dim87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Γεια σε όλους σας... Αντιμετοπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με κάποιο virus... Χρησιμοποιώ το AVG - AntiVirus 2009 και μου βγάζει συνέχεια ένα alert μήνυμα που αναφέρει ότι blockάρει μια διέυθυνση(188.40.50.214/inst_n105.exe) και το αναφέρει ώς Trojan Horse PSW.Agent.AFCI... Κάνωντας ένα scan δέν μου βγάζει κάποιο μολυσμένο αρχείο. Χρησιμοποίησα και κάποια άλλα προγράμματα όπως MalwareByte, SpySweeper και μου βρήκαν κάποια προβληματάκια. Τα έκανα Remove αλλα παρόλα αυτά συνεχίζεται το ίδιο "παππα ευαγγέλιο"... Να τονίσω ότι αυτό μου το εμφανίζει όταν είμαι συνδεδεμένος στο Internet... Κάτι άλλο που παρατήρησα στο menu Εναρξης μου εμφανίζει ένα περίεργο Desktop.ini σε πολλά σημεία, π.χ στα Βοηθήματα... Κάθε ένα desktop.ini εγκράφει μέσα και διαφορετικά πράγματα... Τη βοήθειά σας ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
TheELF Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αυτός ο ιός είναι ένα αρχειακή που προσπαθεί να σου το φορτώσει κάποια σελίδα την οποια επισκέπτεσαι,δεν είναι στον σκληρό σου.Αν βάλεις την διεύθυνση που σου βγάζει θα καταλάβεις και πια σελίδα είναι αυτή.
isay Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κάτι άλλο που παρατήρησα στο menu Εναρξης μου εμφανίζει ένα περίεργο Desktop.ini σε πολλά σημεία, π.χ στα Βοηθήματα... Κάθε ένα desktop.ini εγκράφει μέσα και διαφορετικά πράγματα... Μήπως έχεις ρυθμίσει να φαίνονται όλα τα αρχεία; Κρυφά και συστήματος; Αντιμετοπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με κάποιο virus... Χρησιμοποιώ το AVG - AntiVirus 2009 και μου βγάζει συνέχεια ένα alert μήνυμα που αναφέρει ότι blockάρει μια διέυθυνση(188.40.50.214/inst_n105.exe) και το αναφέρει ώς Trojan Horse PSW.Agent.AFCI... Κάνωντας ένα scan δέν μου βγάζει κάποιο μολυσμένο αρχείο. Χρησιμοποίησα και κάποια άλλα προγράμματα όπως MalwareByte, SpySweeper και μου βρήκαν κάποια προβληματάκια. Τα έκανα Remove αλλα παρόλα αυτά συνεχίζεται το ίδιο "παππα ευαγγέλιο"... Να τονίσω ότι αυτό μου το εμφανίζει όταν είμαι συνδεδεμένος στο Internet... Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν κατεβάζεις κάτι με torrents ή δεν προσπαθείς να κατεβάσεις το συγκεκριμένο αρχείο από κάπου στο Internet. Κάποιο άλλο πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή σου, προσπαθεί να κατεβάσει αυτό το αρχείο (inst_n105.exe) και ευτυχώς (για σένα) το avg το κόβει. Δυστυχώς (για σένα) το avg δεν βρίσκει τη μόλυνση που προσπαθεί να κατεβάσει το αρχείο. Το malwarebytes το αναβάθμισες (updates) μέσω Internet πριν τον έλεγχο; Θα σου πρότεινα κατά τη διάρκεια του ελέγχου να μην είσαι συνδεμένος στο Internet και επίσης να κάνεις τον έλεγχο από safe mode ( F8). Τέλος, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και κάποιο άλλο antivirus για έλεγχο αλλά για να μη φορτώνεις το σύστημα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο Live cd. Για πληροφορίες κοίτα εδώ. Επίσης ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
dim87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Αυτός ο ιός είναι ένα αρχειακή που προσπαθεί να σου το φορτώσει κάποια σελίδα την οποια επισκέπτεσαι,δεν είναι στον σκληρό σου.Αν βάλεις την διεύθυνση που σου βγάζει θα καταλάβεις και πια σελίδα είναι αυτή. Φίλε TheELF ναι κατάλαβα ότι είναι αρχειακό.... Αλλά δε το ρισκάρισα να μπώ... ----------------------- Μήπως έχεις ρυθμίσει να φαίνονται όλα τα αρχεία; Κρυφά και συστήματος; Φίλε isay Το έλενξα αυτό που λές και είναι όλα ΟΚ... Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν κατεβάζεις κάτι με torrents ή δεν προσπαθείς να κατεβάσεις το συγκεκριμένο αρχείο από κάπου στο Internet. Δεν κάνω κάτι απο αυτά.. Το malwarebyte το έτρεξα όπως ακριβώς το λές... Για τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω και θα σας πώ....
