Voorhees Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλησπέρα Έχω ένα Hyundai i30 και ψάχνω να δώ ποιά είναι η εισαγωγή και ποιά η εξαγωγή βενζίνης πάνω στη μηχανή. Έχει κανένας κάποιο σχέδιο που να λέει που βρίσκονται ξέρω γω αντλίες, φίλτρα βενζίνης κι αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Aπό την πίσω μεριά είναι η εισαγωγή. Ίσως να γράφει και το μανουάλι πληροφορίες, αλλά τι σε νοιάζουν...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ΚαλησπέραΈχω ένα Hyundai i30 και ψάχνω να δώ ποιά είναι η εισαγωγή και ποιά η εξαγωγή βενζίνης πάνω στη μηχανή. Έχει κανένας κάποιο σχέδιο που να λέει που βρίσκονται ξέρω γω αντλίες, φίλτρα βενζίνης κι αυτά;[/quote/] Μάλλον εννοείς πολλαπλή εισαγωγής και εξαγωγής. Εξαγωγή βενζίνης δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.