michaelcom Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 εχω ενα μεγαλο προβλημα εχω μια ιστοσελιδα και εχς κανει το home σαν blog το προβλημα ειναι οτι οταν ξεπερασα τα τρια αρθρα τοτε εγινε ενα μπερδεμα δλδ δεν ειναι οπως ηταν πριν σε σειρα αλλα μπερδεμενα.αν το εχει παθει κανεις η καποιος που να ξερει ας μου πει πως λυνετε
Patatuis Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 εχω ενα μεγαλο προβλημα εχω μια ιστοσελιδα και εχς κανει το home σαν blog το προβλημα ειναι οτι οταν ξεπερασα τα τρια αρθρα τοτε εγινε ενα μπερδεμα δλδ δεν ειναι οπως ηταν πριν σε σειρα αλλα μπερδεμενα.αν το εχει παθει κανεις η καποιος που να ξερει ας μου πει πως λυνετε εχεις καποιο λινκ?? ασχολουμε εδω και καιρο με joomla αν θες στείλε μου μπας και σε ξεμπλεξω
michaelcom Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 λοιπον εδω είναι το σιτε μου xωρις τα μπερδεμενα αρθρα
poscaman Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 πρέπει να πας στην διαχείριση των menu (Menus -> "το μενου σου") και στην καρτέλα που έχεις για default να αλλάξεις τις τιμές στο # Leading # Intro Columns # Links αν πας πάνω στο καθένα από αυτά, θα διαβάσεις τι κάνουν. Παίξε με τις τιμές αυτών των παραμέτρων
michaelcom Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 tnx εκανα δουλεια τωρα φενονται κανονικα ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.