xrist0f0r0s Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 hi σε ολους , εχω ubuntu 9.10 και εκανα ενκγατασταση το lamp απο το synaptic και το xamp :S δεν ξερω εαν ειναι τα ιδια να σας πω πως ξερω λιγα (βασικα) html και καμια αλλη γλωσσα αλλα προσπαθω να μαθω θελω εαν μπορειται να μου πειται πως μπορω να κανω μια βαση δεδομενων και τα αρχεια html ,php ,sql που αποθηκευονται ευχαριστω οσους θα βοηθησουν αλλα σας παρακαλω μην μου πειτε πρωτα μαθε καλα την γλωσσα ...................... :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ναι. άλλο το ένα, άλλο το άλλο. έτσι που το έχεις κάνει, έχεις μπλέξει λίγο τα μπούτια σου. απέγκατέστησε τα και τα 2, και μετά μπες από κονσόλα και δώσε sudo aptitude install apache2 php5 phpmyadmin mysql-serverαυτό θα σου εγκαταστήσει apache server, για να μπορείς να σερβιρεις περιεχόμενο, και να το βλέπεις τοπικά στο πισί σου πηγαίνοντας στο http://localhost php5 mysql υποστήριξη μέσω phpmyadmin, και mysql-server. Τώρα όσον αφορά το ποιον φάκελο βλέπει από default ο apache2 αυτός είναι ο /var/www Τέλος στο ίντερνετ υπάρχουν δεκάδες οδηγοί για το πως να παραμετροποιήσεις τα παραπάνω που σου είπα να εγκαταστήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.