Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες μετά από χρονιά

cherryhead122

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι του λαου αλλα πραγματικα απορω γιατί δεν πέρασα!!!Και κυρίως μιλω για πολιτικη και μαθηματικα που τα θυμαμαι ακόμη και τωρα τι να πω

ηταν το 18 χρονο μυαλο μου!Την αοδε την εχεις τελειωσει?

Να βάλεις και το di ειναι πολύ καλη σχολή!Εγω για κανενα τει λογιστικης λεω και πολυ μου ειναι με 2 μηνες προετοιμασία!!!!!!

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι του λαου αλλα πραγματικα απορω γιατί δεν πέρασα!!!Και κυρίως μιλω για πολιτικη και μαθηματικα που τα θυμαμαι ακόμη και τωρα τι να πω

ηταν το 18 χρονο μυαλο μου!Την αοδε την εχεις τελειωσει?

Να βάλεις και το di ειναι πολύ καλη σχολή!Εγω για κανενα τει λογιστικης λεω και πολυ μου ειναι με 2 μηνες προετοιμασία!!!!!!

Όχι την άτιμη... Αν έχεις κανένα sos ή κανένα κολπάκι απομνημόνευσης, κάνε ένα καλό και στείλ' τα μου, γιατί δεν έχω καθόλου μυαλό για παπαγαλία...

Δημοσ.

οκ στα στέλνω ελπίζω μην σε κάψω όμως ένα θεμα αν πιάσω τα υπόλοιπα είναι πολλαπλης επιλογής αν κατσει και τα σκεφτεις τα βγάζεις κουτσα στραβα!Θα είσαι καλός και στην αναπτυξη,εγω ειμαι σκραπα δεν καταλαβαινω χριστο ενα θεμα αν πιάσω και γράψεις στα άλλα καλά θα είσαι σούπερ!!Τα στέλνω με προσωπικο μηνυμα!

Δημοσ.

Ωστόσο εσύ όσες περισσότερες ασκήσεις κάνεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Μπορεί να πέσει παρόμοιο με του ΟΕΦΕ, ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Σημερα γραφαμε εμεις ΟΕΦΕ μαθηματικα.... παρομοιο θεμα με του ΟΕΦΕ δεν παιζει να πεσει στις παν/ες αφου οπως λενε ολοι το ΟΕΦΕ καιει θεματα!

Δημοσ.

Ναι σήμερα έδιναν, εγω της 2ας Λυκείου(που πάω κιόλας) θα τα έχω αύριο στα χέρια μου.

Δημοσ.

καλα στο ιντερνετ δεν θα τα ανεβασουν γαμωτο να βγαλω εξω τουλαχιστον την θεωρια

!!Ειμαι τόσο γκαντέμο που θα διαβασω αυτα που θα βαλουν!!!

Δημοσ.
Μπα 8 χρόνια έκανα να την βγάλω. χημικός μηχανικός τελείωσα

Απο το πρωτο σου ποστ καταλαβα οτι αναφεροσουν για χημικους μηχανικους πατρα.

Αφου την εβγαλες την σχολη μπραβο, υπαρχουν και καποιοι αλλοι ονοματα δε λεμε που ακομα παλευουν να γεμισουν την κορνιζα στον τοιχο, με το πτυχιο

Δημοσ.

οχι ευτυχως δεν ειμουν σε αυτη τη σχολη. Απλα ειμουνα και εγω στην πατρα το 98 πηγα, σε αλλη σχολη. Αλλα ηξερα ολη τη σειρα 98 στους χημικους μηχανικους λογω ξαδερφου που ηταν εκει.

Περιεργη σχολη δυσκολη και σπαστικη. Θα ελεγα και αχρηστη αλλα δε το λεω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...