guido Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μπα 8 χρόνια έκανα να την βγάλω. χημικός μηχανικός τελείωσα . Μην μασάς . Αφού λες πας με προοπτική να δώσεις και του χρόνου , λατινικά και αρχαία έχεις πολύ χρόνο να κάτσεις να μάθεις . Δεν έμαθα ποτέ αλλά οκ φαντάζομαι παπαγαλία θέλουν
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αχ είμαι παιδι των μαθηματικών απο μικρή ασε που τώρα έχω φτάσει σε ένα σημείο να έχω καλυψει την ύλη των μαθηματικων και να εχω κάνει ακι φυσική που ήμουν στουρναρι!!!!Κόιτα το πιο πιθανόν είανι να περάσω στο οικονομικό και μετά να βρω κανένα μεταπτυχιακο που να έχει σχέση με την ψυχολογία και την οικονομική κρίση!!!Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι οι ανθρωποι οι περισσότεροι εινια ανίκανοι να καταλάβουν τα οικονομικά του ίδιου τους του σπιτίου μια η διαφήμιση μία το μάρκετιγκ έχουν χάσει την μπάλα!!!Θα ήθελα να κάνω κάτι σαν οικονομικός σύμβουλος οικογενειών με βάση την ψυχολογία τους!!!Κοιτα τι σκέφτομαι..... Εσυ πάντως έβγαλες ωραία σχολη θα μπορούσες να την εκμεταλλευτείς .....σκέψου το ποτέ δεν είναι αργα. ---------- Προσθήκη στις 01:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ---------- Άσχετο και το μαθηματικό σε 7 βγαίνει πάτνως είναι πολύ δύσκολες σχολές αυτες!!!Η πληροφορική σου αρέσει π.χ.?
guido Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 βασικά ότι και να επιλέξεις καλό είναι , από την στιγμή που σου αρέσει .Και μετά με λίγο κυνήγι θα βρεις και τον τρόπο να δουλέψεις κάπου που θα κάνεις και ακριβώς αυτό που σου αρέσει σχετικά με το αντικείμενο σου . Απλά αφού βλέπεις πως έχεις και κλίση πιο πολύ στα μαθηματικά , λογικά η καλύτερη επιλογή θα ήταν τα οικονομικά που λες , από μία σχολή ψυχολογίας που μπορεί να σου αρέσει σαν ιδέα , αλλά να μισήσεις ίσως τα μαθήματα . Αν θες και γίνεται μπορείς να τα συνδυάσεις αργότερα που λες
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ναι όντως τι να πώ...τα μαθηματικά όντως τα λατρευω ειλικρινά!!!!!Δεν ξέρω ότι κάτσει είμαι ακόμη στην αρχή και θα δείξει...αρχικα κάνω την προσπαθεια έστω και αργά γιατί με 2 μήνες ότι κάτσει και συνεχίζω!!!!!!!!
