WizeMan Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Όλα δείχνουν ότι τον ιούνιο θα παρουσιαστεί το νέο iPhone. Αφού έως τώρα ξέρουμε κατά 90% τι θα έχει το software (βλ. iPhone OS 4), θα γράψω 2-3 πραγματάκια που θέλω από το Hardware 1. 1Ghz CPU ... ο "ανταγωνισμός" πλέον στα τόσα είναι χρονισμένος (βλ. Desire με Android, HD2 με WinMob) 2. Κλασικό micro usb connector όπως έχουν πλέον σχεδόν όλες οι συσκευές, θέλω να μπορώ να βρω εύκολα καλώδιο οπουδήποτε για να το φορτίσω. Θα ήθελα (αν και δεν το βλέπω γι' αυτό δεν το βάζω στο 2) usb sync - charge με magsafe τεχνολογία (θα μπορούσα να συμβιβαστώ στον connector έτσι) 3. Οθόνη AmoLed (το μόνο που μου λείπει από το Nexus) 4. FM Radio, και τσιπ-άκι με καλύτερη υποστήριξη A2DP και γενικότερα BT Headset (το i-tech όλο κάνει διακοπές, μόνο με το iPhone, επίσης δεν δουλεύουν τα RW-FF κουμπιά ούτε φαίνεται το όνομα αυτού που με καλεί ... μόνο στο iPhone)
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγώ θα ήθελα επίσης να μοιάζει με αυτό :-D:-D
WizeMan Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγώ θα ήθελα επίσης να μοιάζει με αυτό :-D:-D Μπλιαξ :ρ είναι και fake το συγκεκριμένο! Εγώ θέλω να μοιάζει σαν ένα μικρό iPad
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μπλιαξ :ρ είναι και fake το συγκεκριμένο! Εγώ θέλω να μοιάζει σαν ένα μικρό iPad Γιατί αυτό από πάνω με τι μοιάζει? Σαν ipad υπό κλίμακα είναι.
Cue Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Πέρα από την αναβάθμιση σε CPU/Ram τα παρακάτω μου είναι αρκετά. Front face camera για skype calls LED Οθόνη Μεγαλύτερη αυτονομία Bonus RFID
apos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι FM Radio δεν πρέπει να μπαίνουμε καν στον κόπο να "ευχόμαστε", καθώς πιστεύω ότι η apple συνεδητά δεν το βάζει, άρα ούτε και πρόκειται στο μέλλον. Θέλει να "σπρώξει" τους χρήστες στο internet radio -> κατανάλωση data. Εγώ θα ήθελα (κάποια από αυτά ήδη αναφέρθηκαν στο thread): - AmoLed οθόνη - Διπλάσια RAM από το 3Gs. - 1 GHz CPU. - Καλύτερη υποστήριξη A2DP (πολύ βασικό για εμένα προσωπικά) - Stereo ηχεία (έλεος πια!!)
pcfan Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγώ προσωπικά θα ήθελα: 1)1Ghz cpu και 512mb ram 2)Πίσω πρόσοψη που να μην γρατσουνίέται τόσο εύκολα (δεν με πειράζει αν το πάχος ή το σχέδιο της συσκευής είναι το ίδιο) 3)Μεγαλύτερη αυτονομία 4)5mp κάμερα με φλας 5)Stereo ηχεία 6)Led οθόνη 7)Ας βάλουν και ενα FM radio σαν αυτό που έχουν στο nano 5ης γενιάς Ας γίνει ο dock connector και magsafe δεν με πειράζει. Υ.Σ. Τα 4 πρώτα θέλω να γίνουν οπωσδήποτε
Tigran Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Θα συμφωνήσω με τους από παν και να συμπληρώσω... Standby mode: Όταν είναι στα τελευταία της η μπαταρία, να μπαίνει σε κατάσταση standby το κινητό όπου θα μπορείς για κανά μισάωρο να κάνεις μόνο κλήσεις ή να ανταλλάσσεις sms σε ένα απλό γραφικό περιβάλλον. Λεπτότερη συσκευή: Μπορούν να το κάνουν σαν το iTouch? Καλύτερη κάμερα: Αφού θα βγάλουν που θα βγάλουν καινούρια συσκευή, ας βάλουν τουλάχιστον μια 3.2MP κάμερα με 720p Video. HD υποστήριξη στο Youtube Υποστήριξη Flash Καλά ντε μια πλάκα κάναμε Edit: Και διαφορετικό design!!! Κάτι τέτοιο θα ήταν τρέλα:
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 απο ολα τα concepts μαρεσε πιο πολυ αυτο: και να εχει * 720p video * front camera * παχος το πολυ σαν το ipod touch * παραπανω ram * A2DP ...
nikoscheng Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Θα ήθελα να βγει σε light έκδοση, Δηλ το iPod touch σε πάχος και βάρος ίσως στα 100 χιλιοστά πάχος Και βάρος άντε 130 γρ για να μπει μεγαλύτερη μπαταρία Όσο χωράει... Τίποτα άλλο. Φυσικά Τιμή 3xx Aυτά, μετά ξύπνησα... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
pcfan Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Θα ήθελα να βγει σε light έκδοση,Δηλ το iPod touch σε πάχος και βάρος ίσως στα 100 χιλιοστά πάχος Και βάρος άντε 130 γρ για να μπει μεγαλύτερη μπαταρία Όσο χωράει... Τίποτα άλλο. Φυσικά Τιμή 3xx Aυτά, μετά ξύπνησα... Sent from my iPod touch using Insomnia.app Θες να πεις 10 χιλιοστά;Εεε; Πάντως ωραίο το σχεδιάκι που παρέθεσε ο tr3quart1sta.Είναι κάτι σαν iPad και iPhone μαζί.
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγώ θα ήθελα επίσης να μοιάζει με αυτό :-D:-D :cool:
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εμένα πάντως έτσι θα μου άρεσε, σαν ένα μικρό iPad και βάζω και στοίχημα ότι θα είναι έτσι γιατί πολύ απλά η Apple γουστάρει ομοιόμορφο look για τα προϊόντα της.
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αυτό θα ήταν το iPhone "Minority Report Edition"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.