Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με υπολογιστή...!!!!!

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρομαιο προβλημα εχω και εγω .Υπαρχει περιπτωση να φταει το τροφοδοτικο.Παντως εκανα τεστ τις μνημουλες μου και μου εβγαλαν προβλημα.

Δημοσ.

εγω τον εχω 3 ωρες περιπου ανοιχτο χωρις το πλαινο κάλυμα και δουλευει σταθερα στουσ 60 βαθμους....

---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ----------

βάλε αυτο... τρέξε linpack και πες τι θερμοκρασίες φτάνει η cpu...

Μονο που δεν γινεται να μπω στα windows γιατι χθες οταν αρχισε να κλεινει έκλεισε πανω στο φορματ.... Τι να κανω??

Δημοσ.

Κλασικό πρόβλημα με intel. Δεν θα πατάνε καλά τα pushpins ή θα έχουν φθαρεί. Έλεγξε τα ξανά ή δοκίμασε κάποια βιδωτή ψύκτρα.

Δημοσ.

Άντε ας την ξαναβγαλω αλλη μια φορα... Αυτή η μυρωδιά υπάρχει περίπτωση να είναι απο την θερμοαγώγιμη πάστα?

---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ----------

Λοιπόν ο υπολογιστής δουλεύει και δεν μυρίζει τπτ... Καλά φαίνεται τώρα αλλά θα δείξει...

Αλλά αυτήν την ψύκτρα της intel θα την αλλάξω οπότε έχετε να μου προτείνεται καμιά καλή ψύκτρα?

Δημοσ.
Άντε ας την ξαναβγαλω αλλη μια φορα... Αυτή η μυρωδιά υπάρχει περίπτωση να είναι απο την θερμοαγώγιμη πάστα?

---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ----------

Λοιπόν ο υπολογιστής δουλεύει και δεν μυρίζει τπτ... Καλά φαίνεται τώρα αλλά θα δείξει...

Αλλά αυτήν την ψύκτρα της intel θα την αλλάξω οπότε έχετε να μου προτείνεται καμιά καλή ψύκτρα?

Τι socket εχεις?

Δημοσ.

Λοιπόν η ψύκτρα πατάει καλά και ο υπολογιστής δουλεύει τελικά μια χαρά... Η μυρωδιά ήταν απο την θερμοαγώγιμη πάστα.. Απλώς ψάχνω μια καλή ψύκτρα για socket 775 για να αλλάξω αυτήν της intel Που έβαλα τώρα... έχετε να προτείνετε καμια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...