Evgenios1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν μπορω να κανω Portforward Μια εικονα 1212121 λεξεις. ΥΓ: Ειμαι κανονικα συνδεδεμενος
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν καταλαβαίνω τί υπάρχει στην εικόνα που να καταδεικνύει το πρόβλημα. Το port forwarding στα SpeedTouch γίνεται κάνοντας κλικ στη συσκευή του Home Network προς την οποία θέλεις να γίνονται forward τα ports και στη συνέχεια στην επόμενη οθόνη κλικ στην επιλογή:
Evgenios1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν καταλαβαίνω τί υπάρχει στην εικόνα που να καταδεικνύει το πρόβλημα. Το port forwarding στα SpeedTouch γίνεται κάνοντας κλικ στη συσκευή του Home Network προς την οποία θέλεις να γίνονται forward τα ports και στη συνέχεια στην επόμενη οθόνη κλικ στην επιλογή: [ATTACH]29156[/ATTACH] Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κατι. Το pc μου δηλαδη. Και ετσι δεν μπορω να κανω forwad επειδη δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ συνδεδεμενη συσκευη. Εχω αλλαξει σε static ip αλλα και παλι δεν με βλεπει (ενω ειμαι συνδεδεμενος, και εχω μπει με administrator ) Εχω φρικαρει ΥΓ: Οι ips ειναι απο το laptop (ηταν... τωρα καηκε) ΥΓ1: Το εφτιαξα προσωρινα. Εβαλα static ip σα του laptom μου. Αλλα αν θελω να κανω froward κανα αλλο προγραμμμα? Τι θα κανω?
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αν κάνεις login σε ένα telnet session με τον router και δώσεις την εντολή: >hostmgr list ούτε εκεί σου εμφανίζει τα συνδεδεμένα PC/συσκευές... ;
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ??? Σε γραμμή εντολών, δίνεις την παρακάτω εντολή: >telnet ROUTER_IP ...όπου ROUTER_IP βάζεις τη LAN IP που έχει το Speedtouch.
Evgenios1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Hmm.. μου βγαζει τα το παλιο lapoto το κενουριο laptop Και και αυτο το pc(αυτο που δε βλεπει).
jonhh Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Φιλε καλhσπέρα! εχω το ίδιο ρουτερ και θέλω να κανω Port forwading ώστε να βλέπω την Ip camera moy όταν βρίσκομαι εκτός οικιακού δικτύου? Ξέρεις πώς μπορώ να το κάνω? Προσπαθώ να το ξεκινήσω, αλλά δεν καταλαβαίνω τί πρέπει να βάλω στο :manually entry of port maps....(πηγαινω στο game aplications sharing ) THxxx
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Hmm.. μου βγαζει τα το παλιο lapoto το κενουριο laptop Και και αυτο το pc(αυτο που δε βλεπει). Reboot του router δοκίμασες;
Evgenios1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 [YT][/YT] Reboot του router δοκίμασες; Να'σαι καλα.
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 http://www.portforward.com και εκει θα βρειτε οδηγιες για τον ρουτερ.δεν χρειαζεται να φαινεται το ρουτερ.φτιαχνεις custom application και επισης οταν ειναι να το κανεις assign και να μην υπαρχει η Mac address δινει την Ip και περναει κανονικα και οταν συνδεθει θα παιξει.
jonhh Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 http://www.portforward.com και εκει θα βρειτε οδηγιες για τον ρουτερ.δεν χρειαζεται να φαινεται το ρουτερ.φτιαχνεις custom application και επισης οταν ειναι να το κανεις assign και να μην υπαρχει η Mac address δινει την Ip και περναει κανονικα και οταν συνδεθει θα παιξει. το θέμα είναι οτι θέλω να σεταρω τη Ip camera. Δεν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή...
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 για να σεταρεις την καμερα μπορεις να το κανεις και με remote desktop.να μπαινεις στο pc και απο εκει στην καμερα αλλα και μεσα στην καμερα πρεπει να υπαρχει καποια επιλογη που θα μπαινεις στο interface της περα απο το να την βλεπεις.απλα θα πρεπει να γινουν τα αναλογα port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.