Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μοντεμ.. (και προβλημα επικοινωνιας με παροχο ADSL)

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια για βοηθηστε λιγο... πηρα ενα μοντεμ (netgear) το οποιο εχει wierless N για να πιανει μακρυα και να εχω 300mb/ps LAN ... το εβαλα και συνχρωνησε κανονικα.... μετα ομως δεν συνδεοταν στο ιντερνετ... πηρα την ον και τους ειπα το και το και λενε δεν παρεχουμε υποστηριξη για αλλα μοντεμ... καλι λεω εγω οτι και πριν το παρω ειχα αλο μοντεμ πανω (οχι το δικο τους...). και μου ξαναλενε οτι δεν παρεχουν υποστηρηξη για αλλα μοντεμ..Ευχαριστω πολυ λεω και το κλεινω... παιρνω το πλαισιο (απο το οποιο ειχα αγορασει και το μοντεμ και τους λεω τι εγινε... και μου λεει και το παιδι στην τεχνικη υποστηρηξη του πλαισιο οτι αυτα δεν γινονται, δεν εχει ξαναακουσει να μην δινουν τεχνικη υποστηρηξη στο μοντεμ σου και δεν ειναι και λογικο αυτο διοτι το μοντεμ που σου δινουν ειναι τις πλακας... ξαναπαιρνω λοιπν την ον και τους ξαναλεω :''ρε παιδια πειτε μου τι να κανω γιατι αυτο που μου λετε ειναι πρωτακουστο... δεν ειναι δυνατον να μην εχεις τεχνικη υποστηριξη στον πελατη σου...''και λενε '' μα σας ξαναειπα οτι δεν δινουμε υποστηρηξη...'' μετα απο αυτο και εγω τους εχωσα τα μπινελικα τους και καταλαβαν (επι κανα 2λεπτο εχωνα :P :lol::lol::lol: ) και στο τελος τους πεταω και ενα ''αμα δεν βρω ακρη γυρναω στον οτε!'' τελως παντων... Μορειτε να με βοηθησετε ρε παιδια να μπει στο ιντερνετ το μοντεμ? (οχι τιποτα αλλα εκανε και 89€ ) ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ*ΚΕΣ!!!!!!

Δημοσ.

και στον οτε να πας το ιδιο θα σου πουνε. ειναι απολυτα φυσιολογικο. ειναι δυνατον λες να ξερουν ολοι τα 2.000.000 ρουτερ που υπαρχουν στον πλανητη?...αναρωτηθηκες? φυσικα κ δε τα υποστηριζουνε.το οτι δε τα υποστηριζουνε δεν σημαινει οτι σε απαγορευουν να τα βαλεις η δε θα δουλεψουν. απλα το αγοραζεις εσυ, εσυ εισαι υπευθυνος να το στησεις και να το ξερεις, ουτε ο οτε, ουτε η ον, ουτε κανεις αλλος παροχος. ειναι λογικο αυτο. τωρα γιατι δε μπαινει, προφανως θα εχεις κανει κανα λαθος στο username password, τα vpi/vci (8/35), το πρωτοκολλο pppoe/pppoa (pppoe) η το encapsulation llc/vc mux (llc). στις παρενθεσεις ειναι αυτα που θα πρεπει να βαλεις.

Δημοσ.

οκ φιλε το καταφερα και δουλεψε σε ευχαριστω... αλλα αυτοι μου λεγανε οτι δεν μπορω να βαλω αλλο μοντεμ (εννοντας οτι δεν επιτρεπετε).. δεν μπορουσαν να μου πουν δλδ αυτα που μου ειπες εσυ?

Δημοσ.

