Προς το περιεχόμενο

cpu temp

gap-goup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

boys ,

ποια ειναι η σωστη θερμοκρασια για το cpu ?

η δικη μου εφαρμογη εμφανιζει στην αρχη 27 C και μετα 10 λεπτα πηγαινει σε 35 C

ειναι λογικο να ζεσταινεται ,αλλα οι θεμοκρασιες ειναι καλες για να εχω το βελτιστο σημειο λειτουργιας του cpu?

επισης συις μικροεφαρμογες (win7) η χρηση της cpu μια εμφανιζεται κολλημενη στο 99% και μια στο 27% .

ειναι λογικο αυτο και αν οχι πως το ρυθμιζω σωστα ??

περιμενω σχολια για βοηθεια

ευχαριστω

Δημοσ.

με την θερμοκρασια δεν υπαρχει προβλημα, το 37 στο βγαζει οταν φορτωνει φανταζομαι, ετσι?

οσον αφορα το cpu usage στο κανει συχνα η το εχεις πετυχει τυχαια μερικες φορες?

δεν τρεχει κανενα προγραμμα? και οταν λεω κανενα εννοω κανενα ουτε antivirus...

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι σχετικο δεδομενης της ευκαιριας, σχετικα με τον cpu της υπογραφης μου.

Οταν λεμε θερμοκρασια cpu ειναι για τα cores ή περιβληματος ?

Εμενα π.χ. μου δινει στο ρελαντι 32 στα cores και 29/30 περιβληματος, στο φουλ με το prime δινει μετα απο 10λεπτα σταθερα 56-58 cores και το ιδιο περιβληματος.

Η AMD αν θυμαμαι καλα τον δινει στους 65 ( αυτο τι ειναι, cores ή περιβληματος ? ).

Η ψυκτρα μου ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Kabuto-CPU-Cooler-SCKBT-1000.htm

Αυτα σε νορμαλ λειτουργια, χωρις overcklocking.

Δημοσ.

Κατέβασε το coretemp σου δείχνει ακριβώς θερμοκρασίες τον πυρήνων και το Τζ.Max που είναι η πραγματική μεγιστη therm. που πρέπει να (μην)φτάνουν η πυρήνες.

Δημοσ.
Κατέβασε το coretemp σου δείχνει ακριβώς θερμοκρασίες τον πυρήνων και το Τζ.Max που είναι η πραγματική μεγιστη therm. που πρέπει να (μην)φτάνουν η πυρήνες.

συναδελφε (μου επιτρεπεις να υποθεσω-καταχρηστικα τον τιτλο,κατεβασα coretemp και ειναι στον πυρηνα 1 40 C και στον δευτερο 30 C

συμφωνα με coretemp ειμαι 1 C κατω απο τα ορια.

εχεις καμμια ιδεα,γιατι προβληματιστηκα

Δημοσ.

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGTD

Xmm η intell λέει ότι είναι ok μέχρι τα 74C μήπως δεν έβαλες σωστά κάποια ρύθμιση η δεν κατάλαβες καλά κάτι από αυτά που δείχνει το coretemp?ίσος απλά να μην είναι και συμβατό το coretemp με τον συγκεκριμένο cpu.

Δημοσ.
http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGTD

Xmm η intell λέει ότι είναι ok μέχρι τα 74C μήπως δεν έβαλες σωστά κάποια ρύθμιση η δεν κατάλαβες καλά κάτι από αυτά που δείχνει το coretemp?ίσος απλά να μην είναι και συμβατό το coretemp με τον συγκεκριμένο cpu.

η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα καποια ρυθμιση ,αλλα το coretemp αναγνωριζει τον επεξεργαστη ακομη και με την κωδικη ονομασια της intel,αρα δε θεωρησα καλο να ρυμισω κατι αλλο.

τι λες , ολα καλα ?

Δημοσ.

Μην σε πάρο και στο λαιμό μου αλλα αποκλείεται σύγχρονος επεξεργαστής να έχει μεγιστη θερμοκρασία στα 40C.Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.

Δημοσ.

δηλαδη τι υποψιαζεσαι?

βεβαια προχθες ξεκολλησε η ψυκτρα και εφοσον ειχα εγγυηση πηγα να το φιξαρουν .

λες να μη βαλανε τη θερμοαγωγιμη παστα ?? η αυτο δεν εχει σημασια

τωρα συγκεκριμενα core 1 is red woow

Δημοσ.
δηλαδη τι υποψιαζεσαι?

βεβαια προχθες ξεκολλησε η ψυκτρα και εφοσον ειχα εγγυηση πηγα να το φιξαρουν .

λες να μη βαλανε τη θερμοαγωγιμη παστα ?? η αυτο δεν εχει σημασια

τωρα συγκεκριμενα core 1 is red woow

αυτο ακριβως σκεφτομουν μολις

παντως συναδελφε εισαι <κατα ποδας>

ευχαριστω

Δημοσ.

Εμμ είδες που δεν τα διαβάζεις σωστά τα πράγματα!!! Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορει να φτάσει η cpu σου ορίζεται εκει που λέει tj.max και είναι στους 100C

Εσύ όπως βλεπω είσαι στους 32 - 40 σε full load οπότε είσαι τέλεια!!!

τώρα η μεγάλυ διαφορά μεταξύ των πυρήνων μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες αλλά μην σε πολυ απασχολεί!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...