Giorgos3924 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα, όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο μουσικής (με το kmplayer) μου βγάζει ένα παράθυρο σχετιμά με κάτι άδειες... Αυτό που δείχνει στην εικόνα. Το πρόβλημα όπως βλέπω προς το παρόν αφορά μόνο το kmplayer (με το windows media player παιζει κανονικά αρχεία μουσικής). Οπότε δοκίμασα να κλείσω το kaspersky και το kmplayer λειτούργησε κανονικά! Μετά είδα οτι το kaspersky έχει αποκλίσει το kmplayer... δεν ξέρω τον λόγο! Ξέρει κανείς πως μπορώ να το θέσω ως έμπιστο πρόγραμμα για το kaspersky;
flik Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Απο το πολύ λίγο που θυμάμαι, άνοιξε το κύριο παράθυρο στο kaspersky, πήγαινε στο Security zone-ζώνη ασφαλείας, κάπως έτσι λέγεται η επιλογή αριστερά, και εκεί νομίζω κάπου θα βρεις ποια προγράμματα τρέχουν τώρα. Εκεί μπορείς να διαλέξεις να σου εμφανίζει όλα τα εκτελέσιμα αρχεία, όχι μονο όσα τρέχουν, βρίσκεις το kmplayer, και με δεξί κλικ του αλλάζεις την κατάσταση σε έμπιστο-trusted. Δεν είμαι σίγουρος, καθώς έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω.
Giorgos3924 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 OK το έφτιαξα! Σ' ευχαριστώ πολύ! Μόνο εκεί δεν είχα κοιτάξει!
flik Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Παρακαλώ, ναι ίσως θα έπρεπε να το τοποθετήσουν στο μενού των ρυθμίσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.