μπουρδες σου ελεγαν. οτι γουσταρεις βαζεις, απλα εισαι εσυ υπευθυνος γι αυτο, δε μπορουν να στο φτιαξουν αυτοι δλδ.εγω ειμαι στο 1242 οτε κ αυτο λεμε εκει.δε τους λεμε πεταξτε το κ βαλτε το ρουτερ του οτε:Ρ απλα θα πρεπει να το σεταρει ο πελατης.τωρα αν καμια φορα δεν εχει κινηση.. κ εχω ορεξη.. εχω φτιαξει κ καμια 5-6 φορες ρουτερ εμποριου. απο την ον μπορει απλα να τους εχουν πει (κ αν ο υπαλληλος ειναι ασχετος γενικα) οτι αν ο χρηστης εχει αλλο ρουτερ τον λεμε δεν υποστηριζεται κ τον κλεινουμε να παρουμε την αλλη κληση. αυτος ο υπαλληλος μπορει να νομιζει οτι ειναι αδυνατον για το Χ ρουτερ εμποριου να δουλεψει με την ον με αποτελεσμα να σου λεει απαγορευεται κ να βαλεις αυτο που σε δινουν.

Δημοσ.

το περιμενα οτι ειναι ολοι ασχετοι εκει μεσα... μονο στο τεχνικο τμημα ξερουν... αλλα αυτη υποστηριζε και καλα οτι το μοντεμ τις ον εχει συγκεκρυμενες ρυθμισεις και δοτλεβει μονο αυτο... (κουραφεξαλα...)_

Δημοσ.

φίλε σορρυ αλλά στο αρχικό σου post άλλα λες . και 4 φορές μάλιστα. για τεχνική υποστήριξη μίλαγες και όχι ότι δεν δουλεύουν άλλα router στην On . Μη παροχή τεχνικής υποστηριξης σημαίνει όχι φυσικά οτι δεν υποστηρίζεται τεχνολογικά με την έννοια οτι δεν θα δουλέψει το ρουτερ σου στην On , αλλά ότι πρέπει να κάτσεις να το σετάρεις μόνος σου

πηρα την ον και τους ειπα το και το και λενε δεν παρεχουμε υποστήριξη για αλλα μοντεμ

μου ξαναλενε οτι δεν παρέχουν υποστήριξη για αλλα μοντεμ

και μου λεει και το παιδι στην τεχνικη υποστήριξη του πλαισιο οτι αυτα δεν γινονται, δεν εχει ξαναακουσει να μην δινουν τεχνικη υποστήριξη στο μοντεμ σου

δεν ειναι δυνατον να μην εχεις τεχνικη υποστηριξη στον πελατη σου...''και λενε '' μα σας ξαναειπα οτι δεν δινουμε υποστηρηξη..

anyway όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω και στον Ote πχ που έχω εγώ το ίδιο ισχύει και είναι λογικό.

Και φαντάζομαι θα σου άρεσε και εσένα στην δουλειά σου να σε μπινελικώνει κάποιος που πήρε τηλ , που δεν ξέρει καν τι ισχύει και τι όχι

Δημοσ.

ας πω και εγv την χαζομαρα μου μιας και ξερω καποια πραγματα παραπανω για το cs της ον

κανενασ μα κανενας απο το cs τισ ον δεν θα σου πει ποτε το config για να βαλεις αλλο μοντεμ για αρκετους λογους ενας απο αυτους οτι προφανοσ δεν μπορει το cs na ξερει ολα τα μοντελα μοντεμ και το set up τους μετα δεν μπορουνε να σου παρεχουνε support με αλλο μοντεμ γιατι χανουνε μετα ολα τα εποπτικα τουσ μεσα που εχουνε αν εχεις επανω στην γραμμη σου το μπυρελι 3ον στην on δεν υπαρχουνε κωδικοι για να εχεισ ιντερνετ καθε γραμμη ειναι μοναδικη στο τηλεφωνο του καθε συνδρομητη και 4ον αν εισαι σε 3play με αλλον μοντεμ ξεχνας την τηλεοραση με λιγα λογια απο το cs της ον μην περιμενεις βοηθεια με αλλο μοντεμ (αν σου βγαλει προβλημα η γραμμη καποια μερα (χτυπα ξυλο ) αν τουσ πεις οτι εχεις αλλο μοντεμ επανω ειμαι 10000% σιγουρος οτι θα σου πουνε βαλτε το μοντεμ μας και παρτε μας παλι τηλ.) αυτα τα λιγα :)

Δημοσ.

