nikolakisgk Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Γεια σας Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα pc που θα φιλοξενεί samp server και θα είναι και media server του σπιτιού. Η σύνθεση είναι αυτήν: Έχω βάλει 4 giga ram για να μην κρασάρι στα 20 άτομα. Το pc θα έχει αυθεντικά windows xp professional 64bit. Έχω τροφοδοτικό και dvd-rom δικά μου επίσεις και μια pci κάρτα στο 1giga. To floppy το θέλω για να μεταφέρω το script του server με δισκέτα.(οπωσδήποτε)ούτε flashaki ούτε τίποτα. Ένα tera σκληρός πιστεύω ότι είναι αρκετό. Ένα προκαταβολικό thanks:mrgreen:
jim_p Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Υπαρχει καποιο οριο στα λεφτα? Θα επαιρνα καποιον διπυρηνο, σαν τον Ε5300, ενα καλυτερο κουτι πχ ενα απλο coolermaster, και ποτε green για λειτουργικο, και για κανενα αλλο λογο αν εισαι με xp. Ριξε αν θες μια ματια στο αναλογο θεμα, εχω αναρτησει και screenshot
nikolakisgk Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Θα ήθελα να μείνη στο butget που έχω παραπάνω. Έχω έναν intel ssd για λειτουργικό. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε ταχύτητες(δεν με πειράζουν καθόλου.Μόνο με κανένα teamviewer θα μπαίνω.Μπορεί να στραφώ και σε linux.Δεν έχω αποφασήσει ακόμα.
jim_p Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αφου ο E3300 ειναι διπυρηνος, και θα μπει και ssd, τοτε εισαι μια χαρα. Απο εμενα εχεις το οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.