konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ναι του λαου αλλα πραγματικα απορω γιατί δεν πέρασα!!!Και κυρίως μιλω για πολιτικη και μαθηματικα που τα θυμαμαι ακόμη και τωρα τι να πω ηταν το 18 χρονο μυαλο μου!Την αοδε την εχεις τελειωσει? Να βάλεις και το di ειναι πολύ καλη σχολή!Εγω για κανενα τει λογιστικης λεω και πολυ μου ειναι με 2 μηνες προετοιμασία!!!!!!
timekeeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ναι του λαου αλλα πραγματικα απορω γιατί δεν πέρασα!!!Και κυρίως μιλω για πολιτικη και μαθηματικα που τα θυμαμαι ακόμη και τωρα τι να πω ηταν το 18 χρονο μυαλο μου!Την αοδε την εχεις τελειωσει? Να βάλεις και το di ειναι πολύ καλη σχολή!Εγω για κανενα τει λογιστικης λεω και πολυ μου ειναι με 2 μηνες προετοιμασία!!!!!! Όχι την άτιμη... Αν έχεις κανένα sos ή κανένα κολπάκι απομνημόνευσης, κάνε ένα καλό και στείλ' τα μου, γιατί δεν έχω καθόλου μυαλό για παπαγαλία...
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οκ στα στέλνω ελπίζω μην σε κάψω όμως ένα θεμα αν πιάσω τα υπόλοιπα είναι πολλαπλης επιλογής αν κατσει και τα σκεφτεις τα βγάζεις κουτσα στραβα!Θα είσαι καλός και στην αναπτυξη,εγω ειμαι σκραπα δεν καταλαβαινω χριστο ενα θεμα αν πιάσω και γράψεις στα άλλα καλά θα είσαι σούπερ!!Τα στέλνω με προσωπικο μηνυμα!
javavall Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Επισης τα θέματα που βγαζει η ενωση φροντιστηριων στανταρ...... Αυτά μπορεί να πέσουν.
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 δεν το νομίζω χλωμό να πέσουν αυτα!!!Μια φορά είχε πέσει ένα θέμ ακαι είχε γίνει πανικός!!!!!!!!!!!!!!Τι να πω ....
d3m0n Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ωστόσο εσύ όσες περισσότερες ασκήσεις κάνεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Μπορεί να πέσει παρόμοιο με του ΟΕΦΕ, ποτέ δεν ξέρεις.
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 ναι οντως εγω λεω όμως για θεωρία ειναι εκτός έτσι δεν είναι? Εχουν βγει του οεφε παιδιά?
JimxxZe Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Σημερα γραφαμε εμεις ΟΕΦΕ μαθηματικα.... παρομοιο θεμα με του ΟΕΦΕ δεν παιζει να πεσει στις παν/ες αφου οπως λενε ολοι το ΟΕΦΕ καιει θεματα!
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 jimxxze εχουν βγει τα θεματα του οεφε?
d3m0n Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ναι σήμερα έδιναν, εγω της 2ας Λυκείου(που πάω κιόλας) θα τα έχω αύριο στα χέρια μου.
konstantina_ena Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 καλα στο ιντερνετ δεν θα τα ανεβασουν γαμωτο να βγαλω εξω τουλαχιστον την θεωρια !!Ειμαι τόσο γκαντέμο που θα διαβασω αυτα που θα βαλουν!!!
konstantina_ena Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τα θέματα του οεφε γνωρίζεται αν βγηκαν για τις πανελλήνιες?
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μπα 8 χρόνια έκανα να την βγάλω. χημικός μηχανικός τελείωσα Απο το πρωτο σου ποστ καταλαβα οτι αναφεροσουν για χημικους μηχανικους πατρα. Αφου την εβγαλες την σχολη μπραβο, υπαρχουν και καποιοι αλλοι ονοματα δε λεμε που ακομα παλευουν να γεμισουν την κορνιζα στον τοιχο, με το πτυχιο
guido Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 χεχε καμμένη σχολή πραγματικά. πότε μπήκες btw; ακόμα τυραννάει κόσμο ο τσαμό;
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 οχι ευτυχως δεν ειμουν σε αυτη τη σχολη. Απλα ειμουνα και εγω στην πατρα το 98 πηγα, σε αλλη σχολη. Αλλα ηξερα ολη τη σειρα 98 στους χημικους μηχανικους λογω ξαδερφου που ηταν εκει. Περιεργη σχολη δυσκολη και σπαστικη. Θα ελεγα και αχρηστη αλλα δε το λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.