temeteron Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Σήμερα αγόρασα την τηλεόραση LG 42 LH4000 έχω ένα Laptop HP Pavilion dv6680 με θύρα HDMI καθώς σύνδεσα το Laptop στην Θύρα της τηλεόρασης HDMI(DVI) ενώ μπόρεσα να δω εικόνα απο το Laptop δεν μπόρεσα να βρω για ποιο λόγο δεν έχει ήχο. Ξέρει κανείς να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω ήχο στην TV ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Η σύνδεση HDMI μεταφέρει και εικόνα και ήχο απο το ίδιο καλώδιο.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις την κύρια έξοδο ήχου (Πίνακας Ελέγχου,κάπου στις επιλογές του Ήχου).Επιλέγεις ως προεπιλεγμένη (default) έξοδο την HDMI και είσαι έτοιμος! Θα βρεις κάτι τέτοιο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω αυτο το εικονίδιο στο sound έχω το Speaker και ένα που λέει Realtek Digital Output το HDMI δεν υπάρχει! Έχουμε κάποια λύση γιαυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akismei Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω αυτο το εικονίδιο στο sound έχω το Speaker και ένα που λέει Realtek Digital Output το HDMI δεν υπάρχει!Έχουμε κάποια λύση γιαυτό; δες εαν εχεις καποιο εικονιδιο στον πινακα ελεγχου που να λεει κατι οπως π.χ. audio manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letni Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Κανε ενα update drivers καρτα γραφικων κ ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temeteron Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με update κάρτας γραφικών και κάρτας ήχου και τα βήματα που είπε ο stefxoup. Thanks για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelini Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Παιδια καλησπερα!!!!Εχω και εγω το ιδιο προβλημα!!!! πηρα μια led 27αρα την M2780D και οταν την συνδεω με το hmdi δεν εχω ηχο. Στις επιλογες ηχου δεν εχω το HDMI Output. Η καρτα γραφικων μου ειναι Nvidia GTS450. Η Μοtherboard μoυ ειναι ASUS P5GD2 DELUXE. Η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη και ειναι της CMEDIA CMI9880. Eχω windows 7. Μπορει καποιος να με Βοηθησει??????? Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hillrx8 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Παιδια καλησπερα!!!!Εχω και εγω το ιδιο προβλημα!!!! πηρα μια led 27αρα την M2780D και οταν την συνδεω με το hmdi δεν εχω ηχο. Στις επιλογες ηχου δεν εχω το HDMI Output. Η καρτα γραφικων μου ειναι Nvidia GTS450. Η Μοtherboard μoυ ειναι ASUS P5GD2 DELUXE. Η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη και ειναι της CMEDIA CMI9880. Eχω windows 7. Μπορει καποιος να με Βοηθησει??????? Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλημερα...κατ αρχην κοιτα στο manual της οθονης αν οι εισοδοι hdmi υποστηριζουν pc!!!γιατι εχω την m2762d και οι εισοδοι αυτοι δεν υποστηριζουν υπολογιστη!εμενα ηχο εβγαζαν με αλλοιωμενα χρωματα και ετσι την συνδεσα με hdmi to dvi.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.