andreapaog328 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Γιατί να μάθω αοδε παπαγαλία? γιατί έτσι την ζητάνε.
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 συμφωνω και για να γράψεις 20 αρι ειναι βασικό!!!
JimxxZe Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μισητο μαθημα αυτο το ΑΟΔΕ!! Οτα το διαβαζεις για 1η φορα δε τον μαθαινεις με τιποτα!!Κακογραμμενο βιβλιο και πρεπει να τα ξερεις ολα αυτολεξη! Ευτυχως ειμαι καλος στα θεωρητικα,ε και μετα απο τοσες επααληψεις που το χω κανει τωρα μου φενεται παιχιδακι Σ αυτο και στη βιολογια γεν. θελω να γραψω παω απο 19.5
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Σας ανεβάζω το link di!Που δείχνει ότι ειναι η καλύτερη σχολή! ---------- Προσθήκη στις 20:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:53 ---------- Σας ανεβάζω το link di!Που δείχνει ότι ειναι η καλύτερη σχολή! http://www.arwu.org/SubjectCS2009.jsp ---------- Προσθήκη 18-04-2010 στις 00:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-04-2010 στις 20:54 ---------- ρε παιδιά εκτός απο το υπουργείο παιδείας ξέρετε κανενα site που να εχει όλα τα θέματα των πανελλαδικών μαζί συγκεντρωμενα απο 2000 και τις λύσεις βεβαια. ---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:19 ---------- ρε παιδιά εκτός απο το υπουργείο παιδείας ξέρετε κανενα site που να εχει όλα τα θέματα των πανελλαδικών μαζί συγκεντρωμενα απο 2000 και τις λύσεις βεβαια.
javavall Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Kοιτα η καλυτερη πληροφορική είναι το di!!Ειναι η μονη σχολή στην ελλαδα που ειναι μέσα στις 1000 καλύτερες σχολές στην ευρώπη. Σας ανεβάζω το link di!Που δείχνει ότι ειναι η καλύτερη σχολή! Μόνο μεσα στις 1000? Εδώ ειναι στις 50 καλύτερες στον κόσμο!!! Something is wrong, (Αμφιβάλλω εάν οποιαδήποτε ελληνική σχολή είναι τόσο ψηλά)
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 μλκ ειπα ειναι στις 50 καλυτερες......ισχυει πάντως αλλα με αφηνει αδιάφορη το di και η πληροφορικη!!
timekeeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 ρε παιδιά εκτός απο το υπουργείο παιδείας ξέρετε κανενα site που να εχει όλα τα θέματα των πανελλαδικών μαζί συγκεντρωμενα απο 2000 και τις λύσεις βεβαια. http://ischool.e-steki.gr/page.php?p=themata Επειδή και εγώ ματαξαναδίνω μετά από τόσα χρόνια, μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τους "μνημονικούς κανόνες";
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστω timekeeper.Να σε ρωτήσω κάτι έχει και τις απαντήσεις δεν προλαβα να δω!!! ---------- Προσθήκη στις 00:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:46 ---------- Ποσο εισαι?Αυτην την απορία την είχα και εγω να σου πω την αληθεια!!!Τεχνολογική δίνεις?
timekeeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστω timekeeper.Να σε ρωτήσω κάτι έχει και τις απαντήσεις δεν προλαβα να δω!!! Τα πάντα όλα... (και τα κοάλα τίποτα... )!!!! Καλή επιτυχία!!! Ποσο εισαι?Αυτην την απορία την είχα και εγω να σου πω την αληθεια!!!Τεχνολογική δίνεις? Μόνο 30 χρόνων... Πάω καθαρά για μαθηματικό Ιωαννίνων ή Θεσσαλονίκης, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο...
