Προς το περιεχόμενο

HP mini 110-1100 με Windows 7 Starter

Naylia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα:-)

Θα ήθελα,αν καποιος γνωριζει,να ρωτησω σχετικα με ενα θεμα που αντιμετωπιζω εδω και μερικες μερες με τον υπολογιστη μου.

Τον αγορασα πριν ενα μηνα περιπου.

HP mini 110-1100 Intel® Atom

CPU N280 1.66 GHz 1.67 GHz

RAM 1.00 GB

Λειτουργικο συστημα 32-bit

Windows 7 Starter

Ολα αρχισαν πριν μια εβδομαδα περιπου οταν θελησα να εγκαταστησω το Photoshop CS3.Η εγκατασταση εγινε κανονικα χωρις κανενα προβλημα.Ηταν επισης εγκατεστημενο το adobe flash player 10 kai active x καθως και το adobe reader 9-greek.

Θεωρησα οτι επειδη δε δημιουργησε κανενα προβλημα,να εγκαταστησω το Dreamweaver CS4 και το Flash Professional CS3.

Απο τοτε ξεκινησε το προβλημα,εκτος αν υπηρχε πιο πριν και δεν το γνωριζα.

Δεν ξερω ακριβως τι γινεται με τη συμβατοτητα των Windows 7,υποτιθεται ομως οτι δε θα επρεπε να υπαρχει προβλημα.

Ετσι λοιπον,στην εγκατασταση του Dreamweaver,οταν ανοιγει και αρχιζει την εγκατασταση ολα φαινονται ενταξει,στο τελος ομως γραφει οτι εγκατασταθηκαν ολα τα υπολοιπα εκτος απο το Dreamweaver.(δηλαδη το adobe air etc.)

Βγαζει error 1603.

Με την εγκατασταση του Flash Professional συμβαινει ακριβως το ιδιο,κανει εγκατασταση το active X kai to flash player 9 ομως δεν κανει το flash και ενα ακομα νομιζω που περιεχεται μεσα.Βγαζει το μηνυμα ''shared components failed''.

Εψαξα στη σελιδα της adobe και αλλου,εκανα αρκετα απο αυτα που φερονται ως λυσεις,αλλαξα τη συμβατοτητα αλλα τιποτα.

Μεσα σε ολα αυτα διαβαζω και για το registry το οποιο δεν γνωριζω ακριβως τι ειναι,για να ειμαι ειλικρινης.

Τελικα κατεβασα το TuneUp Utilities,εκανα ελεγχο και επιδιορθωση αλλα το προβλημα παραμενει.Οταν κανει ελεγχο στο registry βγαζει συνεχεια ενα αρχειο το οποιο δεν μπορει να το σβησει απο ο,τι φαινεται.Το επιδιορθωνει αλλα μετα αν ξανακανω ελεγχο παλι εμφανιζεται ως προβλημα.Ειναι μερος του Norton antivirus που εχω μαλλον.Λεγεται uiWebhost type Library.

Προσπαθησα να κανω επαναφορα συστηματος και οταν τελικα φτανει στην επιφανεια εργασια λεει οτι δεν εγινε η επαναφορα γιατι δεν υπαρχει προσβαση σε ενα αρχειο και λεει να απενεργοποιησω το antivirus.Το εκανα και παλι τα ιδια.

Εδω να σημειωσω οτι το Photoshop που ειχα κανει αρχικα εγκατασταση και εγινε κανονικα χωρις κανενα προβλημα,το απεγκατεστησα για να δω αν γινεται εγκατασταση παλι και τωρα πλεον δεν γινεται ουτε αυτο.:mad:

Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω και απο που προερχεται το προβλημα?

Ευχαριστω και συγγνωμη αν εγινα κουραστικη(σε οσους καταφεραν να διαβασουν ολο αυτο!!!):o

Δημοσ.

βασικά ο επεξεργαστής δεν ξέρω ακριβώς τι ώρες κάνει με το photoshop cs4 ... το 1gb ram κουτσά- στραβά τραβάει...

Δημοσ.

Αν σκεφτεις οτι ο παλιος μου σταθερος με 512 λειτουργουσε σε αυτα τα προγραμματα μια χαρα πως ειναι δυνατον να εχει προβλημα αυτο με το 1G?

Το θεμα ειναι οτι κανενα αλλο προγραμμα που εχω κανει εγκατασταση δεν παρουσιασε προβλημα.Μονο τα adobe.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...