Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες μετά από χρονιά

cherryhead122

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εκτός απο roll kai bolzanno που πέφτουν πάντα σχεδόν αλλά μάλλον δεν θα τα μάθω!

Έλα ρε συ. "Bolzano στην ίδια, Roll στην παράγουσα"

Μηχ Η/Υ στην Πάτρα πέρασα τελικά(Αν και έπιανα το "di" που λες και είμαι και από Αθήνα).

Αστροναύτης ήθελα να γίνω(χωρίς πλάκα) αλλά με κορόιδευαν οι δικοί μου.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει πολλα ειδη μωρέ ασκήσεων και εγω να φανταστείς είμαι 29!Εντάξει ειχα καλή σχεση με τα μαθηματικά αλλα τωρα δεν θυμόμουν τιποτα πέρα απο τα γνωστα που και για αυτα πάλι καλά που τα θυμόμουν!!δηλαδη παραγοντοποιησεις,προσημα,ομονυμα κ.τ.λ

Βασικά εγω με τους υπολογιστές καμία σχέση μα καμία....

Το di πάντως πολύ υποστηριξη και πολύ αγάπη απο τους φοιτητες!Και όντως για κάποιον που είναι μεγάλος σε ηλικία ειναι πολύ καλό εχει γενικά πολλά συν που απο εδω δεν λέγονται καμία σχεση με άλλες σχολές!!!Αν ημουν καλή θα πήγαινα αλλα δεν το κατέχω το άθλημα με την καμια!!!

---------- Προσθήκη στις 18:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:58 ----------

Χωρίς πλάκα ξέρεις πόσα παιδιά εχουν τέτοια όνειρα και αντιμετωπίζουν τέτοια συμπεριφορά αν το θες ακόμη ψάξτω......μην μασας

Δημοσ.

Μην τρελλενεσαι και εγω έτσι ημουν και ασχολουμαι ένα μήνα!!Πάρε το βιβλίο που σου είπα και θα σου πω τι να διαβάσεις !!!

Με τα μαθηματικά ποια η σχέση σου αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Καλά τα πάω με τα μαθηματικά, η κολλητή μου έχει τελειώσει μαθηματικός στην Αμερική οπότε έχω και μια βοήθειά από κει.

Δημοσ.

οκ τότε!!!Πάρε και ξεκίνα με το αρχες οργάνωσης και διοικησης επιχειρησεων!!!Πρεπει να σου κάνει και φυσική τότε!!!Ξεκίνα απο εκεί που σου είπα!!!

Δημοσ.

Στη φυσική είμαι πολλή καλά, τα έκανα 4 χρονιά στη προηγουμένη σχολή, βέβαια θα τα ξανά διαβάσω για να τα θυμηθώ.

Δημοσ.
οκ τότε!!!Πάρε και ξεκίνα με το αρχες οργάνωσης και διοικησης επιχειρησεων!!!Πρεπει να σου κάνει και φυσική τότε!!!Ξεκίνα απο εκεί που σου είπα!!!

Τι μανία είναι αυτή με το ΑΟΔΕ; Δεν είναι και κανά τραγικά δύσκολο μάθημα. Ας αρχίσει με μαθηματικά και φυσική Κ. και το ΑΟΔΕ θα το μάθει μια παπαγαλία είναι.

Δημοσ.

Βασικά ποτέ δεν γούσταρα να μάθω κάτι παπαγαλία γιατί στην ουσία ήταν ένα ψέμα και δεν μάθαινα τίποτα, θέλω να καταλαβαίνω τη διαβάζω και τη μαθαίνω, όλη την έννοιά του, μου κάθεται καλύτερά και το θυμάμαι πιο καλά.

Δημοσ.

Αυτο είναι θεμα υποκειμενικό!!Μπορεί να σου φαινονται παλούκια τα μαθηματικα εμένα μου φαίνονται γελοια!!!Εγω απο εκει θα ξεκιναγα!!!Μπορείς να προτίνεις κατι άλλο αν θες για αυτο ειναι το φόρουμ!!!

---------- Προσθήκη στις 18:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:33 ----------

Βασικά ποτέ δεν γούσταρα να μάθω κάτι παπαγαλία γιατί στην ουσία ήταν ένα ψέμα και δεν μάθαινα τίποτα, θέλω να καταλαβαίνω τη διαβάζω και τη μαθαίνω, όλη την έννοιά του, μου κάθεται καλύτερά και το θυμάμαι πιο καλά.

εχεις τελειωσει κατι?

και εγώ της ίδιας νοοτροπίας είμαι!!

Δημοσ.

Ναι ηχολήπτρια σε Εργαστήριο Ελευθερών Σπουδών, δηλαδή κάτι σαν ιδιωτικό ιεκ, S.A.E Technology College> Audio Engineering Diploma.

Δημοσ.

εγω αυτο θα σου προτεινα γιατι ξέρω οτι ειναι παλούκι η παπαγαλία!!!Αυτό θα έκανα στη θεση σου θα μάθαινα τη μονη παπαγαλια που θα ειχα να αντιμετωπίσω και η οποια ειναι η αοδε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...