georgissss Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 η κονσολα ειναι ανεγκιχτη.δεν εχει βγει απτο κουτι και εχει 60 gb σκληρο δισκο ενα τιλεχειριστιριο και ενα παιχνιδι.πωλειται απο χερι σε χερι εντοσ θεσσαλονικης 6984763033 οποιοσ ενδειαφερεται.ευχαριστω
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 η κονσολα ειναι ανεγκιχτη.δεν εχει βγει απτο κουτι και εχει 60 gb σκληρο δισκο ενα τιλεχειριστιριο και ενα παιχνιδι.πωλειται απο χερι σε χερι εντοσ θεσσαλονικης 6984763033 οποιοσ ενδειαφερεται.ευχαριστω φιλε, πρωτο και σημαντικοτερο, μαθε ορθογραφια,εισαι τοσο ανορθογραφος που το κειμενο σου κατανταει δυσαναγνωστο. δευτερον,εχεις ποσταρει σε λαθος σημειο,δεν ειναι για αγγελιες εδω
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 η κονσολα ειναι ανεγκιχτη.δεν εχει βγει απτο κουτι και εχει 60 gb σκληρο δισκο ενα τιλεχειριστιριο και ενα παιχνιδι.πωλειται απο χερι σε χερι εντοσ θεσσαλονικης 6984763033 οποιοσ ενδειαφερεται.ευχαριστω 60 gb? και δεν εχει βγει απο το κουτι; 1-2 χρονια το χες μέσα. Πηγαινε αγγελείες-πώληση και βαλτη την αγγελια σου!
ostrogoth Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 φιλε' date=' πρωτο και σημαντικοτερο, μαθε ορθογραφια,εισαι τοσο ανορθογραφος που το κειμενο σου κατανταει δυσαναγνωστο. δευτερον,εχεις ποσταρει σε λαθος σημειο,δεν ειναι για αγγελιες εδω[/quote'] Μπορεί το σημείο που μπήκε η αγγελία να είναι λάθος αλλά εγώ εχω μια άλλη απορία..... Στα forum λένε όχι στα greeklish και ότι απαγορεύεται.... Λένε να γράφουμε στα Ελληνικά και ας κάνουμε ορθογραφικά λάθη.... Με την δική σου αποψη θα πρέπει να αναρτηθεί στους κανόνες, ότι για να γράψει κάποιος, θα ξέρει άριστη ορθογραφία... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μπορεί το σημείο που μπήκε η αγγελία να είναι λάθος αλλά εγώ εχω μια άλλη απορία..... Στα forum λένε όχι στα greeklish και ότι απαγορεύεται.... Λένε να γράφουμε στα Ελληνικά και ας κάνουμε ορθογραφικά λάθη.... Με την δική σου αποψη θα πρέπει να αναρτηθεί στους κανόνες, ότι για να γράψει κάποιος, θα ξέρει άριστη ορθογραφία... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Oχι αριστη αλλα να ξέρει. Υπαρχουν και ορθογραφικοι ελεγχοι στους browsers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.