TheELF Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Από την στιγμή που έτσι και αλλιώς συνδέεται η σελίδα με το pc σου και το κόβει το avg,δεν υπάρχει πρόβλημα. Έτσι για να καταλάβεις πιο πρόγραμμα φταίει ώστε να βρείς λύση.
dim87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Από την στιγμή που έτσι και αλλιώς συνδέεται η σελίδα με το pc σου και το κόβει το avg,δεν υπάρχει πρόβλημα.Έτσι για να καταλάβεις πιο πρόγραμμα φταίει ώστε να βρείς λύση. Απ'οτι φαίνεται προσπάθησα να μπώ σε αυτό το site και όντως υπάρχει- και το site και το αρχείο. Όταν το πληκτρολόγησα πήγε να κάνει download αλλά δεν το ρισκάρισα. Τί είναι όμως αυτό που το αναγκάζει να καλεί συνεχόμενα αυτή την δειεύθηνση? Προσπαθώ να βρώ κάποια διεργασία που να φαίνεται ύποπτη.... Εκείνες που βρήκα, και δε ξέρω αν φταίνε αυτές, ήταν: η lsass.exe csrss.exe smss.exe , απο μια ματιά που έριξα στο Google... Προσπάθησα να βρώ ένα Registry Repair tool και κατέβασα κάποια όπως: Registry Fix, που μου έβγαλε πολλά σφάλματα, αλλά λόγο του ότι είναι Trial δεν κατάφερα κάτι, το Free Windows Registry Repair το οποίο μου βρήκε σφάλματα και μπόρεσα να τα Fixάρω αλλά όπως είπα και στην αρχή, το ίδιο "παππά ευαγγέλιο".... Να συμπληρώσω επίσης προς τον φίλο isay ότι έκανα αυτά που αναφερόντουσαν στα Link αλλά τίποτα.... Ενα PrintScreen είναι το παρακάτω Link: http://img405.imageshack.us/img405/7715/avgalertblock.jpg
Tilemaxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Θέλει προσοχή, ειδικά με τα P2P προγράμματα, αν γεμίσεις με μεγάλο αριθμό malware το μηχάνημα σου, η αφαίρεση τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και σπάνια αποφεύγεις το format.
dim87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Θέλει προσοχή, ειδικά με τα P2P προγράμματα, αν γεμίσεις με μεγάλο αριθμό malware το μηχάνημα σου, η αφαίρεση τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και σπάνια αποφεύγεις το format. Δεν χρησιμοποιώ P2P.... Την είχα πατήσει παλαιότερα.... Και έπεσα σε Format.....
isay Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δηλαδή δοκίμασες ΚΑΙ με spybor search and destroy αλλά ΚΑΙ με άλλο antivirus και δεν έβγαλες τίποτα; Μπορείς να ανεβάσεις ένα hijackthis log;
dim87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Να και ένα hijackthis log: >Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 9:04:00 μμ, on 16/4/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EvtEng.exe C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\S24EvMon.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgchsvx.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgrsx.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe C:\WINDOWS\System32\wltrysvc.exe C:\WINDOWS\System32\bcmwltry.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE C:\Program Files\Launch Manager\LaunchAp.exe C:\Program Files\Launch Manager\HotkeyApp.exe C:\Program Files\Launch Manager\OSDCtrl.exe C:\Program Files\Launch Manager\Wbutton.exe C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe C:\PROGRA~1\EPSONS~1\EVENTM~1\EEventManager.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe C:\Program Files\Logitech\QuickCam\Quickcam.exe C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ZCfgSvc.exe C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ifrmewrk.exe C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EOUWiz.exe C:\WINDOWS\system32\WLTRAY.exe C:\PROGRA~1\AVG\AVG9\avgtray.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe C:\Program Files\Common Files\EPSON\eEBAPI\eEBSVC.exe C:\XAMPP\xampp\apache\bin\httpd.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgam.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgnsx.exe C:\XAMPP\xampp\apache\bin\httpd.exe C:\WINDOWS\system32\inetsrv\inetinfo.exe C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LVCOMSER\LVComSer.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LVMVFM\LVPrcSrv.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\RegSrvc.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgemc.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe C:\Program Files\Skype\Plugin Manager\skypePM.exe C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LVCOMSER\LVComSer.exe C:\Program Files\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe C:\PROGRA~1\Intel\Wireless\Bin\Dot1XCfg.exe C:\Program Files\Common Files\Logishrd\LQCVFX\COCIManager.exe C:\Program Files\VS Revo Group\Revo Uninstaller Pro\RevoUninPro.exe C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe C:\DOCUME~1\edu\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.343\procexp.exe C:\Program Files\Opera\opera.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Uniblue\RegistryBooster\registrybooster.exe C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Συνδέσεις O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgssie.dll O2 - BHO: Easy Photo Print - {9421DD08-935F-4701-A9CA-22DF90AC4EA6} - C:\Program Files\Epson Software\Easy Photo Print\EPTBL.dll O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll O2 - BHO: EpsonToolBandKicker Class - {E99421FB-68DD-40F0-B4AC-B7027CAE2F1A} - C:\Program Files\EPSON\EPSON Web-To-Page\EPSON Web-To-Page.dll O3 - Toolbar: EPSON Web-To-Page - {EE5D279F-081B-4404-994D-C6B60AAEBA6D} - C:\Program Files\EPSON\EPSON Web-To-Page\EPSON Web-To-Page.dll O3 - Toolbar: Easy Photo Print - {9421DD08-935F-4701-A9CA-22DF90AC4EA6} - C:\Program Files\Epson Software\Easy Photo Print\EPTBL.dll O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] "RUNDLL32.EXE" C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] "RUNDLL32.EXE" C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] "RTHDCPL.EXE" O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] "ALCMTR.EXE" O4 - HKLM\..