Προς το περιεχόμενο

Windows Vista - Πρόβλημα ήχου εξωτερικής συσκευής - Αναγνωρίζεται ως μικρόφωνο

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήξερα καν τι περιγραφή να δώσω στο τίτλο του topic...

Λοιπόν! Τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα!

Αγόρασα ένα Pick Up της Sony, μάλιστα ολοκαίνουριο μοντέλο με USB ώστε να συνδέεται με το PC (Sony PS-LX300USB).

Έχω συνδέσει τα πάντα σωστά. Έχω βάλει το πρόγραμμα που συνοδεύεται, με το οποίο μπορείς να γράψεις τους δίσκους στο PC σου.

Το πρόβλημα ξεκινάει στον ήχο...

Στους ήχους των Vista & συγκεκριμένα στη καρτέλα "εγγραφή", εμφανίστηκε κάτω ένα εικονίδιο που γράφει "Μικρόφωνο, USB Audio Codec"!

Εκεί "βλέπω" τον ήχο να αναπαράγεται, αλλά δεν τον ακούω!

Στη καρτέλα "αναπαραγωγή", εμφανίστηκε το εικονίδιο "Ηχεία USB Audio Codec"! Φαίνονται ενεργοποιημένα, αλλά δεν ακούω το δίσκο όταν παίζει, ούτε τον βλέπω να παίζει. Δείχνει ένδειξη ενεργοποιημένη, αλλά είτε επιλέξω προεπιλογή συσκευής (χάνοντας τους ήχους των Windows), είτε όχι (ακούγοντας τους ήχους των Windows), παραμένει να μη κάνει τίποτα.

Όταν γράφω με το πρόγραμμα από το δίσκο, ύστερα στο mp3 που δημιουργείται ακούω ήχο! Αλλά δεν γίνεται monitoring, παρόλο που είναι τσεκαρισμένο, επειδή εξαρχής έτσι κι αλλιώς δεν έχω ήχο.

Αυτό σημαίνει πως ακόμη και κατά την εγγραφή πάλι "βλέπω" στις ενδείξεις τον ήχο, αλλά δεν τον ακούω!

Και το κουλό....

Όταν μπαίνω στο skype, ο συνομιλητής ακούει το pick up να παίζει (μάλιστα πεντακάθαρα), αλλά δεν ακούει εμένα!

Γιατί αναγνωρίζεται ο ήχος ως μικρόφωνο και πως μπορώ να το αλλάξω αυτό, ώστε ο ήχος να γυρίσει στα ηχεία?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...