chaplin1981 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 αφηστε τα να πανε στον διαολο.ειδικα οταν ειναι για μεταπτωση φρικαρεις
Whiteyez Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Φίλε σε ποια περιοχή είσαι?? Και γω Θεσσαλονίκη είμαι (για την ώρα), κέντρο, στο κατάστημα Αριστοτέλους υπάγομαι, τελευταία καθυστερούν όλα απίστευτα....Δεν έχασα ακόμα τπτ, αλλά θα γίνει και αυτό έτσι όπως πάμε... Άνω Τούμπα είμαι.
skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Προέχει ο ΟΣΕ. Ένας, ένας παρακαλώ, όλοι οι φύρερ θα αρπάξετε... O ΟΣΕ μπαινει καθε χρονο μεσα 1 δισ ευρω δηλαδη πανω και απο τα 800 εκατομμυρια που εξοικονομησε η κυβερνηση απο μικρό εξορθολογισμο των αποδοχων στο δημοσιο που εκανε.
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ας τα παρουν οι ξενοι μπας και παμε μπροστα αφου εμεις ειμαστε για κλαματα.και εγω εχω χασει πραγματα δυστυχως και το καλο ειναι οτι μου τα ξαναστειλαν.2 φορες μονο μεσα σε τοσες παραγγελιες.απο την αλλη οταν εχεις τετοια θεματα μονο με tracking number βρισκεις ακρη
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εστειλα απο την περασμενη Δευτερα 2 dvd σε χαρτινη θηκη στην Ιεραπετρα....Ακομα να φτασουν και δεν μου αρεσει καθολου.Τα ειχα τυλιξει και με δυο φυλλα Α4 .
chill Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ελπίζω να ήταν καλής ποιότητας τα dvd, να μείνει και ευχαριστημένος ο ΕΛΤΑτζής που τα σούφρωσε Ας αντικαταστήσουν τον Ερμή που έχουν ως σήμα με καμιά χελώνα με μακριά χέρια.......
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ελπίζω να ήταν καλής ποιότητας τα dvd, να μείνει και ευχαριστημένος ο ΕΛΤΑτζής που τα σούφρωσε Ας αντικαταστήσουν τον Ερμή που έχουν ως σήμα με καμιά χελώνα με μακριά χέρια....... Χαχαχα...Μαριανα και Τζουλια ειχα στειλει σε φιλο.
sophitian Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλά οκ πληρώστε εσείς τα courier 15 ευρώ την αποστολή Μόνο ΕΛΤΑ και αντικαταβολή και ας περιμένω λίγο όλοι βιάζεστε, χαλαρώστε λιγάκι δεν έγινε και τίποτα να ηρεμήσουμε λίγο. Όπως μου λεγε ένας γνωστός παρρήγειλα λίγο πριν από ένα site και ακόμη να ρθει... ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ
poscaman Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εσυ που κοπτεσαι. εχεις χρησιμοποιήσει ποτε ΕΛΤΑ; γιατι προσωπικα τα εχω χρησιμοποιήσει δεκάδες φορές και ναι, η κατάσταση ειναι μπουρδελο...
mavlamemos Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλά οκ πληρώστε εσείς τα courier 15 ευρώ την αποστολή Μόνο ΕΛΤΑ και αντικαταβολή και ας περιμένω λίγο όλοι βιάζεστε, χαλαρώστε λιγάκι δεν έγινε και τίποτα να ηρεμήσουμε λίγο. Όπως μου λεγε ένας γνωστός παρρήγειλα λίγο πριν από ένα site και ακόμη να ρθει... ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ Ποσο λιγο???15χρονια??εγω περιμενα 1 γραμμα και ενα δωρο λαρισα μεσω ελτα και δεν ηρθε ποτε.Παλι καλα οι λογαριασμοι ερχονταν κανονικα και δυο ακυρες φορες που χρειαστηκα να μου στειλουν κατι!! .Ενας φιλος μου βιαζοταν να στειλει μια δηλωση απο την σχολη στους δικους του και δεν εφτασε ποτε κορινθο απο λαρισα.Σωστα ομως...Ας κουλαρουμε!κρατος και πολιτες ωχαδερφιστες θα ειμαστε μια ζωη (μαζι σε ολους και εγω).
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μετα απο καταγγελια που ειχα κανει στον Συνηγορο του Καταναλωτη μου ηρθε γραμμα χθες απο το Υπουργειο Υποδομων Μεταφορων και Δικτυων προς τα ΕΛΤΑ με κοινοποιηση σε μενα που ζητανε εξηγησεις απο τα ΕΛΤΑ......
black_widow Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πάντως και τα courier χάνουν δέματα, μην ανησυχείτε Και μιλάμε και για επαγγελματικά έγγραφα ...Και άντε μετά να μη σε βρίσει ο πελάτης
De@th L0rd Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πάντως αν δεν ήταν χάλια τα ταχυδρομεία γενικώς σε όλο τον κόσμο, δε θα υπήρχαν εταιρίες courier.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.