Προς το περιεχόμενο

Tα φωτα σας για αναβαθμιση (σχεδον αγορα)pc

misfits_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους αυτο ειναι το προτο μου topic εδω..

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για μια αναβαθμηση που θελω να κανω..

Για καθημερινη χριση games(οχι τιποτα τραβιγμενο) και να μπορει να τρεχει προγραματα πχ photoshop..

Το budget ειναι 400-450E..

Εχω μνημες DD2 4Gb και καρτα γραφικων geforce 9500GT..

Χριαζομαι τα υπολοιπα..

Σε αυτα τα χρηματα τι μου προτινετε?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!

Εγω ειχα στο μυαλο μου κατι τετοιο:

cpu: AMD Phenom II X4 955

mobo: Asus M4N72 E

PSU: AXP Simple Power AXP-630P12P (630W)

HDD: Western Digital 250GB (x2 Raid)

case: Xigmatek Midgard Case (CPC-T55DB-U01)

Σύνολο 450Ε

Δημοσ.
9500GT και games κολάνε.. εκτος και αν εννοεις παιχνιδια 5 ετιας!!

Εχεις 100% δικιο σ'αυτο που λες αλλα θα την αλλαξω αργοτερα..

προς το παρων αντε κανενα pes κανενα 2κ10..

Απο cpu και mobo τι προτινεις?

---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ----------

εφ'οσον κινεισε σε ρηχά νερά, μου φαίνονται πολλά τα 96 για τη μητρική

για δες και αυτο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-MA770-US3-AM2-DDR2-770.htm

Απλα διαλεξα την αsus επιδη εχει sli για μελλοντικη αναβαθμηση..

Δημοσ.

Μητρική δεν χρειαζεται να πας σε πιο ακριβη η συγκεκριμένη Asrock πετάει...

Σκληρός επισης κανένα νοημα να πας σε Raid με δύο μικρούς σκληρους... δεν θα κερδίσεις σχεδόν τπτ!!

PSU... το psu είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια του θπολογιστή ... οποτε πάρε κατι καλο... μην ακουσω παλι για τα watt το ΑΧP ακομη και 630αρι δεν το βλέπει ούτε απο μακρυα το enermax...

Για cpu και κουτι σε βρίσκω πολύ οκ!!

Μνήμες Χ2 ... τις παλιες πούλα τες.. σύνολο όλα αυτα ποθ σου έβαλα βγαίνουν στα 450Ε από πλαίσιο!

Ξέχνα τa sli και τα crosfire δεν αξίζουν μονο αν το κανεις με high end κάρτες γραφικών που δεν νομιζω να θέλεις να τις πληρώσεις!!

Αααα και η onboard γραφικών που έχει η μητρική πάνω παιζει να είναι καλύτερη απο την 9500GT!!!

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα πρότεινα κάτι τέτοιο!!! Και θα εισαι καλυμμένος για τα πάντα!!

72400468.jpg

---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:16 ----------

+1 για την σύνθεση του Pano ... ακομη καλύτερη από την δικιά μου και κρατάς και τις μνήμες σου!!

Δημοσ.

Αααα και η onboard γραφικών που έχει η μητρική πάνω παιζει να είναι καλύτερη απο την 9500GT!!!

Καλα μην εισαι σιγουρος γι' αυτο.Εγω οταν ειχα την 9500gt επαιζα κανα δυο παχνιδια μια χαρα(σε 1680χ1050).Με την onboard 4200 που εχει η μητρικη της υπογραφης μου δεν τα επαιζε ουτε σε 800χ600.Μη λεμε οτι θελουμε.

Δημοσ.
Καλα μην εισαι σιγουρος γι' αυτο.Εγω οταν ειχα την 9500gt επαιζα κανα δυο παχνιδια μια χαρα(σε 1680χ1050).Με την onboard 4200 που εχει η μητρικη της υπογραφης μου δεν τα επαιζε ουτε σε 800χ600.Μη λεμε οτι θελουμε.

Επειδή ακριβως δεν ήμουν καθόλου σίγουρος για αυτο είπα οτι ''παίζει να είναι'' ;)B)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για το ενδιαφερον και τις προτασεις σας :-D !!

P.S.

Δεν ειμαι κολλημενος με την amd αν εχει κανενας καμια προταση με intel cpu που να βγενει καλυτερο pc ας την πει!!

Δημοσ.
Έχω ένα pc με 9500 και παίζω

iv,wow και τέτοια σε full γραφικά

καλα μην τρελαθουμε αν το iv ειναι το gta με τιποτα δεν το παιζεις στα φουλ

εδω καλα καλα το grid δεν το παιζει στα μεσαίια γραφικα ;)

Δημοσ.
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για το ενδιαφερον και τις προτασεις σας :-D !!

P.S.

Δεν ειμαι κολλημενος με την amd αν εχει κανενας καμια προταση με intel cpu που να βγενει καλυτερο pc ας την πει!!

Άν βάλεις κανά 200άρι ευρώ παραπάνω ευχαρίστως.

Δημοσ.

υπόψιν οτι στη σύνθεση που προτείνει ο stm00192 αν ο επεξεργαστής είναι το ''καλό'' μοντέλο με την μητρική που σου προτείνει ξεκλειδώνει και γίνεται 4πύρηνο το εργαλείο.Υπάρχει σχετικό νήμα ...amd athlon II X3 unlocking... ρίξτου μια ματιά

είναι στο θέμα ''επεξεργαστές'' του φόρουμ(Athlon II X3 425 Unlocking)

Δημοσ.
Άν βάλεις κανά 200άρι ευρώ παραπάνω ευχαρίστως.

Πες μου δεν θα παει χαμενη η αποψη σου ;) !!

Ετσι κι αλλιως απ'οτι εχεις καταλαβει στο ψαξιμο ειμαι ακομα ..

Ποιος ειναι προτιμοτερος (στα ιδια χρηματα)

ο AMD http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-Ii-X4-955-3-2Ghz-8Mb-HDZ955FBGIBOX.htm

h o intel http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-2-Duo-8400-Box-S775-3-00-Ghz-6-Mb-BX80570E8400.htm

---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ----------

υπόψιν οτι στη σύνθεση που προτείνει ο stm00192 αν ο επεξεργαστής είναι το ''καλό'' μοντέλο με την μητρική που σου προτείνει ξεκλειδώνει και γίνεται 4πύρηνο το εργαλείο.Υπάρχει σχετικό νήμα ...amd athlon II X3 unlocking... ρίξτου μια ματιά

είναι στο θέμα ''επεξεργαστές'' του φόρουμ(Athlon II X3 425 Unlocking)

Σ'ευχαριστω, πολυ ενδιαφερων!!

Αν καταλαβα καλα περνεις athlon και τον μετατρεπεις σε phenom..

Μαγκια !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...