Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασια σε e8400 ή κατι αλλο?

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί πόσους βαθμούς είναι;

Στο διάγραμμα που έβαλες μια χαρά ήταν οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Βάλε το διάγραμμα που λες. Με 67 βαθμούς δεν παίζει να έχεις πρόβλημα ποτέ!

Επιπλέον τάση στο northbrigde έδωσες;

Δημοσ.

εδωσα 1,36 .Κανω ενα τεστ τωρα αμεσως και σου λεω .

---------- Προσθήκη στις 10:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:16 ----------

εδωσα 1,36 .Κανω ενα τεστ τωρα αμεσως και σου λεω .

Εχει κομπλαρει το cpu.Προσπαθω να ανοιξω τον firefox και ολο κολλαει ,και το μονο που μπορω να κανω ειναι επανεκινηση .Δοκιμασα και internet explorer παλι τα ιδια.

---------- Προσθήκη στις 10:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:23 ----------

εκανα τεστ ,εχω δωσει nb 1.40 volt Κια η θερμοκρασια εχει πεσει.Το τεστ εφτασε σε max θερμοκρασια στους 58 και 53 .στα 16 λεπτα μου εβγαλε error και κολησε το pc [εκανα επανεκινηση]

Δημοσ.

απλα να ανεφερω οτι πηγα να βαλω τα windows ξανα μπας και φταινει αυτα ,οταν εκανε μεταφοορα αρχειων στο σατα σκληρο μου εβγαλε μπλε οθνη και με πεταξε .Αποσυνδεσα τον σατα και εβαλα ενα παλι ατα και εγινε κανονικα η εγακτασταση των windos .μπηκα στα winows αλλα και παλι μου εκανε επανεκινηση [αυτη την φορα χωρις μπλε οθονη].Στο μεμ τεστ ποση ωρα να το αφησω?

Δημοσ.

Ναι πρέπει να το γράψεις σε cd. Όχι δοκίμασε όλα τα dimms αρχικά, και αν δεις πρόβλημα, αρχίζεις ένα ένα.

Δημοσ.

Βασικά πριν τις βάλεις μία μία, πήγαινε SPD@CPU-Z και δες τις default ρυθμίσεις των μνημών, και πήγαινε βάλτα χειροκίνητα τα settings στο bios. Δηλαδή MHz, timings, ρεύματα, και μην ξεχάσεις το northbridge.

Αν δεν δουλέψει ούτε έτσι ξεκίνα trial and error, μία μία τις μνήμες.

Δημοσ.

Τι northbridge την εχω βαλει.Βλεπω δηλαδη τα τοιχεια της μνημης απο το cpu z και παω bios τα βαζω manual και βαζω τις ρυθμισεις?Με τον προηγουμενο επεξεργαστη ομως δεν ειχα προβλημα.Αναλογα με τον επεξεργαστη αλλαζουν και τα στοιχεια των μνημων[να υποθεσω πως ναι ],και η motehrboard δεν δινει σωστα ρευμα?Στα mhz θα βαλω αυτο που λεει max banwith pc2-5300[333]?ΚΑι στα volt μου εχει jedec 1,2,3 1.8 volt και Epp 1 2100

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...