Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για αγορα απο emarket

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εκανα μια αγορα απο το emarkt με εναν πωλητη που ειναι απο εξωτερικο και πληρωμη γινεται μεσο paypal

συγκεκριμενα αγορασα το ipad αυτο

http://www.emarket.gr/item.php?id=20452834

το προβλημα τωρα... με το που εκανα την αγορα απο το emarket μου βγηκε η φορμα απο κατω πληρωστε με paypal και εκεινη την στιγμη δεν πληρωσα και εκλισα την σελιδα... αλλα τωρα που ξανα μπαινω στην σελιδα του προιοντος που αγορασα δεν μου βγαζει την επιλογη για πληρωμη με paypal.

Τωρα τι κανω? Αν μου δωσει προσωπικα τον λογαριασμο του στο paypal για να του βαλω τα χρηματα και στο τελος αποδειχτει οτι ηταν απατεωνας και δεν το στειλει, θα με καλυψει το paypal? η θα πρεπει η αγορα να γινει μεσο paypal αλλα μεσα απο την φορμα που εβγαζε στο emarket? αν καταλαβενετε τι ενοω...

Δημοσ.

Άμα η αγορά δεν γίνει μέσω paypal ... να μην την κάνεις.

Όσο για το ερώτημα σου. Είναι δυνατόν να σε καλύψει το Paypal αν εσύ κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου; Το θεωρείς λογικό;

Δημοσ.

Γιατι δηλαδη αν δεν του το στειλει τι θα κανει το emarket ? τιποτα δε μπορει να κανει, λες και ειναι ebay...???

Και μεσω paypal να του στειλεις τα λεφτα κατευθειαν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα, η συνεργασια που εχετε στο μυαλο σας υφισταται μονο σε συναλλαγες paypal-ebay.

Και υποτιθεται οτι μπορεις να απαιτησεις λεφτα πισω για αγορες και εκτος ebay απλα μην περιμενεις και πολλα...

Και η αγγελια στην οποια μας παραπεμπεις ειναι λιγο gtp, δε θα τον εμπιστευομουν...

Δημοσ.

παντως εχει μονο θετικες αξιολογισεις ο συγκεκριμενος και δεν ειναι και λιγες...

εχει και τηλεφωνο και διευθηνση βεβαια αμερικανικη

Θα τον παρω αυριο ενα τηλ να μιλησω μαζι του πρωτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...