Προς το περιεχόμενο

Τι θέλετε από το νέο iPhone

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ θα ήθελα: FM radio, υποδοχή microSD, ξεκλείδωτο bluetooth/WiFi για ανταλλαγή αρχείων με άλλα κινητά, GPS με ελληνικούς χάρτες στη μνήμη του κινητού, μεγαλύτερη ελευθερία στην εισαγωγή ringtones/wallpapers, μεγαλύτερη συμβατότητα με websites, adobe Flash, ms silverlight, κι ένα ΦΤΗΝΟ πρόγραμμα από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ UNLIMITED DATA.

το πιο πιθανο ειναι να μην μπει τιποτα απο αυτα...:whistle:

Δημοσ.

Αυτό που είναι στην φωτογραφία πάνω από το iPad, δε ξέρω αν είναι το επόμενο iPhone ή όχι. Πάντως αυτό που "ανέβασε" ο tr3quart1sta είναι όντως fake. Συγκεκριμένα είναι ιαπωνικός(ναι, ιαπωνικός!) κλώνος του iPhone.

Δημοσ.
Ναι είναι κινέζικο, αποδεδειγμένα.

Τούμπανο θα μας τα κάνουν με τα photoshop μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα.

Σύμφωνα με το John Gruber, τελικά είναι πολύ πιθανόν να είναι δοκιμαστικό μοντέλο: περιέχει τα κυκλώματα και την οθόνη του επόμενου iPhone αλλά μέσα σε ένα πρόχειρο περίβλημα. Τα κομμάτια αυτά προορίζονται για δοκιμές στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

πηγή: http://daringfireball.net/linked/2010/04/18/engadget-iphone

Το ενδιαφέρον είναι το πίσω μέρος της συσκευής που φαίνεται να είναι από κεραμικό υλικό: έχει την εμφάνιση γυαλιού, είναι πολύ ανθεκτικό σε γρατζουνιές, αντέχει στις πτώσεις όπως το αλουμίνιο, αλλά (σε αντίθεση με το αλουμίνιο) δεν μπλοκάρει τις κεραίες του κινητού. Η Apple έχει καταθέσει από το 2006 σχετική πατέντα για το υλικό αυτό.

πηγή: http://daringfireball.net/linked/2010/04/18/apple-ceramic-patent

Δημοσ.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=899594

Κι όμως... :P

Edit: Άκυρο κι αυτό! Fake είναι η photo με τον τυπά να το κρατάει στο χέρι. Πραγματικά ελπίζω να μην είναι έτσι το τελικό iPhone. Την κεραμική επιφάνεια ας την κρατήσουν, αλλά το υπόλοιπο είναι αηδία.

btw, πολύ πιθανό όλα αυτά τα rumors να "βγαίνουν" από την ίδια την Apple. "Κάποιος ξέχασε το καινούριο iPhone σε ένα bar..." μα είναι δυνατόν; :P

Δημοσ.

Καλά, σίγουρα αυτό το "κάποιος το ξέχασε στο bar" δεν είναι αλήθεια.

Αλλά αν έλεγαν στ' αλήθεια ποιός τους το έδωσε, τί λες να του έκανε μετά αυτού η Apple; :devil: :lol:

Δημοσ.
Εγώ θα ήθελα: FM radio, υποδοχή microSD, ξεκλείδωτο bluetooth/WiFi για ανταλλαγή αρχείων με άλλα κινητά, GPS με ελληνικούς χάρτες στη μνήμη του κινητού, μεγαλύτερη ελευθερία στην εισαγωγή ringtones/wallpapers, μεγαλύτερη συμβατότητα με websites, adobe Flash, ms silverlight, κι ένα ΦΤΗΝΟ πρόγραμμα από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ UNLIMITED DATA.

παιζει ρε μπαγασα να καταφερες να εγραψες ενα ενα τα features που δε προκειται να υλοποιησει ΠΟΤΕ η Apple. Παρε αλλο τηλεφωνο.

Δημοσ.
παιζει ρε μπαγασα να καταφερες να εγραψες ενα ενα τα features που δε προκειται να υλοποιησει ΠΟΤΕ η Apple. Παρε αλλο τηλεφωνο.

+1

Δυστυχώς...

Δημοσ.
Αυτό φαίνεται να είναι πραγματικό (μεγάλη κουβέντα βέβαια)

500x_iphone12.jpg

Sexy

500x_iphone1.jpg

500x_iphone6.jpg

Τεράστιο κόψιμο στα πλάγια και από πάνω -> :eek: Ελπίζω να είναι πράγματι prototype, και στο τελευταίο design αυτα τα κοψίματα να μην υπάρχουν ..

500x_iphone15.jpg

Δεν είμαι σίγουρος και γι'αυτά τα κουμπιά .. Νομίζω ότι είναι βήμα πίσω στο γενικότερο design του iPhone ..

Δημοσ.

καλυτερα να ψαχνεις για άλλο κινητό. το fmradio μόνο.

Πρωσοπικά θέλω

Amoled

πιο γρήγορο επεξεργαστή/ram

μπαταρια με τα 1000%

5mp Κάμερα +

Καλύτερο GPS δέκτη

FM Radio.

τα 64gb τα θεωρώ δεδομένα.

Πιο λεπτό + αλουμίνιο cover.

φυσικά κρατάω πάντα μικρό καλάθι, αφού αρχισαν να μου περνάνε ιδεές ότι δεν θα αλλάξει καν το design ;(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...