\Run: [AzMixerSel] "C:\Program Files\Realtek\InstallShield\AzMixerSel.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LaunchAp] "C:\Program Files\Launch Manager\LaunchAp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LManager] "C:\Program Files\Launch Manager\HotkeyApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [CtrlVol] "C:\Program Files\Launch Manager\CtrlVol.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LMgrOSD] "C:\Program Files\Launch Manager\OSDCtrl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Wbutton] "C:\Program Files\Launch Manager\Wbutton.exe" O4 - HKLM\..\Run: [synTPEnh] "C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe" O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" O4 - HKLM\..\Run: [EEventManager] "C:\PROGRA~1\EPSONS~1\EVENTM~1\EEventManager.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechCommunicationsManager] "C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechQuickCamRibbon] "C:\Program Files\Logitech\QuickCam\Quickcam.exe" /hide O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" O4 - HKLM\..\Run: [bluetoothAuthenticationAgent] "rundll32.exe" bthprops.cpl,,BluetoothAuthenticationAgent O4 - HKLM\..\Run: [intelZeroConfig] "C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ZCfgSvc.exe" O4 - HKLM\..\Run: [intelWireless] "C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ifrmewrk.exe" /tf Intel PROSet/Wireless O4 - HKLM\..\Run: [EOUApp] "C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EOUWiz.exe" O4 - HKLM\..\Run: [broadcom Wireless Manager UI] "C:\WINDOWS\system32\WLTRAY" O4 - HKLM\..\Run: [AVG9_TRAY] "C:\PROGRA~1\AVG\AVG9\avgtray.exe" O4 - HKLM\..\Run: [TrojanScanner] "C:\Program Files\Trojan Remover\Trjscan.exe" /boot O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" O4 - HKCU\..\Run: [EPSON Stylus Photo PX800FW(Δίκτυο)] "C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\E_FATIEME.EXE" /FU "C:\WINDOWS\TEMP\E_SC293.tmp" /EF "HKCU" O4 - HKCU\..\Run: [skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized O4 - HKCU\..\Run: [LogitechSetup] G:\setup.exe /skip_all_checks /p /start /restart /l:enu O4 - HKCU\..\Run: [sUPERAntiSpyware] C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKCU\..\RunOnce: [uniblueRegistryBooster] "C:\Program Files\Uniblue\RegistryBooster\launcher.exe" delay 20000 O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user') O4 - Global Startup: Bluetooth.lnk = ? O8 - Extra context menu item: E&ξαγωγή στο Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000 O8 - Extra context menu item: Send to &Bluetooth Device... - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx.htm O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{30A8ECC8-E4AE-476F-B5C8-2745CFF9CB5E}: NameServer = 193.92.150.3 O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{30A8ECC8-E4AE-476F-B5C8-2745CFF9CB5E}: NameServer = 193.92.150.3 O17 - HKLM\System\CS3\Services\Tcpip\..\{30A8ECC8-E4AE-476F-B5C8-2745CFF9CB5E}: NameServer = 193.92.150.3 O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgpp.dll O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL O20 - Winlogon Notify: !SASWinLogon - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.dll O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - C:\WINDOWS\SYSTEM32\avgrsstx.dll O23 - Service: Apache2.2 - Apache Software Foundation - C:\XAMPP\xampp\apache\bin\httpd.exe O23 - Service: AVG E-mail Scanner (avg9emc) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgemc.exe O23 - Service: AVG WatchDog (avg9wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe O23 - Service: EpsonBidirectionalService - SEIKO EPSON CORPORATION - C:\Program Files\Common Files\EPSON\eEBAPI\eEBSVC.exe O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Event Log (EvtEng) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EvtEng.exe O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe O23 - Service: LVCOMSer - Logitech Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LVCOMSER\LVComSer.exe O23 - Service: Process Monitor (LVPrcSrv) - Logitech Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LVMVFM\LVPrcSrv.exe O23 - Service: LVSrvLauncher - Logitech Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\SrvLnch\SrvLnch.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Registry Service (RegSrvc) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\RegSrvc.exe O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Service (S24EventMonitor) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\S24EvMon.exe O23 - Service: Broadcom Wireless LAN Tray Service (wltrysvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\wltrysvc.exe -- End of file - 11404 bytes ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:07 ---------- Τελικά λέω να του κάνω format... Ασχολούμαι 1.5 εβδομαδα τώρα και δεν έχω βγάλει κάποιο αποτέλεσμα... Ξέρω είναι η χειρότερη λύση αλλά πρέπει να τελειώνω με την εργασία μου που με επείγει.... Σας ευχαριστώ παρα πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου... Θα τα ξαναπούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.