Net-Captain Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σας, Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω ενα υπολογιστή με επεξεργαστη core 2 duo και θέλω να εγκαταστήσω το λειτουργικό σύστημα Mac os 10.6.2 snow leopard. Έχω κατεβάσει το λειτουργικό και σε διάφορες εκδόσεις(οι περισσότεροι μου πρότειναν την έκδοση του iatkos) καίω το dvd με το Nero κάνω boot απο το cd πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση και με το που μου βγάζει την άσπρη οθόνη με το μηλαράκι το pc κάνει αμέσως restart. Αυτό γίνεται με όλες τις εκδόσεις των Mac. Τι να κάνω; PLZ βοηθήστε με! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Βασικά υπάρχει σχετικό topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868, αλλά γενικά να ξέρεις η καλύτερη λύση είναι μία "Get a Mac" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Net-Captain Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Το έχω διαβάσει το topic αυτό, όμως δεν έχει κάποια λύση στο πρόβλημά μου! Δέν βοηθάει κάποιος, απλά λένε να ψάξουμε στο google το οποίο έχω κάνει ήδη! Κάποια άλλη βοήθεια μήπως μπορείτε να μου δώσετε πιο κοντά στην αντιμετώπιση του προβλήματός μου παρακαλώ; Πώς να κάνω το σύστημα μου να bootαρει κανονικά απο το cd και να μήν κάνει restart, αλλά να συνεχίσει στην εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Από την άλλη, δεν μπορούμε να ανοίγουμε νέα threads για το ΙΔΙΟ θέμα. Εφ' όσον υπάρχει ήδη θέμα για εγκατάσταση του MacOS X σε μη Macintosh υπολογιστές, συνεχίζουμε εκεί. Αντιγράφω το αρχικό σου ερώτημα στο ήδη υπάρχον θέμα (για να το δουν όσα μέλη μπορούν να βοηθήσουν) και το παρόν κλειδώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.