evnomia Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 εχω εγκαταστησει joomla 1.5 και τοπικο server wamp με php 5.3... Ελα μου ομως που το joomfish μου πετα λαθος οταν παω να το εγκαταστησω "Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\nefeli\administrator\components\com_joomfish\classes\JoomfishManager.class.php on line 226" Απ οτι ειδα στο ιντερνετ πρεπει να αλλαξω την php απο 5.3 σε 5.2... Δυο οι εναλλακτικες 1. εγκαταστω xamp 2. downgrade της php στο ηδη υπαρχoν wamp αλλα επειδη η ιστοσελιδα που φτιαχνω ειναι σχεδον ετοιμη, φοβαμαι μην κανω καμια χαζομαρα και χαθει. Μπορει να μου πει καποιος βημα βημα, πως γινεται?
epersidi Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Κατέβασε την non-installer version της php 5.2.13 εδώ http://gr.php.net/get/php-5.2.13-Win32.zip/from/a/mirror και απλά κάνε την Unzip στο φάκελο που έιναι εγκατεστημένη η php.
evnomia Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 παρατηρώ οτι ο φακελος που ειναι η php5.3 εχει 3 αρχεια παραπανω απο την php5.2.. που παω να εγκαταστησω... π.χ. το wampserver.conf μηπως να το αφησω αυτο?
epersidi Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ότι περισσεύει άφησε το ! Ότι σου ζητάει overwrite κάντο. Υ.Γ. Πες αν δούλεψε η συμβουλή μου ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.