Προς το περιεχόμενο

ΕΛΤΑ τα μεγαλεία σας !!!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως αν δεν ήταν χάλια τα ταχυδρομεία γενικώς σε όλο τον κόσμο, δε θα υπήρχαν εταιρίες courier.

Αν δεν ήταν χάλια γενικά τα courier σε όλο τον κόσμο δε θα υπήρχαν ταχυδρομεία.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το τελευταίο 3-4μηνο αργούν πολύ τα δέματα από Αγγλία.Εκεί που μου έκαναν να έρθουν μια 5-10 μέρες μου έρχονται συνήθως στις 15+

Τώρα περιμένω το Yakuza 3 εδώ και ένα μήνα και δεν έχει έρθει ακόμα.Και ένα βιβλίο που περιμένω είμαι ήδη στις 10 μέρες και ακόμα τίποτα.

Δημοσ.
Μετα απο καταγγελια που ειχα κανει στον Συνηγορο του Καταναλωτη μου ηρθε γραμμα χθες απο το Υπουργειο Υποδομων Μεταφορων και Δικτυων προς τα ΕΛΤΑ με κοινοποιηση σε μενα που ζητανε εξηγησεις απο τα ΕΛΤΑ......

Δε πα να στειλεις οτι θες.Χανεις χρονο γιατι ασχολεισαι με το κρατος που απολυει 5 δημοσίους υπαλλήλους περίπου για παραπτωματα καθε χρονο μονο!

Δημοσ.

Πολυ τα αγαπαω τα ΕΛΤΑ, οτι κ μικρο δεματάκι να παραγγείλω (10χ10χ10cm) δεν το φέρνει ποτε κ αφήνει παντα ειδοποίηση να παω να το παρω απο το ταχυδρομείο κ το καλυτερο αν περάσει παρασκευή, περίμενε μέχρι την Δευτερα να το πάρεις (ο λογος οτι δεν μπορεί να κουβαλάει ολα τα δέματα με είπαν οταν ρώτησα, αρα σε αλλες χώρες που ειναι οι ταχυδρόμοι με ποδήλατα κ καροτσάκια για να κουβαλάνε κ τα δεματακια ειναι βλάκες)!!! YEAH I LIKE IT!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...