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και αν αλλάξεις γνωμη ...σκέψου το!!!!Δεν θα είναι τιποτα για εσένα θα εισαι αστέρι στα μαθηματικά
cherryhead122 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 guido ευχαριστούμε πάρα πολύ και ακόμα περισσότερο που ανέβασες το λινκ!!!Τελικά δεν είμαι μόνη .....είμαι πολύ χαρούμενη γιατί στην αρχη δεν το έλεγα σε κανέναν ούτε στους δικούς μου ανθρώπους πήγαινα για μαθήματα και ερχόμουν 3 τα ξημερώματα καθε μέρα σχεδον και μου έλεγαν καλά που γυρνάς κάθε βράδυ και δεν το μαρτυρούσα και όταν το είπα καταλαβαίνεις τι έγινε?Δεν ξέρω μην τα παρατάτε ......με τίποτα εγώ ξεκίνησα δυο μήνες πριν!!!Εντάξει ξέρω ότι θα γράψω στα 5 απο τα 8 μαθήματα αλλά θα είμαι πολύ ευχαριστημένη ειλικρίνα μετά απο μια δεκαετία αποχής και με 2 μήνες προετοιμασία δεν μασάω ότι κατσει!!!Τώρα έπεσαν και οι βάσεις όχι ότι ειναι καλό αλλα θα είναι ηθίκη ικανοποιηση για εμένα έστω και αν περάσω οτι και όπου και να είναι!!!Και όπως λέει και ο καθηγητης μου που με στήριξε περισσότερο απο τον καθένα φέτος θα πάς σαν το πρόβατο του χρόνου όμως θα είσαι ο λύκος!!! ---------- Προσθήκη στις 01:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:55 ---------- cheryyhead γιατι σχολή ενδιαφέρεσαι πές μας ....αν είμαστε στην ίδια κατεύθυνση μπορώ να σε βοηθήσω .....εγω είμαι τεχνολογικη!ΕΚΘΕΣΗ-ΦΥΣΙΚΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ και μαθήματα επιλογης αρχές οικονομικής θεωρίας και αοδε!!!Ενα έχω να πώ σε σχέση με τις δέσμες δεν έχει καμία σχέση αν διαβάσεις περνάς όπου θες πίστεψε με είναι πανεύκολα σε σχέση με τις δέσμες.Τωρα με τι ασχολείσαι εσυ? και εγώ ενδιαφέρομαι για τεχνολογική κατεύθυνση, δεν ξέρω της σχολές, θέλω να κάνω κάτι με πληροφορική Τα βιβλία μήπως ξέρεις που μπορώ να τα βρω, θέλω να ξεκινήσω το διάβασμα από τώρα
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Kοιτα η καλυτερη πληροφορική είναι το di!!Ειναι η μονη σχολή στην ελλαδα που ειναι μέσα στις 1000 καλύτερες σχολές στην ευρώπη.Στην φαση που είσαι θα σου πρότεινα να πάρεις ένα βιβλίο το οποίο ειναι το πιο παλουκι στη κατευθυνση αυτη!!Αρχες οργάνωσης και διοικησης επιχειρήσεων!!Αυτο ειναι το πιο δυσκολο μάθημα για εμένα!!Ειναι 40 σελίδες που πρέπει να τις μάθεις ατόφιες!!!Ξεκινα απο εκει μαθηματικα φυσική θέλεις ιδιαίτερο στανταρ.Ειναι χαμένος κόπος να κάνεις μόνος σου και στο λέω εγώ που τα μαθηματικά μου ήταν σε πολύ καλη κατάσταση!!Ξεκίνα με αυτο και αν τα καταφέρεις το di το έχεισ στο τσεπάκι σου!Το βιβλίο σε βιβλιοπωλειο τα υπόλοιπα θα στα δώσει το σχολείο
cherryhead122 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Kοιτα η καλυτερη πληροφορική είναι το di!!Ειναι η μονη σχολή στην ελλαδα που ειναι μέσα στις 1000 καλύτερες σχολές στην ευρώπη.Στην φαση που είσαι θα σου πρότεινα να πάρεις ένα βιβλίο το οποίο ειναι το πιο παλουκι στη κατευθυνση αυτη!!Αρχες οργάνωσης και διοικησης επιχειρήσεων!!Αυτο ειναι το πιο δυσκολο μάθημα για εμένα!!Ειναι 40 σελίδες που πρέπει να τις μάθεις ατόφιες!!!Ξεκινα απο εκει μαθηματικα φυσική θέλεις ιδιαίτερο στανταρ.Ειναι χαμένος κόπος να κάνεις μόνος σου και στο λέω εγώ που τα μαθηματικά μου ήταν σε πολύ καλη κατάσταση!!Ξεκίνα με αυτο και αν τα καταφέρεις το di το έχεισ στο τσεπάκι σου!Το βιβλίο σε βιβλιοπωλειο τα υπόλοιπα θα στα δώσει το σχολείο Τη εννοεις οτι "θέλεις ιδιαίτερο στανταρ" και "Ειναι χαμένος κόπος να κάνεις μόνος σου". Και το di τη σχολη ειναι ακριβως? Sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετη και εχω μενει πολλη πισω.
javavall Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Kοιτα η καλυτερη πληροφορική είναι το di!!Ειναι η μονη σχολή στην ελλαδα που ειναι μέσα στις 1000 καλύτερες σχολές στην ευρώπη. Υπάρχει καμιά πηγή? Στην φαση που είσαι θα σου πρότεινα να πάρεις ένα βιβλίο το οποίο ειναι το πιο παλουκι στη κατευθυνση αυτη!!Αρχες οργάνωσης και διοικησης επιχειρήσεων Ε όχι και παλούκι η ΑΟΔΕ...
