MetalHead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Kapou diavasa oti gia na grapsoume se UDF format tha prepei na xrisimopoieisoume diskaki CR-RW. Alitheuei. Mporoume na xrisimopoieisoume kai CD-R diskaki? Poio einai kalitero? Einai kali san methodos i uparxei periptosi katastrofis ton cd's meta apo kapoio (sxetika sintomo) xroniko diastima?
accipio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Το udf format είναι ειδικά για τα επανεγγράψιμα και δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται για τα μίας εγγραφής cd. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις βεβαια και τέτοιο cd αν θέλεις.
MetalHead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Einai methodos tin opoia mporw na empisteuthw? Giati tin thelw gia na apothikeuw arxeia ta opoia thelw na ta kratisw (doc,ppt....) kai mia tetoia methodos einai idaniki efoson den tha boleue na kanw sinexeia multisession.
accipio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι, αλλά δεν συνηθίζεται στα cd-r. Εγώ πάντως εμπιστεύομαι τα backup μου σε 3 (ούτε 1, ούτε 2!!!) επανεγγράψιμα ταυτόχρονα. Νομίζω ότι για όποιον κρατά σχεδόν καθημερινά backup, όπως εγώ, τα επανεγγράψιμα καλής ποιότητας είναι η καλύτερη λύση.
Nikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Με το udf format μπορείς να κάνεις κι ένα απλό δισκάκι να το κάνεις να συμπρειφέρεται σαν δισκος, δηλαδή να γράφεις και να σβήνεις τα αρχεία του μέσω του explorer. Απλά όταν σβήνεις το κάθε αρχείο ο χώρος που καταλαμβάνει δεν ελευθερώνεται. Πάντως δεν υπαρχει πρόβλημα αξιοπιστίας όποιο συστημα χρησιμοποιείς γιατί το όλα γράφονται τελικά με τον ίδιο τρόπο. Βέβαια η χωρητικότητα είναι μειωμένη όπως και όταν γράφεις udf σε επανεγράψιμα δισκάκια. Μην ξεχνάς ότι και τα DVD video δισκάκια χρησιμοποιούν udf πρωτόκολο. Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.