ρεσπεψτ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, gstat είπε Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τα αεροθερμα ενεργειακά τζάκια δεν έχουν πρόβλημα, έτσι; Λογικά απλά πέφτει η απόδοση. Έχεις κάποιος σχετική εμπειρία; Όπως το λες
MerNion Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο πολωνικό τζάκι (ή την εταιρεία γενικα); Defro Home Riva SM Μέση απόδοση 16 kW(τα 8 στο νερό) – εύρος 11 έως 19 kW Προτείνεται για 60 έως 220m² – χωρητικότητα νερού 45lit Ύψος 1435 – Πλάτος 745 – Βάθος 544,5 mm Ρύποι CO : 0,1% – Βάρος 265 kgr – με σερπαντίνα δροσισμού Eνεργειακή απόδοση 88 % – παροχή φρέσκου αέρα ø 125mm Δ/σεις κρυστάλλου : Ύψος 430 – Πλάτος 580 mm Η άλλη επιλογή που μας είπαν ειναι για κάποιο ελληνικής κατασκευής "Warm". Ευχαριστώ
Maurikycli Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Έχεις ξαναασχοληθει με το άθλημα; Σου αρέσει η φάση με το τζάκι γενικά; Προσωπικά μου αρέσει αλλά έχει κούραση
MerNion Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Ειναι για εξοχικό σπίτι σε χωριό οπότε εκεί το τζάκι ειναι καθημερινότητα. Θα έμπαινε τζάκι έτσι κ αλλιώς απλά θα μπει κάποιο που να συνδεθεί με τα σώματα του καλοριφέρ 1
MerNion Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Ξερει κανεις αν «επιτρεπεται» να ειναι οι σωληνες του ζεστου και κρυου (απο κ προς το τζακι) με χαλκοσωληνα με μαλακες κολλησεις μεσα στο πατωμα; καποιοι υδραυλικοι μου λενε οτι εφοσον πρεσαρουν και δεν εχει διαρροες μπορει να πεσει με ασφαλεια η τσιμεντοκονια και να μπουν πλακακια, ενω καποιοι αλλοι μου λενε οτι ετσι πρεπει να ειναι ειτε μονοκομματοι σωληνες ή με σκληρη κολληση (οξυγονοκολληση) αλλιως πρεπει να ειναι εμφανεις πανω απο το δαπεδο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα