερα το πρωί: "Ακόμα περισσότερη οικονομία με την Cosmokarta! Πλέον οι κλήσεις "1 λεπτό το λεπτό" αριθμούς δεν καταναλώνουν τις 2 δωρεάν ώρες προς όλους με ανανέωση από 10 ευρώ " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μου ήρθε sms σήμερα το πρωί: "Ακόμα περισσότερη οικονομία με την Cosmokarta! Πλέον οι κλήσεις "1 λεπτό το λεπτό" αριθμούς δεν καταναλώνουν τις 2 δωρεάν ώρες προς όλους με ανανέωση από 10 ευρώ " Ωραία! Αν και αυτό με τα 3' ελάχιστη χρέωση μου έχει κάτσει στο λαιμό θεωρώ ακομα καλούτσικη την όλη προσφορά στην Cosmocarta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μου ήρθε sms σήμερα το πρωί: "Ακόμα περισσότερη οικονομία με την Cosmokarta! Πλέον οι κλήσεις "1 λεπτό το λεπτό" αριθμούς δεν καταναλώνουν τις 2 δωρεάν ώρες προς όλους με ανανέωση από 10 ευρώ " Ωραία! Αν και αυτό με τα 3' ελάχιστη χρέωση μου έχει κάτσει στο λαιμό θεωρώ ακομα καλούτσικη την όλη προσφορά στην Cosmocarta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οι γνωστες κακομοιριές της cosmote....έχω 3 καρτοκινητά και με βλέπω να μετακομίζω ή στη wind ή στη vodafone, μην πω για Q.... Κατά την γνώμη μου πολύ κακή επιλογή...Η cosmote είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή και από θέμα σήματος και από οικονομική πλευρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTX-327 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οι γνωστες κακομοιριές της cosmote....έχω 3 καρτοκινητά και με βλέπω να μετακομίζω ή στη wind ή στη vodafone, μην πω για Q.... Κατά την γνώμη μου πολύ κακή επιλογή...Η cosmote είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή και από θέμα σήματος και από οικονομική πλευρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Κατά την γνώμη μου πολύ κακή επιλογή...Η cosmote είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή και από θέμα σήματος και από οικονομική πλευρά Δεν θα το έλεγα...Το νέο φυλλάδιο της wind έχει αρκετές καλές προσφορές. Μόνο και μόνο τα 3 λεπτά είναι κλεψιά. Σιγά μην το κάνουν και 5 λεπτά. Θα έφευγα μόνο και μόνο από αυτό. Εσείς την στηρίζετε για αυτό συμβαίνουν αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μου ήρθε sms σήμερα το πρωί: "Ακόμα περισσότερη οικονομία με την Cosmokarta! Πλέον οι κλήσεις "1 λεπτό το λεπτό" αριθμούς δεν καταναλώνουν τις 2 δωρεάν ώρες προς όλους με ανανέωση από 10 ευρώ " ρε παιδιά έχει έρθει και σε άλλους αυτό το μήνυμα; εμένα όχι... αν ισχύει είναι σημαντικό! εμένα μου ήρθε μήνυμα για προσφορά απεριόριστου myview + 120mb internet με 3 euro και φυσικά το ενεργοποίησα, pas mal... αν ισχύει πάντως 2 ωρες προς όλους ξεχωριστά από τα 2 cote τσαμπέ (0,001 πόσο είναι τέλος πάντων) είναι τέλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ρε παιδιά έχει έρθει και σε άλλους αυτό το μήνυμα; εμένα όχι... αν ισχύει είναι σημαντικό! εμένα μου ήρθε μήνυμα για προσφορά απεριόριστου myview + 120mb internet με 3 euro και φυσικά το ενεργοποίησα, pas mal... αν ισχύει πάντως 2 ωρες προς όλους ξεχωριστά από τα 2 cote τσαμπέ (0,001 πόσο είναι τέλος πάντων) είναι τέλεια! Το μήνυμα το κράτησα για να το γράψω εδώ (γι' αυτό είναι σε "εισαγωγικά") και μετά το έσβησα.. Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν το αναφέρω αυτό επειδή πιστεύω ότι με αμφισβητείς, αλλά για να πω ότι το μήνυμα το αντέγραψα αυτολεξεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.