Cue Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 παιζει ρε μπαγασα να καταφερες να εγραψες ενα ενα τα features που δε προκειται να υλοποιησει ΠΟΤΕ η Apple. Παρε αλλο τηλεφωνο. την microSIM παίζει και να την πέτυχε τώρα γιατί την θέλει αυτό είναι αλλού παπά.
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 την microSIM παίζει και να την πέτυχε τώρα γιατί την θέλει αυτό είναι αλλού παπά. microSD γραφει... αλλα και να εγραφε microSIM μπορει να την ηθελε για να μπορει να αλλαζει την καρτα μεταξυ iPhone - iPad...
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δεν ξερω αν οντως ειναι marketing η ολη κατασταση,αλλα το gizmodo εβγαλε στην φορα και τον apple engineer που εχασε το πρωτοτυπο καθως και ολη την ιστορια. http://gizmodo.com/5520438/how-apple-lost-the-next-iphone?skyline=true&s=i καθως και την αιτηση της apple για να το παρει πισω http://gizmodo.com/5520479/a-letter-apple-wants-its-secret-iphone-back
euklidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ναι είναι κινέζικο, αποδεδειγμένα.Τούμπανο θα μας τα κάνουν με τα photoshop μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα. Και ποιος το απεδειξε ακριβως;
aris1986 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αρχικά καταχωρημένο από kinq1 Εγώ θα ήθελα: FM radio, υποδοχή microSD, ξεκλείδωτο bluetooth/WiFi για ανταλλαγή αρχείων με άλλα κινητά, GPS με ελληνικούς χάρτες στη μνήμη του κινητού, μεγαλύτερη ελευθερία στην εισαγωγή ringtones/wallpapers, μεγαλύτερη συμβατότητα με websites, adobe Flash, ms silverlight, κι ένα ΦΤΗΝΟ πρόγραμμα από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ UNLIMITED DATA. Μηπως στο πίσω μερος να εχει και φωτογραφια σου απο διακοπές; Είπαμε σε εναν αλλο πλανήτη θα τα είχανε αυτα...(ίσως )
Street-Fighter Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 :lol: εντωμεταξύ ολα αυτα τα εχω στο omnia ενα να φανταστείς
Snolly Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 :lol: εντωμεταξύ ολα αυτα τα εχω στο omnia ενα να φανταστείς που σπάνια ή καθόλου χρησιμοποιείς (και μην πεις οχι)
aris1986 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 που σπάνια ή καθόλου χρησιμοποιείς(και μην πεις οχι) Βασικα επειδη τον ξέρω απο κοντά σου εγγυώμαι οτι το χει λιώσει. Ανταλλαξε netbook για το omnia και το χει λιώσει.Του χει περάσει και windows 6.5 ή πως λέγεται η πιο νέα εκδοση.
Haldol Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Βασικά θα ήταν πιο καλό να ενδιαφερόμασταν για χρήσιμα features. Για παράδειγμα, την υποδοχή microSD την έχω γραμμένη. Η μεγαλύτερη κάρτα αυτού του τύπου είναι 16GB. Κι αυτή θα είναι (λογικά) η μικρότερη χωρητικότητα του νέου iPhone. Τα κινητά που προσφέρουν υποδοχή για κάρτες μνήμης έχουν ενσωματωμένη ελάχιστη μνήμη. Οπότε χάνεται και το νόημα. Όταν το μεσαίο μοντέλο θα μου δίνει 32GB μνήμης, να τη βράσω τη microSD!
Street-Fighter Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 που σπάνια ή καθόλου χρησιμοποιείς(και μην πεις οχι) Mπα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην περίπτωση μου Και το gps βάζω και την μνήμη και το fm και την κάμερα για να τραβάω φώτο κλπ. και βλέπω απευθείας τα βιντεακια μου σε οποιαδηποτε τv κλπ @ Aris1986 Ε εντάξει τωρα το άφησα στην ησυχία του μεχρι και android του ειχα περάσει
iznodur Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Task manager , αρκετά καλή κάμερα αλλά και μπροστά κάμερα θα ήθελα να είχε unibody κατασκευή σαν τα MacBook καλύτερη μπαταρία αλλα και να μπορείς να ανταλλαζεις αρχεία μέσω Bluetooth Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Snolly Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Mπα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην περίπτωση μου Και το gps βάζω και την μνήμη και το fm και την κάμερα για να τραβάω φώτο κλπ. και βλέπω απευθείας τα βιντεακια μου σε οποιαδηποτε τv κλπ @ Aris1986 Ε εντάξει τωρα το άφησα στην ησυχία του μεχρι και android του ειχα περάσει τότε είσαι το πολύ φοιτητής ηλικιακά με κάμποσο ελεύθερο χρόνο.
Street-Fighter Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μακάρι να ήμουν φοιτητής να τα μπιπ ολη την ορα Και γιατί να είμαι με ελεύθερο χρόνο; Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου... ελεύθερο χρόνο χμμμ.... Α ναι έχω ελεύθερο χρόνο για να έχω το κινητό στη τσέπη μου με κάμερα με ραδιόφωνο με φλας με κάρτα sd με wifi & bluetooth και με tv out Waouuu εχω ελεύθερο χρόνο Εχω κινητο wm γιατι εχω ελευθερο χρονο αν βιαζομουν θα επερνα iphone ΤΟ ΝΕΟ iphone Κυρίες και κύριοι ειναι γιαυτους που δεν εχουν ελευθερο χρονο οσοι κανετε υπερωριες προσελθετε.
gs20309 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μηπως στο πίσω μερος να εχει και φωτογραφια σου απο διακοπές;Είπαμε σε εναν αλλο πλανήτη θα τα είχανε αυτα...(ίσως ) αυτό με τη φωτό είναι το πιο εύκολο... με custum made θηκούλα, δεν θυμάμαι το λινκ αλλά είναι μια εταιρία που σου φτιάχνει ότι φωτό θες σε θήκη ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.