cherryhead122 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Έχω πάρει απολυτήριο Γενικού Λυκείου το 1999, δεν έγραψα πανελλήνιες ποτέ, μπορώ τώρα μετά από τόσα χρονιά να δώσω?
Sellers Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όποιος θέλει δίνει. Αλλά οι δηλώσεις πάντα είναι Φεβρουάριο, οπότε του χρόνου.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αφού έχεις απολυτήριο Γενικού μπορείς να δώσεις πανελλήνιες κανονικά μαζί με τα παιδιά της 3ης Λυκείου. Πρέπει να το έχεις δηλώσει όμως. Δεν ξέρω καταληκτικές ημερομηνίες αλλά μια βόλτα απο το λύκειο της γειτονιάς σου θα σε διαφωτίσει. Νταμν γιου γιου προλαβ μη
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μπράβο! Δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιο λόγο ενθουσιάστηκα μόλις διάβασα πως μετά από 10+ χρόνια επιλέγεις να δώσεις πανελλήνιες! Άντε με το καλό!
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Eγω τελείωσα το 1998 και δίνω τώρα ....έλα στο κλαμπ!!Και εγώ το θυμήθηκα αργά και έχω δύο μήνες που κάνω προετοιμασία!!Να κάνεις προετοιμάσια όμως πρέπει με καθηγητή!!Έγω να σου πω την αλήθεια ήμουν τυχέρη ξεκίνησα προετοιμασία με έναν καθηγητή που μου κάνει μαθηματικα και φυσική και επειδη ξαναέδωσε και αυτός πανελλήνιες για δευτερο πτυχίο είναι πολύ ενημερωμένος και με έχει βοηθησεί πάρα πολύ!!!Οι πανελλήνιες είναι το ΄πάθος του!!!Οτι βοήθεια θές στείλε μου αντε και του χρόνουν θα δίνουμε μαζί!!!!!!!!!
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ guido!!!!Κοίτα τα πόστ μου!!!Είχα γράψει και εγώ και τα παιδιά με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ στον insomia!!!
guido Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Το είδα http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3181351&postcount=1 βασικά γιαυτό λέω μπράβο και στον πιο πάνω φίλο , και σε σένα φυσικά. Γιατί θεωρώ μαγκιά να είσαι π.χ 29 και να πεις κάτι σαν "Τέλος , αυτό θέλω να κάνω στην ζωή μου .Αυτό μου αρέσει. Δεν με νοιάζει αν το ξεκινήσω 10 χρόνια μετά και θα μου πάρει και 4 χρόνια ακόμα να το σπουδάσω"
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 guido ευχαριστούμε πάρα πολύ και ακόμα περισσότερο που ανέβασες το λινκ!!!Τελικά δεν είμαι μόνη .....είμαι πολύ χαρούμενη γιατί στην αρχη δεν το έλεγα σε κανέναν ούτε στους δικούς μου ανθρώπους πήγαινα για μαθήματα και ερχόμουν 3 τα ξημερώματα καθε μέρα σχεδον και μου έλεγαν καλά που γυρνάς κάθε βράδυ και δεν το μαρτυρούσα και όταν το είπα καταλαβαίνεις τι έγινε? Δεν ξέρω μην τα παρατάτε ......με τίποτα εγώ ξεκίνησα δυο μήνες πριν!!!Εντάξει ξέρω ότι θα γράψω στα 5 απο τα 8 μαθήματα αλλά θα είμαι πολύ ευχαριστημένη ειλικρίνα μετά απο μια δεκαετία αποχής και με 2 μήνες προετοιμασία δεν μασάω ότι κατσει!!!Τώρα έπεσαν και οι βάσεις όχι ότι ειναι καλό αλλα θα είναι ηθίκη ικανοποιηση για εμένα έστω και αν περάσω οτι και όπου και να είναι!!!Και όπως λέει και ο καθηγητης μου που με στήριξε περισσότερο απο τον καθένα φέτος θα πάς σαν το πρόβατο του χρόνου όμως θα είσαι ο λύκος!!! ---------- Προσθήκη στις 01:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:55 ---------- cheryyhead γιατι σχολή ενδιαφέρεσαι πές μας ....αν είμαστε στην ίδια κατεύθυνση μπορώ να σε βοηθήσω .....εγω είμαι τεχνολογικη!ΕΚΘΕΣΗ-ΦΥΣΙΚΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ και μαθήματα επιλογης αρχές οικονομικής θεωρίας και αοδε!!!Ενα έχω να πώ σε σχέση με τις δέσμες δεν έχει καμία σχέση αν διαβάσεις περνάς όπου θες πίστεψε με είναι πανεύκολα σε σχέση με τις δέσμες.Τωρα με τι ασχολείσαι εσυ?
guido Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Με τέτοια θέληση θα τα καταφέρεις Εγώ πάλι καμία σχέση δυστυχώς . Μίσησα την σχολή μου όταν πέρασα στα 18 από την πρώτη στιγμή . Αλλά μία το ότι πέρναγα καλά Πάτρα που ήμουν , μία το ότι ήταν καλή σχολή για να την παρατήσω , μία το ότι δεν είχα ιδέα και να την παράταγα τι θα ήθελα να σπουδάσω ... πήρα ένα πτυχίο και το κοιτάω τώρα απλά ο μλκς γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει το θέμα Γιαυτό και τα μπράβο
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αχ μωρε έτσι την πάτησε και ο γαμπρος μου και τελείωσε και αυτός πάτρα!!!Μην μασάς δώσε,εμένα ο καθηγητής μου έδωσε πάλι στα 38 του και πάει για δευτερο πτυχίο και τεέιωνει άσε που περνάει μαθήματα αέρα πατέρα και απο το πρώτο που του αναγνωρίζονται πίστεψε με ψαξτω!!!Εχει τελείωσει το μαθηματικο,τωρα τελείωνει το di και θέλει να δώσει και τρίτη φορά μην μασας....αρκει ν ατο θες πραγματικα
guido Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 η Πάτρα έκαψε πολύ κόσμο . Από πολλές απόψεις Βασικά το θέμα είναι πως ακόμα και τώρα δεν ξέρω τι θα ήθελα να σπουδάσω . Δηλαδή οκ θα αντάλλασσα το πτυχίο μου με οποιασδήποτε άλλης πολυτεχνικής σχολής , αλλά οκ ούτε με τρελαίνει και ιδιαίτερα κάτι στις άλλες , αλλά ούτε έχω το κουράγιο για άλλα 8 χρόνια σπουδές
konstantina_ena Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 8 χρόνια με τίποτα κοιτά σου αναγνωρίζονται μαθήματα και περνάς πολύ γρήγορα πίστεψε με!!ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ τελείωσες??? Τώρα τι δουλειά κάνεις εγώ σχολούμαι με τα οικονομικά και οικονομικά έλεγα να τελείωσω αν και με τρελλαινει η ψυχολογια αλλα αρχαια και λατινικα με τίποτα για τα μπάζα είμαι δεν ξέρω χριστό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.