Hal9000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν και κυκλοφορούν σημαντικό χρονικό διάστημα, εντούτοις οι δίσκοι Blu-ray δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν σημαντικό μερίδιο αγοράς στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας. Η φετινή όμως χρονιά φαίνεται θα είναι καταλυτική για την αναστροφή αυτής της κατάστασης όπως επιδεικνύουν τα νέα στατιστικά της Βρετανικής Οπτικοακουστικής Ένωσης (BVA) που φανερώνουν μεγάλη άνοδο σε σχέση με πέρσι. Μέχρι σήμερα από τις αρχές της χρονιάς έχουν πουληθεί 2.7 εκατομμύρια blu-ray δίσκοι σημειώνοντας αύξηση 50% από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Συνολικά από την αρχική κυκλοφορία του blu-ray έχουν πουληθεί περισσότεροι από 15 εκατομμύρια δίσκοι. Σε δηλώσεις του ο marketing manager της BVA δήλωσε ότι η αύξηση πωλήσεων στους blu-ray δίσκους δείχνει ότι τα πλεονεκτήματα τους όπως υψηλή ποιότητα εικόνας, απίστευτος ήχος και μια μεγάλη ποικιλία από τίτλους, γίνονται πιο κατανοητά από τους καταναλωτές οι οποίοι το εμπιστεύονται. Site: ertonline.co.uk
Braveheart1980 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φυσική μου φαίνεται η παρούσα εξέλιξη Πλέον είναι απόλυτα προσιτή η HD τεχνολογία σαν πακέτο (HD TV+ Blue ray player).
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν σκεφτεί κανείς ότι το 6disc Band of Brothers π.χ. έχει στη Μεγάλη Βρετανία £17, λογικό μου φαίνεται. Άλλο που στο ελλαδιστάν κάποιοι νοικιάζουν dvd ακόμη με ~2€ τη μέρα :Ρ
timekeeper Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν σκεφτεί κανείς ότι το 6disc Band of Brothers π.χ. έχει στη Μεγάλη Βρετανία £17, λογικό μου φαίνεται. Άλλο που στο ελλαδιστάν κάποιοι νοικιάζουν dvd ακόμη με ~2€ τη μέρα :Ρ Για στείλε link...
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Εδώ είσαι. Εντάξει, πρόκειται για προσφορά, αλλά γενικότερα βλέπω και ακούω για τραγικά χαμηλές τιμές, συγκεκριμένα στην Αγγλία επειδή έχω γνωστό εκεί.
kgkatzi Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Συνολικά από την αρχική κυκλοφορία του blu-ray έχουν πουληθεί περισσότεροι από 15 εκατομμύρια δίσκοι. Σε αυτό το νούμερο περιλαμβάνονται και τα παιχνίδια του PS3; Επίσης καλό θα ήταν για λόγους σύγκρισης να είχαμε και τα αντίστοιχα νούμερα πωλήσεων dvd. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
21century Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Οι τιμές ωστόσο ακόμα δεν εχουν πεσει με αποτελεσμα τα δισκακια ακομα να ειναι πανακριβα και δεν βλεπω πουθενα καθολικη αποδοχη της αγορας, οι φορητοι ακομα αγοραζονται με το παλιο προτυπο...
fragment_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ρε παιδια ας σκευτουμε απλα ... περνεις 1TB δισκο και υσηχαζεις ... τα Blueray οσο και να φτηνηνουν παλι αχρηστα θα ειναι στο μελλον. η μονη χρεισημοτητα τους ειναι για τις ταινιες που πολλουν στα καταστηματα και στα βιντεο κλαμπ ... ποιος θα κατσει να αγορασει blueray δισκακι και αντιγραφικο (-κοστος - ταχυτητα -ποιοτητα -πιανουν χωρο τα πολλα δισκακια)
ntg1980 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τελικά παίρνουν όντως τα πάνω τους... όπως πολλοί επιμέναμε σε προηγούμενο topic!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 δόξα τω Θεώ υπάρχουν και τα .mkv
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ε άλλη φάση όσο να 'ναι να έχεις τα αυθεντικά (με την προϋπόθεση ότι το σηκώνει η τσέπη σου)..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ποσότητα>αυθεντικά (θράσος έτσι...)
Haldol Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ποιότητα > ποσότητα. Γιατί άλλη εικόνα έχει το δισκάκι και άλλη η καρασυμπιεσμένη ματρόσκα, που χώνουν μια δίωρη 1080p ταινία σε 4GB αρχείο και λες πως σκατά το κάναν. Και φυσικά όταν το προβάλεις ο κόκκος πάει σύννεφο... ( καλά, όχι ότι έχω αυθεντικά BD ή player, αλλά να λέμε... )
phanispal Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μα μόνο 1080p δεν είναι όταν μιλάμε για 1920*800 τις περισσότερες φορές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ποιότητα > ποσότητα. Γιατί άλλη εικόνα έχει το δισκάκι και άλλη η καρασυμπιεσμένη ματρόσκα, που χώνουν μια δίωρη 1080p ταινία σε 4GB αρχείο και λες πως σκατά το κάναν. Και φυσικά όταν το προβάλεις ο κόκκος πάει σύννεφο... ( καλά, όχι ότι έχω αυθεντικά BD ή player, αλλά να λέμε... ) ποιος μίλησε για 4gb .mkv? πάντα κατεβάζουμε το μεγαλύτερο δυνατό αρχείο κοινώς 12-14gb και πάνω... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2010 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα