Προς το περιεχόμενο

OTE αλλαγη ρουτερ χωρις επιβάρυνση

panosbob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να αλλαξω το ρουτερ που εχω τωρα στο Connex 8mb Speedtouch Thomson ST536 V6 για το wi/fi Baudtech που δινουνε τωρα με τις νεες συνδεσεις. Ρωταω γιατι ακουω συχνα τετοιες περιπτωσεις αλλα δε ξερω τι να τους πω για να γινη αλλαγη χωρις επιβαρυνση. Παρεπιπτοντως θα αναβαθμιστει η γραμμη μου σε 24mb λογω αλλαγες ΟΤΕ.

Δημοσ.

δε γινεται. κοβεις τη συνδεση αν εχεις περισσοτερο απο ενα χρονο κ κανεις επανασυνδεση.καμια βδομαδα θα εισαι χωρις ιντερνετ κ μετα θα σου ερθει με τον νεο δωρεαν εξοπλισμο, τωρα το κατα ποσο θα παρεις το baudtec δε το ξερω.

Δημοσ.

τωρα δεν βρισκω και λογο να αλλαξες το Thomson με baudtec.λογω wireless?για μενα πηγαινε πληρωσε να παρεις να καλο ρουτερακι παρα αυτα που δινουν.

Δημοσ.

σίγουρα δεν μπορεί να γίνει κάτι;

εγώ πχ έχω το παλιό sagem fast usb από εποχή που ήταν Otenet. Είχα αγοράσει ένα zyxel αλλά πλέον τα έφτυσε και μπαίνω μετά από χρόνια με το usb "προσωρινά" .

Δεν θα μπορούσα να ζητήσω αλλαγή λόγο αρχαίου και προβληματικού εξοπλισμού;

Δημοσ.

οχι. γιατι προβληματικος εξοπλισμος ? το zyxel τα εφτυσε κ οχι το sagem. κ ακομα κ να ειχε χαλασει , ολα εχουν 1 χρονο εγγυηση. οποτε οχι.

Δημοσ.

ναι λέω πως ειμαι συνδρομητης τους ξέρω γω 5 χρόνια. και το usb modem που μου είχαν δώσει τότε με πετάει λέμε τώρα κάθε 5 λεπτά . ουτε καν drivers για win 7 δεν έχουν στο site τους . Δεν θα ήταν παράλογο να δίναν δωρεάν αναβάθμιση.

(υποθετικά μιλάω...μια χαρά δουλεύει το σκασμένο)

Δημοσ.

το ξερω, αυτα τπτ δε παθαινουν σκυλια ειναι. δε δινει καποια αναβαθμιση δωρεαν. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που ειπα. διακοπη, αναμονη, επανασυνδεση, δωρεαν νεος εξοπλισμος.

Δημοσ.

ok thx.

απλά κατά καιρούς διάβαζα για αλλαγές router που χάλασαν , αλλά δεν σκέφτηκα ότι ήταν απλά μεσα στην εγγύηση

Δημοσ.

ακριβως, ηταν ολα μεσα στην εγγυηση ενος χρονου. αν σου χαλασει μετα αγοραζεις αλλο απο οτεσοπ (αν θες ρουτερ οτε)

Δημοσ.
σίγουρα δεν μπορεί να γίνει κάτι;

εγώ πχ έχω το παλιό sagem fast usb από εποχή που ήταν Otenet. Είχα αγοράσει ένα zyxel αλλά πλέον τα έφτυσε και μπαίνω μετά από χρόνια με το usb "προσωρινά" .

Δεν θα μπορούσα να ζητήσω αλλαγή λόγο αρχαίου και προβληματικού εξοπλισμού;

δηλαδη και το Pc σου οταν παλιωσει τους λες δωστε μου νεο?

οχι. γιατι προβληματικος εξοπλισμος ? το zyxel τα εφτυσε κ οχι το sagem. κ ακομα κ να ειχε χαλασει , ολα εχουν 1 χρονο εγγυηση. οποτε οχι.

δεν εχουν ολα ενα χρονο.συμφωνα με ευρωπη εχουν 2 αλλα οκ.καποια αλλα εχουν 2 και τα Linksys εχουν 3 πχ.

ναι λέω πως ειμαι συνδρομητης τους ξέρω γω 5 χρόνια. και το usb modem που μου είχαν δώσει τότε με πετάει λέμε τώρα κάθε 5 λεπτά . ουτε καν drivers για win 7 δεν έχουν στο site τους . Δεν θα ήταν παράλογο να δίναν δωρεάν αναβάθμιση.

(υποθετικά μιλάω...μια χαρά δουλεύει το σκασμένο)

αλλο να τους πεις να στο αλλαξουν επειδη ειναι χαλασμενο και ειναι εντος εγγυησης και αλλο να τους πεις οτι σε πεταει εξω.αν το εκανε αυτο ισως μια στο εκατομυριο να γινοταν κατι αλλα το πιο πιθανο θα ειναι να σου πουν οτι τα εχει παιξει και ειναι εκτος εγγυησης και γεια χαρα.οσο για drivers θα σου πουν οκ επικοινωνησε με την sagem η οτι το βρισκουν τα windows αυτοματα

Δημοσ.

δεν διαφωνώ . δεν έχω απαίτηση να μου το αλλάξουν .

απλά είπα πως δεν θα ηταν περίεργο να προσφέρουν δωρεαν αναβάθμιση σε εξοπλισμό που σου έχουν δώσει πριν 5 χρόνια αν δεν δουλεύει πλεον. ξέρεις σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο κτλ :P

Δημοσ.
δεν διαφωνώ . δεν έχω απαίτηση να μου το αλλάξουν .

απλά είπα πως δεν θα ηταν περίεργο να προσφέρουν δωρεαν αναβάθμιση σε εξοπλισμό που σου έχουν δώσει πριν 5 χρόνια αν δεν δουλεύει πλεον. ξέρεις σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο κτλ :P

σε μια αλλη ζωη που οι εταιρειες δεν θα κοιτανε τα λεφτα και θα ανταλαζουμε αγαθα μπορει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...