tr3quart1sta Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 http://www.adr-studio.it/site/?page_id=14&album=1&gallery=34 Πατέντα για μία εφαρμογή για το iPhone που θα προσφέρει διάφορες υπηρεσίες σε ταξιδιώτες κατέθεσε η Apple, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Patently Apple. H εφαρμογή ονομάζεται iTravel και η πατέντα περιγράφει πως θα παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις σε πτήσεις, ξενοδοχεία και αυτοκίνητα, μεταξύ άλλων. Αυτό που παρουσιάζει όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιεί ένα τσιπάκι και θα μας επιτρέπει να κάνουμε check-in στο αεροδρόμιο ή επιβίβαση στην πτήση. Η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί μια μικρής εμβέλειας ασύρματη τεχνολογία (Near Field Communications) που έχει αρχίσει να υιοθετείται από τα κινητά τηλέφωνα, για την χρήση και πληρωμή ηλεκτρονικών εισιτηρίων και ηλεκτρονικών κλειδιών, κυρίως σε χώρες όπως η Ιαπωνία. Οι φήμες θέλουν την Apple να ενσωματώνει ένα NFC τσιπ στο επόμενο μοντέλο του iPhone. Ακόμη κι αν δεν συμπεριληφθεί το συγκεκριμένο τσιπάκι στο επόμενο iPhone, πατέντες σαν κι αυτήν καταδεικνύουν τις μελλοντικές προθέσεις της εταιρίας. Με την εφαρμογή iTravel, ο χρήστης θα μπορεί εκτός από την αναζήτηση και κράτηση σε πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων, να κάνει check-in στο αεροδρόμιο χωρίς να έχει στην κατοχή του φυσικό εισιτήριο ή ακόμη και διαβατήριο με σκανάρισμα των αποτυπωμάτων του, καθώς και να ελέγχει την ταυτότητα των αποσκευών του. Παρόμοιες λειτουργίες θα προκύπτουν από τον συνδυασμό της εφαρμογής με τον προαναφερθέν τσιπ. Ακόμη η Apple περιγράφει πως διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής ενδεχομένως να τρέχουν σε σταθερούς υπολογιστές όπως για παράδειγμα ο iMac, καθώς και άλλες συσκευές. Επιπλέον περιγράφει πως όλο αυτό το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει σε ένα αεροδρόμιο είτε κατά την διαδικασία του check-in, είτε κατά τους ελέγχους ασφαλείας κ.ο.κ.
DimAslan Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Εγώ αυτό που θα ήθελα αρχικά από το νέο iPhone είναι... ... να το πάρω... Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε...
Haldol Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μια βασική δυνατότητα οποιουδήποτε κινητού, η οποία περιγράφεται και στο GSM standard. Αφορά τα SMS. Που είναι το μόνο πράγμα που μου τη σπάει σαν έλλειψη στο iPhone. Σας αφήνω να μαντέψετε. Και όχι, δε θα δοθεί ούτε τώρα η δυνατότητα. Jailbroken συσκευές την έχουν φυσικά. Μόνο το super-wow iPhone δε την έχει, ούτε μετά από 4 γενιές.
Tigran Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και τα δυο είναι σημαντικά και είναι απαράδεκτο που πράγματα τόσο απλά δεν τα έχει περάσει στα firmware της η Apple. Ας ελπίσουμε με κάποιο από τα επερχόμενα OS, να λυθεί το θέμα.
Snolly Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μακάρι να ήμουν φοιτητής να τα μπιπ ολη την ορα Και γιατί να είμαι με ελεύθερο χρόνο; Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου... ελεύθερο χρόνο χμμμ.... Α ναι έχω ελεύθερο χρόνο για να έχω το κινητό στη τσέπη μου με κάμερα με ραδιόφωνο με φλας με κάρτα sd με wifi & bluetooth και με tv out Waouuu εχω ελεύθερο χρόνο Εχω κινητο wm γιατι εχω ελευθερο χρονο αν βιαζομουν θα επερνα iphone ΤΟ ΝΕΟ iphone Κυρίες και κύριοι ειναι γιαυτους που δεν εχουν ελευθερο χρονο οσοι κανετε υπερωριες προσελθετε. Οπότε αφού όντως τα χρειάζεσαι όλα αυτά και τα χρησιμοποιείς και στα προσφέρουν τα WM που έχεις και απολαμβάνεις τι κάνεις σε ένα thread-wishlist για το iPhone;
Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Οπότε αφού όντως τα χρειάζεσαι όλα αυτά και τα χρησιμοποιείς και στα προσφέρουν τα WM που έχεις και απολαμβάνεις τι κάνεις σε ένα thread-wishlist για το iPhone; Βόλτες εσυ τι κανεις ;
mojitooc Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λίγο Offtopic,ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί το νέο iphone;Επειδή ψήνομαι να πάω να πάρω το 3GS αν είναι να περιμενώ..
georgeadams Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Στις 7 Ιουνίου θα ξεκινήσει το Apple WWDC10 (Worldwide Developers Conference 2010). Τα τελευταία χρόνια, κατά την εναρκτήρια ομιλία του WWDC γίνεται η παρουσίαση του νέου iPhone. Λογικά, η παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος. Αυτό δε σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει στην αγορά την ίδια μέρα. Λογικά, αν ακολουθηθούν τα ίδια χρονοδιαγράμματα όπως το 2008 για το iPhone 3G και το 2009 για το iPhone 3GS, στην Ελλάδα θα δούμε το νέο μοντέλο γύρω στον Αύγουστο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λίγο Offtopic,ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί το νέο iphone;Επειδή ψήνομαι να πάω να πάρω το 3GS αν είναι να περιμενώ.. Κατα ιουνιο μερια.Θα προτεινα να περιμενεις.
mojitooc Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Αα ωραία,Δηλαδή το 3GS μετά από πόσο καιρό (στο περίπου) κυκλοφόρησε μετά απ΄την ανακοίνωση του;
haHa Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Αα ωραία,Δηλαδή το 3GS μετά από πόσο καιρό (στο περίπου) κυκλοφόρησε μετά απ΄την ανακοίνωση του; Ανακοινωθηκε περυσι στην WWDC 2009 που εγινε 8 Ιουνιου και εγινε διαθεσιμο στην Αμερικη(και σε μερικες Ευρωπαικες χωρες) στις 19 Ιουνιου. Στην Ελλαδα ηρθε στις 31 Ιουλιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.