Skylined Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Χρειάζομαι front panel με ειδόδους/εξόδους ήχου από τη μπροστινή μεριά του κουτιού, δηλαδή κάτι που να συνδέεται με την κάρτα ήχου - είμαι μεταξύ του να κρατήσω την onboard ή να πάρω μια asus xonar. Σε κάθε περίπτωση ψάχνω κάτι ακριβώς σαν αυτό και δε θα είχα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω μία της creative (που έχω διαθέσιμη κιόλας) αλλά δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Κάθε βοήθεια δεκτή.
Skylined Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 κανείς δε γνωρίζει τίποτα για front panel; όποιοι έχουν/είχαν τις ανάλογες κάρτες της creative γνωρίζουν την ευκολία που προσφέρει αλλά έφτασε καιρός να στείλω την creative και πρέπει να βρω κάτι άλλο με front panel ??????????????
Heatspreader Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Συνήθως τα κουτιά έχουν μπροστινές εξόδους και εισόδους για ήχο, όπου συνδέονται με κάποιο καλώδιο στη κάρτα ήχου. Από εκεί και πέρα αν θέλεις ένα Front Panel, με Coaxial, optical, είσοδο-έξοδο midi, κλπ, μάλλον πρέπει να πας σε κάποια λύση, όπου η κάρτα ήχου θα σου δίνει δικό της Front Panel.
Skylined Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Συνήθως τα κουτιά έχουν μπροστινές εξόδους και εισόδους για ήχο, όπου συνδέονται με κάποιο καλώδιο στη κάρτα ήχου. με μία ματιά 2 δευτερολέπτων διαπίστωσα πως ακριβώς κάτω από τις δύο μπροστινές USB θύρες που χρησιμοποιώ συνέχεια υπάρχει μία είσοδος και μία έξοδος. μια χαρά Από εκεί και πέρα αν θέλεις ένα Front Panel, με Coaxial, optical, είσοδο-έξοδο midi, κλπ, μάλλον πρέπει να πας σε κάποια λύση, όπου η κάρτα ήχου θα σου δίνει δικό της Front Panel. μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια άλλη εταιρία εκτός από την creative που βγάζει τέτοιες κάρτες; η Asus την οποία θα προτιμούσα δεν προσφέρει κάτι τέτοιο
Heatspreader Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 με μία ματιά 2 δευτερολέπτων διαπίστωσα πως ακριβώς κάτω από τις δύο μπροστινές USB θύρες που χρησιμοποιώ συνέχεια υπάρχει μία είσοδος και μία έξοδος. μια χαρά Αναλογικές είναι όμως... μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια άλλη εταιρία εκτός από την creative που βγάζει τέτοιες κάρτες; η Asus την οποία θα προτιμούσα δεν προσφέρει κάτι τέτοιο Όχι δεν γνωρίζω. Έχω μία Creative X-Fi Platinum, η οποία έχει Front Panel. Για άλλες κάρτες ήχου δεν γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.