@lkastritis

Έστω ότι αγοράζεις ένα νεο Toyota Corolla με το εργοστασιακό cd player. H toyota είναι υποχρεωμένη να σου δείξει/μάθει/υποστηρίξει αυτό το cd player. Αν εσύ πας και αγοράσεις το Χ-Υ-Ζ cd player της Κ εταιρείας, έχεις την απαίτηση να στο εγκαταστήσει η toyota ή από εκεί που το αγόρασες;

Θες άλλο παράδειγμα; Δορυφορικό πιάτο και αποκωδικοποιητής nova. Η multichoice (αυτή το έχει ακόμα; ) θα σε υποστηρίξει τηλεφωνικά για να το ρυθμίσεις. Αν εσύ πας και πάρεις τον Χ αποκωδικοποιητή της Ζ εταιρείας, έχεις την απαιτηση από την multichoice να στον ρυθμίσει ή πρέπει να στο ρυθμίσουν από εκεί που το αγόρασες;

Έτσι ακριβώς είναι και με το modem που πήρες. TO ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΡΕΠΕ να σε βοηθήσει, αλλά όχι μόνο πέταξε το μπαλάκι αλλού (και εσυ τσίμπισες χωρίς να σκεφτείς), αλλά έβρισες και τον υπάλληλο (για κάτι που δεν φταίει αυτός και δεν φταίει ούτε η εταιρεία του)

Δες εργάζομαι στην On, δεν ψωνίζω απο πλαίσιο, αλλά να λέμε το σωστό

Δημοσ.
φιλε ? ποιο netgear πηρες? Ποσο κλειδωνες και κλειδωνεις τωρα? Το N σου παιζει καλα? Για δωσε μερικες πληροφοριες αν μπορεις

πηρα το dgn2000 και ειναι πολυ καλο!! κλειδωνει στα 4200 down και 871 up αν και στο κλειδωμα δεν εχει σημασια τοσο πολυ το μοντεμ οσο η αποσταση...... το ν παιζει τελεια.. παινω και απο το διπλα σπιτι! χαχα:-)

Δημοσ.

καλο κοματι το 2000 οντως. Πριν ποσο κλειδωνες και με ποιο μοδεμ φιλε? Ευχαριστω για τις πληροφοριες και να ξερεις οτι ειναι σε πολλους χρησιμες, διοτι το Ν ειναι σε ερευνα ακομη και τα καινουργια netgear ειναι καταπληκτικα. Απλα για να το γνωριζει και ο κοσμος εδω.

Δημοσ.

μαλλον 4 αρα εχει για να κλειδωνει εκει

λιγα λογια για το ολο τοπικ

ο Provider τα στοιχεια που πρεπει να σου δωσει ειναι pppoe/llc vpi 8 vci 35 username kai password.τωρα αν εχεις connex tv

εκει ναι παιζει με συγκεκριμενα ρουτερ οπως και της On telecoms η τηλεοραση.δεν ειναι οτι δεν θα παιξει το νετ.στην Hol πχ

που νομιζω δεν εχουν authentication δεν βρισκω λογο να μην παιζει αλλο ρουτερ εφοσον εχει πανω καποιες χ ρυθμισεις vpi 8 Κτλ κτλ.