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Υπάρχει θα ανεβάσω το link!Δεν την λες και ευκολη την αοδε σε σχεση με τα άλλη δηλαδη τι θεωρεις δύσκολο? ---------- Προσθήκη στις 17:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ---------- javavall πόσο καιρό έκανες να την μάθεις?
javavall Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Υπάρχει θα ανεβάσω το link!Δεν την λες και ευκολη την αοδε σε σχεση με τα άλλη δηλαδη τι θεωρεις δύσκολο? Όπως ανέφερες και παραπάνω είναι "παπαγαλία". Δεν προυποθέτει να έχεις άλλες γνώσεις εκτός της ελληνικής γλώσσας . Μπορεί να μην σου αρέσει βέβαια η ιδέα αυτή, αλλά σκέψου ότι είναι ένα από τα μαθήματα με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας. Αντιθέτως μαθήματα όπως η Φυσική Κ και τα Μαθηματικά Κ, εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά αποτυχίας . javavall πόσο καιρό έκανες να την μάθεις? Έχω ξαναδώσει και εγώ πανελλήνιες. Πιστεύω πως ανάλογα με το άτομο και τις κλίσεις του διαφέρει ο χρόνος. Χρησιμοποιώντας μνημονικούς κανόνες, αποκλείοντας τα περσινά και προπέρσινα θέματα και κάνοντας σοβαρό διάβασμα 1-2 εβδομάδες είναι αρκετές. ( για 19.8 )
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ναι όντως εγώ ειμαι παιδί των μαθηματικών και της φυσικής πάρα το οτι δεν είχα ασχοληθει ποτέ με φυσική!!!Εσυ έδωσες αοδε?Ποσο καιρό έκανες να την μάθεις? ---------- Προσθήκη στις 17:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- αυτο το περσινα και προπερσινα μου το ειπε και ο καθηγητης των μαθηματικων μου ειναι κανονας?Εγω να σου πω την αληθεια δεν την εχω διαβάσει ακομα και μάλλον θα πάω με πολύ λίγες σελίδες αν ειμαι κωλοβαρδυ γιατί όχι? ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ---------- Οι βαθμοί σου στα άλλα?
javavall Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Έκανα απο την αρχή της χρονιάς προετοιμασία. Οπότε ήμουνα αρκετά προετοιμασμένος. Είχα καλούς βαθμούς. Ναι από τον νόμο δεν έχουν δικαίωμα να βάλουν αυτούσια θέματα. Εφόσον ξεκίνησες λίγο αργά είναι λίγο δύσκολο να τα συμμαζέψεις. Οπότε δώσε προτεραιότητα στα μαθήματα βαρύτητας (Μαθηματικά Γ και ΑΟΘ, οικονομικά δεν στοχεύεις?) και ό,τι βγει από τα υπόλοιπα. (Είχα περάσει οικονομικά στην Αθήνα αρχικά )
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ναι αυτο εχω κάνει τα γενικής τα έχω τελειωσει και της κατευθυνσης εκτός απο roll kai bolzanno που πέφτουν πάντα σχεδόν αλλά μάλλον δεν θα τα μάθω!!Δεν αχγονομαι ότι κάτσει άσε που τωρα έπεσαν και καταργήθηκε και το δεκα..Του χρόνου θα πάω πιο οργανωμένη.. Σε τι σχολή πέρασες αν επιτρέπεται? ---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ---------- Και εγω οικονομικό αθηνα θέλω ...καλά όχι φέτος εννοειται για φέτος το πολύ πολύ να περάσω απεξω.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.