monoxromos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αγαπητοί φίλοι Για να μην σβησω τα αρχεια που ειχα στο σκληρο δισκο του φορηου μου υπολογιστη,εκανα επανεγκατασταση των windows XP pro σε ενα μικρο partition περιπου 3 Giga.Ομως αφενος μεν δεν βλεπω το υπολοιπο του σκληρου,ειναι 40 Giga,αφετερου μου λεει οτι ο χωρος πια του partition προφανως ειναι ελαχιστος.Δυστυχως εκανα κατι κατ΄ αναγκη γιατι δεν ανοιγε το λειτουργικο των windows μετα απο ενα λαθος μου. Πως θα βρω τα περιεχομενα στο υπολοιπο του δισκου ωστε να αντιγραψω τα παλια αρχεια και δεν εχω προβλημα να ξανακανω φορματ και επανεγκατασταση των windows σε ολοκληρο το δισκο; Thanks
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 με live cd φιλε μπορεις να παρεις τα αρχεια σου
monoxromos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν σου ζητήσω να μου περιγραψεις πως γινεται το live Cd για win.xp θα με βοηθησεις,γιατι πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοια περιπτωση;
letni Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κατεβασε απο εδω το iso και μετα ακολουθησε τις οδηγιες εδω. Μετα μπες στο Bios και ορισε το DVD drive σου πρωτη συσκευη εκκινησης (οπως δηλαδη κανεις με το cd των χp για το φορματ) καi εκκινησε το Live cd που εφτιαξες.
manosmod Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 πιο ευκολα ειναι με το hirens boot cd που εχει win xp. ψαξε για αυτο. αν και απο οτι καταλαβα αλλο ειναι το προβλημα σου και δεν θα κανεις μαλλον δουλεια με αυτα..
_Anonymous_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Συγνωμη φιλε για την καθυστερηση, πηγαινε στα links που σου δινουν τα παιδια πιο πανω. To live cd ειναι linux λειτουργικο σε μορφη iso που το γραφεις σε cd και bootαρεις απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.