Προς το περιεχόμενο

Πόσες ίντσες οθόνη για χρήση Windows στα 3 μέτρα

tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια HD τηλεόραση και να τη συνδέσω με τον υπολογιστή.

Τη θέλω κυρίως για σερφάρισμα αλλά από απόσταση 3 μέτρων.

Πόσες ίντσες οθόνη θα πρέπει να πάρω με δεδομένη την ανάλυση των σημερινών HD τηλεοράσεων στα 1920Χ1080 ώστε να βλέπω άνετα? Πχ οι 42 ίντσες είναι καλά ή θα πρέπει να πάω σε μεγαλύτερη? πχ 47?

Δημοσ.

Εγω εχω 55 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος, αλλοι την βλεπουν και την λενε τερας, οποτε αναλογα με το τι θελεις εσυ.

Αν και αν μπορεις θα ελεγα να περιμενεις για να παρεις σε κανα χρονο καμια 3DHDTV.

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρώ το αντίστοιχο (όσον αφορά το μέγεθος της γραμματοσειράς) ώστε να δουλεύω άνετα και να μην χρειάζεται να μετακινούμαι μπροστά για να διακρίνω τα γράμματα.

Πχ στο γραφείο έχω 22'' οθόνη με ανάλυση 1440Χ900 και δουλεύω σε απόσταση 70cm.

Το αντίστοιχο ποιο είναι για απόσταση 3 μέτρων?

Δημοσ.

42 θα δυσκολεύεσαι σίγουρα... εγώ έχω 40άρα και την έχω στα 2,5 μέτρα περίπου και ίσα που τα βλέπω... βέβαια τη δουλειά μου την κάνω (τα ματακια μου βλέπουν άψογα παρόλα τα χρόνια μπροστά στις οθόνες). Μην ξεχνάς πως για ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ, τραβάς κι ένα zoom τον browser σου και είσαι μια χαρά... οπότε σε αυτήν την περίπτωση και με 42 ίσως βολευτείς. Για διαρκή χρήση θα κουραστείς σίγουρα...

---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ----------

...για δουλειά ειδικά ξέχνα το.. κι εγώ με τέτοιο σκεπτικό ξεκίνησα.. να δουλεύω στην τηλεόραση δηλαδή και κατέληξα να "τραβήξω" τερματικό (οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι) κάπου αλλού για να δουλεύω χωριστά... στην τηλεόραση παιχνίδι, ταινία και λίγο σερφάρισμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...