Προς το περιεχόμενο

Video streaming hoster

brakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Θέλω να μπορώ να ανεβάζω videos σε μορφη FLV που θα τα κωδικοποιω εγω στον ΗΥ μου και θα εχουν μεγεθος ας πουμε 50, 100ΜΒ, 150ΜΒ κλπ. Θα ηθελα να ρωτησω αν :

α) Γνωριζετε καποια εταιρια που κανει hosting τετοιων μεγαλων αρχειων (οποτε δινει και καμμια 50αρια GIGA :)

β) Να μπορω αν γινεται να βαλω playlist ωστε να μπορω καπου να ανεβασω καμμια 10αρια videos των 50-100ΜΒ και να παιζουν nonstop 24/ωρο

γ) Αν ναι τα παραπανω, θα ηθελα να μπορει να μου δινει την δυνατοτητα embed κωδικα ή εστω link ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να προσαρμοζει το λογοτυπο της εταιριας στο video μου (πχ youtube) ωστε να δινει την αισθηση στο site μου οτι "παιζει" απο το δικο μου.

* Να σημειωσω πως για δοκιμη καθαρα εκανα premium account στη 4shared.com και δοκιμασα αλλα δυστυχως ο embed κωδικας που μου εδωσε το ανεβασμενο αρχειο για για το .flv δεν μπορεσε να παιξει σωστα σε αρθρο στο joomla, δηλαδη ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ το link στο video και το λογοτυπο πανω δεξια :(

Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας, η βοηθεια που μου εχει δωσει το insomnia και στα προηγουμενα θεματακια μου ηταν απεριοριστη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...