απο εκει και περα σε μια εταρεια δεν γινεται να ξερουν τα παντα.ουτε για σενα ειναι δυσκολο να σεταρεις ενα ρουτερ

.αν καποιος παιρνει ενα δικο του ρουτερ υποτιθεται οτι θα ξερει να κανει ενα υποτιπωδες σεταρισμα.και αμα μπηκε στο νετ και τωρα

δεν μπαινει μπορει να ειναι πολλα.εβαλες σωστα πρωτοκολλα?συγχρονιζει η γραμμη?μηπως εγινε κατι με την γραμμη ειτε να μην

συγχρονιζει ειτε να μην παιρνει Ip?εκανες firmware update sto netgear που βγαινουν και αρκετα firmware?

apo thn αλλη και το καθε καταστημα μπορει να σου πει πχ οτι ναι vpi 8κτλ κτλ αλλα ουτε αυτοι γινεται να ξερουν 200 ρουτερ που

πουλανε.Δηλαδη αν γινεις πωλητης σε ενα πλαισιο θα σου ανοιξουν ολα τα προιοντα που μπορεις να πουλας και θα σου πουνε δες

τα μενου τους γιατι θα τα πουλας?πρακτικα αδυνατο?υπαρχει το κλασσικο βιβλιαρακι μεσα που λεει read the fu.. manual.

δεν ειναι για πλακα το manual ουτε η πρωτη λυση ειναι παιρνουμε καποιον να μας βοηθησει?κανεις δεν εχει την υπομονη να κατσει

να ψαξει κατι μονος τους?ολοι νομιζουν οτι παιρνεις κατι και οτι οκ οτι χρειαστω θα μου το λυσουν οι αλλοι και δεν ξερουν

τα βασικα.δεν το λεω για σενα φιλε μου απλα γενικα αναφορικα με το θεμα.

Δημοσ.
μαλλον 4 αρα εχει για να κλειδωνει εκει

λιγα λογια για το ολο τοπικ

ο Provider τα στοιχεια που πρεπει να σου δωσει ειναι pppoe/llc vpi 8 vci 35 username kai password.τωρα αν εχεις connex tv

εκει ναι παιζει με συγκεκριμενα ρουτερ οπως και της On telecoms η τηλεοραση.δεν ειναι οτι δεν θα παιξει το νετ.στην Hol πχ

που νομιζω δεν εχουν authentication δεν βρισκω λογο να μην παιζει αλλο ρουτερ εφοσον εχει πανω καποιες χ ρυθμισεις vpi 8 Κτλ κτλ.

απο εκει και περα σε μια εταρεια δεν γινεται να ξερουν τα παντα.ουτε για σενα ειναι δυσκολο να σεταρεις ενα ρουτερ

.αν καποιος παιρνει ενα δικο του ρουτερ υποτιθεται οτι θα ξερει να κανει ενα υποτιπωδες σεταρισμα.και αμα μπηκε στο νετ και τωρα

δεν μπαινει μπορει να ειναι πολλα.εβαλες σωστα πρωτοκολλα?συγχρονιζει η γραμμη?μηπως εγινε κατι με την γραμμη ειτε να μην

συγχρονιζει ειτε να μην παιρνει Ip?εκανες firmware update sto netgear που βγαινουν και αρκετα firmware?

apo thn αλλη και το καθε καταστημα μπορει να σου πει πχ οτι ναι vpi 8κτλ κτλ αλλα ουτε αυτοι γινεται να ξερουν 200 ρουτερ που

πουλανε.Δηλαδη αν γινεις πωλητης σε ενα πλαισιο θα σου ανοιξουν ολα τα προιοντα που μπορεις να πουλας και θα σου πουνε δες

τα μενου τους γιατι θα τα πουλας?πρακτικα αδυνατο?υπαρχει το κλασσικο βιβλιαρακι μεσα που λεει read the fu.. manual.

δεν ειναι για πλακα το manual ουτε η πρωτη λυση ειναι παιρνουμε καποιον να μας βοηθησει?κανεις δεν εχει την υπομονη να κατσει

να ψαξει κατι μονος τους?ολοι νομιζουν οτι παιρνεις κατι και οτι οκ οτι χρειαστω θα μου το λυσουν οι αλλοι και δεν ξερουν

τα βασικα.δεν το λεω για σενα φιλε μου απλα γενικα αναφορικα με το θεμα.

δεν ειχε μανιουαλ μεσα......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...