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ασε ειδα ποσο είσαι. Τα πιτσιρίκια την....ολο και περισσότερα άτομα δίνουν μεγάλης ηλικίας!!! ---------- Προσθήκη στις 00:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:49 ---------- Τα πάντα όλα... (και τα κοάλα τίποτα... )!!!! Καλή επιτυχία!!! Και σε εσενα καλή επιτυχία και είμαι βέβαιη ότι θα την έχεις!!!! ---------- Προσθήκη στις 00:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ---------- Ειναι λίγο παλούκι το μαθηματικό πάντως το σκεφτόμουν και εγω σε λιγότερα απο 7 χρόνια δεν βγαινει κανείς μου έχουν πει!!!Μπορει να λέω και μλκ και να μου έχουν πει βλακείες ....το έχεις με 1000 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
timekeeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ασε ειδα ποσο είσαι.Τα πιτσιρίκια την....ολο και περισσότερα άτομα δίνουν μεγάλης ηλικίας!!! ---------- Προσθήκη στις 00:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:49 ---------- Και σε εσενα καλή επιτυχία και είμαι βέβαιη ότι θα την έχεις!!!! ---------- Προσθήκη στις 00:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ---------- Ειναι λίγο παλούκι το μαθηματικό πάντως το σκεφτόμουν και εγω σε λιγότερα απο 7 χρόνια δεν βγαινει κανείς μου έχουν πει!!!Μπορει να λέω και μλκ και να μου έχουν πει βλακείες ....το έχεις με 1000 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Χαχαχα.... Σε ευχαριστώ... Χρωστάω κέρασμα!!! ---------- Προσθήκη στις 00:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:56 ---------- Πάντως αυτό το ΑΟΔΕ, στο λαιμό μου κάθεται ρε παιδάκι μου....
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δεν χρωστας τίποτα μόνο στον εαυτό μας χρωστάμε!!!Το έχεις με 1000 τα πιτσιρίκια δεν πιάνουν μια πίστεψε με κάτι ξέρω!!!! Θα είσαι και πιο καλα προετοιμασμένος απο εμένα στάνταρ!!!
timekeeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δεν χρωστας τίποτα μόνο στον εαυτό μας χρωστάμε!!!Το έχεις με 1000 τα πιτσιρίκια δεν πιάνουν μια πίστεψε με κάτι ξέρω!!!!Θα είσαι και πιο καλα προετοιμασμένος απο εμένα στάνταρ!!! Τι να πρωτοκάνουν και τα καημένα τα 18χρονά; Τα καταντήσαμε να μισούν την εφηβεία τους... Πιο καλά, από κανέναν... Είμαι τεμπέλαρος... Απλά έχω μούρλα με τα μαθηματικά και τον προγραμματισμό και αυτό μου δίνει ένα μεγάλο ατού.
konstantina_ena Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Κοιτα κανε αυτο που ειπε ο javavall ειναι στανταρ στην αοδε!!!τα προηγουμενα θεματα πέτα τα έξω με την μια δεν πέφτουν!!!Επισης τα θέματα που βγαζει η ενωση φροντιστηριων στανταρ...... ---------- Προσθήκη στις 01:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:01 ---------- Τι να πρωτοκάνουν και τα καημένα τα 18χρονά; Τα καταντήσαμε να μισούν την εφηβεία τους... Ειναι αλλού όπως αλλού ειμασταν και εμείς στα χρόνια τους!!!!!!!!!!!ΑΟΔΕ Εγω θα παω με επιλεγμενα να φανταστεις εχω διαβασει 3 σελιδες!!!
timekeeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Κοιτα κανε αυτο που ειπε ο javavall ειναι στανταρ στην αοδε!!!τα προηγουμενα θεματα πέτα τα έξω με την μια δεν πέφτουν!!!Επισης τα θέματα που βγαζει η ενωση φροντιστηριων στανταρ...... ---------- Προσθήκη στις 01:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:01 ---------- Ειναι αλλού όπως αλλού ειμασταν και εμείς στα χρόνια τους!!!!!!!!!!!ΑΟΔΕ Εγω θα παω με επιλεγμενα να φανταστεις εχω διαβασει 3 σελιδες!!! Όντως... Παλιά, του "λαού" ήσουνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.