Προς το περιεχόμενο

πως να συνδεσω το home cinema με το pc Μου

petod5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται θελω να μου πειτε πως να συνδεσει ενας φιλος μου το home cinema με το pc του??κανονικα.ενοω και το dvd.(η σηνδεση που θα γινει ειναι.το καλωδιο hdmi πισω στο pc και ενα καλοδιο στην καρτα ηχου και απο εκει στο dvd)??

---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:09 ----------

η πρεπει να βαλει ενισχυτη?

Δημοσ.

δεν ξερω lg νομιζω

---------- Προσθήκη στις 17:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:23 ----------

αλλα τι σχεση εχει?

Δημοσ.
δεν ξερω lg νομιζω

---------- Προσθήκη στις 17:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:23 ----------

αλλα τι σχεση εχει?

Ε αμα δεν ξερουμε το μοντελο , και τις εισοδους εξοδους που εχει...:-)

Eπισης ποια καρτα γραφικων εχει το pc ? Mπορει να περασεις και ηχο απο κει (αναλογα το μοντελο) αν χρησιμοποιησεις hdmi και να μην χρειαστεις την καρτα ηχου.Και η καρτα ηχου του pc τι εξοδους εχει ?

Δημοσ.

εχει αρκετες.Η συνδεση ετσι γινεται?

το pc του εχει hdmi

---------- Προσθήκη στις 18:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:25 ----------

παντος με ενα καλωδιο στην καρτα ηχου και ενα hdmi ειναι οκ?

Δημοσ.

εχει component out, video out,και optical

---------- Προσθήκη στις 19:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ----------

το pc ομως του δεν περνει οπτικη ινα

Δημοσ.
εχει component out, video out,και optical

---------- Προσθήκη στις 19:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ----------

το pc ομως του δεν περνει οπτικη ινα

αυτά τα έχει το home cinema?? αν κατάλαβα καλά θέλει να συνδέσει το pc με το HC για ήχο, η εικόνα θα πηγαίνει σε τηλεόραση?

Δημοσ.

ναι το home cinema εχει αυτα component out, video out,και optical

και αυτος θελει να το συνδεσει με το pc μονο για ΗΧΟ

Δημοσ.

αν έχει hdmi και στις 2 συσκευές δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Το hdmi μεταδίδει και εικόνα και ήχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...